Starity

Justin Bieber szemet vetett Jacko otthonára

13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 11. 19:04 #121
panniBelieber
panniBelieber
új tag

StátuszWe love Justin forever
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 99
Csatolások: 0
Azonosító: 203978
smileeee.gif jo terv remélem megveszi
2013. augusztus 11. 19:09 #122
liptakanna21
liptakanna21
Love is friendship set on fire..:) <3

StátuszI'm in love with all your little things....
Hozzászólás: 1133
Azonosító: 193938
majd este meg jön Jaco szelleme xdd wink.gif biggrin.gif
2013. augusztus 11. 19:10 #123
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Idézet (liptakanna21 @ 2013.08.11. 19:09)

Csak szerintem nem vicces, ha valaki ilyennel próbál viccelődni?
5 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Szandiiii, Beyla, Lucky5, MadHatter
2013. augusztus 11. 19:12 #124
- törölt felhasználó -    
Idézet (liptakanna21 @ 2013.08.11. 19:09)

A te szellemi szinted! Az ami jobban aggaszt.
5 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Lucky5, Szandiiii, Beyla, MadHatter
2013. augusztus 11. 19:18 #125
- törölt felhasználó -    
Van rá pénze ... akkor miért ne?!
2013. augusztus 11. 19:30 #126
Noémi16
Noémi16
~ Moonwalker ~

StátuszDj Láma<3
Hozzászólás: 981
Csatolások: 17
Azonosító: 181664
Amit most gondolok azt inkább nem írom le......
Justinnak ennél rosszab ötlete nem volt még (kivéve amikor úgy döntött hogy énekelni fog).... Meg persze mikor volt valaha egy jó döntése is?
Justin, meggyalázná ezzel Michael-t. De nem hiszem hogy eladnák neki. Legalább is szerintem.
3 felhasználónak tetszik: Szandiiii, MadHatter, Eszti0305
2013. augusztus 11. 19:50 #127
Mollyka0011
Mollyka0011
visszatérő vendég

StátuszJust a little nasty, but always kept it classy
Hozzászólás: 364
Csatolások: 1
Azonosító: 163967
Idézet (cintia2000 @ 2013.08.11. 16:12)
Édes istenem.. >.< Az emberi hülyeség határtalan! Hogy tudsz egy LEGENDÁT leszólni, aki nem mellesleg, szegény megboldogult?! Az ilyen gerinctelen férgeket, mint te, el kéne élve ásni, víz és ennivaló nélkül... ezt érdemli. Ha már nem tudsz magaddal mit kezdeni, legalább fusd körbe a házatokat, hidd el, jót fog tenni és mellé még eröltess magadra egy kicsi inteligenciát is, idióta JB b*zi.
2013. augusztus 11. 19:51 #128
Mollyka0011
Mollyka0011
visszatérő vendég

StátuszJust a little nasty, but always kept it classy
Hozzászólás: 364
Csatolások: 1
Azonosító: 163967
Hopsz rosszul írtam az alattam lévőt, de a lényeg benne van..
2013. augusztus 11. 19:56 #129
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Egyetértek! Ezzel csak meggyalázná Michael-t és az emlékét. A rosszdöntéseinek szériája akkor kezdődött, amikor úgy döntött, hogy a többiekkel harcba száll, és elindult a petesejt felé... -.-". Ha megveszi szerintem nem fog tuudni vele mit kezdeni, hisz azt sem tudja mi fán termett az a föld. Michael családja meg nem hiszem, hogy engedni fogja... bár belőlük kinézem, pláne apjából meg tesóiból...(tisztelet a kivételnek!)
2013. augusztus 11. 19:56 #130
i love Nature
i love Nature
visszatérő vendég

