Nekem nagyon unszimpatikus a One Direction zenei stílusa, szerintem felszínes a dalszöveg - akár ők írják, akár nem, fogalmam sincs - és egyszerűen nem tudom azt mondani, hogy 'na ez olyan 1D-ös szám lett', mert minden számuk pontosan olyan, mint a mai mainstream előadók többségének a slágerei. Röviden: nem tetszik.
Azokat a megszállott directionereket, akik belekötnek mindenkibe, aki nem szimpatizál ezzel az öt drágasággal, nem bírom megérteni. Amikor valaki negatív véleményt ír az én kedvencemről - már ha normális hangnemben teszi - először is, nem veszem magamra, másodszor pedig, nem próbálom meg ráerőltetni a véleményem másokra. Ízlések és pofonok. Persze meg kell védeni azt, akit szeretsz, ha valaki valótlanságokat állít, de itt nem fogtok meggyőzni senkit sem (és megjegyzem, a negatív kritikát sem ezért írom). Ez a "nem tetszik? ne olvasd" dolog meg annyira unalmas már. Mindenki azt olvas és ahhoz kommentel, amihez akar. Negatív vélemény is létezik, és sokszor szükség is van rá, hogy reális legyen a kép. Nekem speciel semmi bajom a srácokkal - nem köpködnek, rugdosnak, vizelnek felmosóvödrökbe *khmmm khmmm*- egyszerűen csak nem szimpi a zenéjük meg az őket belengő rózsaszín nyálfelhő.
Hoppá! Kiszivárgott a One Direction dala
2013. augusztus 11. 21:26
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Akármelyik zenéjüket is hallgatom,mindig az jut eszembe,hogy "Áh,ez is ugyanolyan,mint a többi." És ez alól ez sem kivétel.Semmi komoly,értelemmel bíró dalszöveg,az éneklésükhez meg feltűnően nem félték használni az autotunet. Nem tudnak meggyőzni arról,hogy tényleg tudnak valamit.
2013. augusztus 11. 21:34
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline |
Igaz, hogy a szöveg mindig - ezt még a fanok is beláthatják - télleg mindig ugyanarról szól( party, csajok stb.) de azt be kell látni, hogy nagyon fülbemászó) Plusz, mivel az ilyen 9 éves kor körüli kislányok is hallgatják, akik nembiztos, hogy tudnak angolul, nekik csak az számít, hogy lehessen rá táncolni, bikicsunájozni stb. De amugy nekem tetszik:)
2013. augusztus 11. 21:40
Idézet (Nalu @ 2013.08.11. 19:27)
Beyla
Tartsd meg magadnak a véleményedet ! Nem tudom örűlnél - e neki ha neked a kedvenc ( filmedet) lekritizálnák úgy hogy inkább szerintem nem is kéne neked megszólalni...
Tartsd meg magadnak a véleményedet ! Nem tudom örűlnél - e neki ha neked a kedvenc ( filmedet) lekritizálnák úgy hogy inkább szerintem nem is kéne neked megszólalni...
Ez még mindig egy fórum
2013. augusztus 11. 21:42
Szerintem nem olyan jó..vagyis hallottam jobbat is,de nem azért mondom mert nem kedvelem az 1Dt!
Nekem nem szimpatikusak.Igaz nem ismerem őket.Lehet,hogy valójában jó fejek,de nekem így nem szimpatikusak látásra.Sokan mondják,hogy helyesek.Nem akarom,hogy az 1D rajongók megsértődjenek,de szerintem nem olyan helyesek.Sok pasi aki elmegy néha az utcán az valamikor sokkal helyesebbek mint ők
Igaz néha egy picit túlzásba viszek néhány hozzászólásomat De valamikor rossz napom van de valamikor ki kell mondanom a véleményem.Sokan mondták,hogy "A véleményed tartsd meg magadnak" jó valaki nem szereti az 1D-t az még nem azt jelenti,hogy az egész világ utálja.Mindig lesz egy olyan ember aki nem fogja csípni az 1D-t Senki se várhatja el,hogy mindenki szeresse a kedvencét!Én se várom el,hogy szeressék Victoria Justice-t vagy Ariana Grande-t.És igen tényleg valaki a külsejükért szeretik,én ezzel nem szoktam foglalkozni.Engem nem érdekel,hogy ki,hogy szereti.Ebbe én se se senki nem szólhat bele!
Nekem nem szimpatikusak.Igaz nem ismerem őket.Lehet,hogy valójában jó fejek,de nekem így nem szimpatikusak látásra.Sokan mondják,hogy helyesek.Nem akarom,hogy az 1D rajongók megsértődjenek,de szerintem nem olyan helyesek.Sok pasi aki elmegy néha az utcán az valamikor sokkal helyesebbek mint ők
Igaz néha egy picit túlzásba viszek néhány hozzászólásomat De valamikor rossz napom van de valamikor ki kell mondanom a véleményem.Sokan mondták,hogy "A véleményed tartsd meg magadnak" jó valaki nem szereti az 1D-t az még nem azt jelenti,hogy az egész világ utálja.Mindig lesz egy olyan ember aki nem fogja csípni az 1D-t Senki se várhatja el,hogy mindenki szeresse a kedvencét!Én se várom el,hogy szeressék Victoria Justice-t vagy Ariana Grande-t.És igen tényleg valaki a külsejükért szeretik,én ezzel nem szoktam foglalkozni.Engem nem érdekel,hogy ki,hogy szereti.Ebbe én se se senki nem szólhat bele!
2013. augusztus 11. 21:45
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline |
Én ezt most minden rosszindulat nélkül írom de ,hogy nekik mindig kiszivárog a dalaik én ezt már nen hiszem el.. Szerintem tuti valamelyikük mindig felrakja netre.
2013. augusztus 11. 22:07
Brellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 83 Csatolások: 4 Azonosító: 194497 offline |
Kedves utálkozók! Van egy olyan érzésem, hogy itt már nem arra megy ki a játék hogy leírjátok mennyire "rühellitek" őket, hanem arra hogy jobban idegesítsétek a rajongókat, illetve minél trágább szavakkal illessétek a fiúkat. És szerintem már ez kezd egy kicsit szánalmassá válni. Ugyanis minden egyes One Direction cikk alatt erről olvashatunk regényeket. Persze, én megértem hogy csak a véleményeteket nyilvánítsátok ki és ezzel semmi gond nem lenne, ha nem ilyen szavakkal és hangnemmel írnátok. Pontosak ezek miatt vannak a konfliktusok és a veszekedések, de mint ahogy itt látom sokan ezt élvezik, hogy beszólhatnak és visszadumálhatnak a másiknak. A másik ami kezd már idegesítővé válni, hogy olyan szinten lealacsonyítsátok a srácokat hogy az hihetetlen. Nyilván