StátuszAz állatok védtelenek az emberrel szemben
Hozzászólás: 313
Azonosító: 203875
Vannak szánalmas kommenteitek
2013. augusztus 11. 19:58 #131
Duda11
Duda11
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 131199
Úgy őszintén, ki mondta, hogy Justin akkora legenda akar lenni, mint Michael Jackson? Én nem hallottam sehol. De ha akarna is, inkább 50 év múlva mondjátok, hogy legenda lesz vagy nem, ne 4 év után, mikor még nem tudott annyit letenni, mint Michael Jackson.. Lehet, hogy mostanában kicsit botrányos, de kitudja, hogy ezekből mennyi igaz? Nem ismeritek őt emberileg, csak abból képzeltek neki személyiséget, amit a rossz indulatú bulvárlapokból olvastok... És ha azt mondod, hogy én, mint Belieber, sem tudok többet róla, akkor tévedsz. Engem érdekel, hogy mi van vele, és nem csak a rossz oldalát veszem észre. Tökéletes embert nem találsz, szóval Justinnak miért kéne annak lennie? Michael Jackson sem volt az (halottról jót vagy semmit, tudom.. de ez nem rossz, szóval.) gondolom, szóval nem tudom, mitől lenne jobb. Elismerem, hogy Michael Jackson legenda volt, de nem jelenti azt, hogy más ember nem lehet később az. Justin is ugyanúgy jó ember, mint MJ volt, de még csak 19 éves... nem várhatod el, hogy úgy gondolkozzon, mint egy felnőtt ember. Köszönöm a figyelmet, lehet valamit kihagytam.
2013. augusztus 11. 20:01 #132
- törölt felhasználó -    
Hát nem érdemli meg. tongue.gif
2013. augusztus 11. 20:03 #133
- törölt felhasználó -    
Wow! Jó kis hely! De nem nyeri vissza a tiszteletét szerintem. Mert elköltözik egy időre még nem nyeri vissza! Ha bevallaná azt, hogy igazak a botrányai, vagy egy része és elmenne egy elvonókúrára akkor az én szememben visszahozná. És ehhez minek kell elköltözni azt nem tudom. Vagy esetleg Michael Jackson otthonában akarja folytatni őrületes bulijait? Ott fog drogozni? Biztos örülni fognak a szomszédok! És a hülye barátaival ott fog autóversenyt szervezni meg egyebeket? Jaco biztos, hogy kidobná őt onnan ha tehetné. Bár ő se sokkal jobb. Annyi plasztikát! De még mindig jobb.
"Justin Bieber szeretne kiszakadni az őrült világból"- szerintem pont oda való. Vagy egy bolondok házába, vagy egy New York-i vagy LA-i utcára ahol épp a rendőrség előtt végzi a dolgát és elkapják.
"távol a kísértéstől"-ennyi erővel egy faluba kellene mennie ahol nincs drog. Itt is van kísértés!
És miért nem ő nézte meg a házat? Megkérdezte a barátait, hogy jó lesz itt bulizni?!
Michael Jackson mindig is nagyobb lesz Justinnál.
2013. augusztus 11. 20:09 #134
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Csak egy kérdésem van (mivel a bíboros egy szót sem érdemel): miért Jacko? Tanuljuk már meg, hogy ne nevezzük a gúnynevén a pop királyát.
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Lucky5, MadHatter, Szandiiii
2013. augusztus 11. 20:10 #135
- törölt felhasználó -    
cintia2000: akit te pedofil reteknek nevezel, az egy Istenáldotta képeséggel rendelkező EMBER, aki sajnos elhunyt, és ha élne és tudomást szerezne ilyen szövegektől, mint amilyeneket te irkálsz Róla, akkor nem is tudnád, mennyire megbántanád Őt és most meg is bántottad néhány rajongóját, köztük ENGEM is.
De ne csodálkozz azon, ha neked esnek itt még egy páran, mert ezt nem lehet szó nélkül hagyni!!!
És az, hogy a gyerekekkel élvezkedett az egy nagy büdös hazugság, mit tudsz te Róla? Amit a média elhazudott egy világnak azért hogy tönkretegye?! Ha én lettem volna Lisa Marie Presley, akkor seggbe rúgtam volna az összes ilyen idiótát!
Nem nyugodhatna Michael békében?
AZ LENNE A LEGNAGYOBB KÍVÁNSÁGOM, HA VÉGRE BÉKÉBEN NYUGODHATNA!!!
istenem, Michael, én imádlak<33
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. augusztus 11. 20:20 #136
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fanny25 @ 2013.08.11. 20:03)
Wow! Jó kis hely! De nem nyeri vissza a tiszteletét szerintem. Mert elköltözik egy időre még nem nyeri vissza!  Ha bevallaná azt, hogy igazak a botrányai, vagy egy része és elmenne egy elvonókúrára akkor az én szememben visszahozná. És ehhez minek kell elköltözni azt nem tudom. Vagy esetleg Michael Jackson otthonában akarja folytatni őrületes bulijait?  Ott fog drogozni? Biztos örülni fognak a szomszédok! És a hülye barátaival ott fog autóversenyt szervezni meg egyebeket? Jaco biztos, hogy kidobná őt onnan ha tehetné. Bár ő se sokkal jobb. Annyi plasztikát!  De még mindig jobb. 
"Justin Bieber szeretne kiszakadni az őrült világból"- szerintem  pont oda való. Vagy egy bolondok házába, vagy egy New York-i vagy LA-i utcára ahol épp a rendőrség előtt végzi a dolgát és elkapják.
"távol a kísértéstől"-ennyi erővel egy faluba kellene mennie ahol nincs drog. Itt is van kísértés!
És miért nem ő nézte meg a házat? Megkérdezte a barátait, hogy jó lesz itt bulizni?!
Michael Jackson mindig is nagyobb lesz Justinnál.

A plasztika felér egy ember (egy ember.. több száz) megalázásával? Amúgy mit kell mindig ezzel jönni? B*szki, akinek nem tetszik, ne nézzen rá...
2013. augusztus 11. 20:20 #137
nagy_kinga9
nagy_kinga9
új tag
Hozzászólás: 29
Azonosító: 208960
Duda11-gyel értek egyet.
Előszőr is: ki mondta, hogy Justin is legenda akar lenni? Senki!
Másodszor: Justin tiszteli Michael Jacksont, rengetegszer elmondta, hogy mennyire felnéz rá és ő a példaképe.
Harmadszor: mindenki a hibáit veszi észre. Mivel minden ember hibázik. És ő is még tinédzser. Mit vártok el tőle? Élvezi az életet és szórakozik. Pont, ahogy a többi vele egykorú. Arról nem szereztél tudmoást, hogy hány kórháznak, betegnek segített, pusztán azzal, hogy időt szánt rájuk és meglátogatta őket? Avalannáról hallottál? Nem!! Addig nem mondd, hogy egy senki. Kösz. Ostoba? Mégis miért? Senki se indokolja, cska odavágja, hogy bunkó, nagyképű, stb. Nagyképű? Igen, az. Miért, tökéletesnek kéne lennie? Ismersz tökéletes embert? Kötve hiszem. Esetleg azt hiszed, hogy te az vagy, pedig egyáltalán nem így van. Sokan írták, hogy Michael életét a média tette tönkre, miszerint olyan dolgokat állítottak, amik nem igazak. Justinnal is ez a helyzet. NEM köpte le a rajongóit. Hiszen mindennél jobban szereti őket. Pár kép össze volt szerkesztve. Videót láttatok róla? Arról, hogy leköpött volna bárkit is? Mert addig nem biznyítják ezt, amíg nincs videó. Vödrös eset tényleg nem volt szép. De bocsánatot is kért. A többi botránynak valószinüleg fele nem igaz. Hiszen ki volt ott, hogy lássa, mi az igazság?
Köszönöm a figyelmet.
2013. augusztus 11. 20:21 #138
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
Idézet (cintia2000 @ 2013.08.11. 16:17)
Justin sosem lesz legenda???! Ch már most is az! Kicsit le vagytok maradva!

Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak csinálod? 110.gif
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, MadHatter, Szandiiii
2013. augusztus 11. 20:25 #139
cappy007
cappy007

StátuszWe accept the love we think we deserve...
Hozzászólás: 884
Azonosító: 125876
Aláírást kéne gyűjteni tiltakozásként!!!!
2013. augusztus 11. 20:32 #140
CrainRock
CrainRock
visszatérő vendég

StátuszUnd wenn mir nachts die Sonne scheint ist niemand da der mit mir weint.
Hozzászólás: 124
Azonosító: 189653
Anyád picsáját! Hülye kis csitri!
13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok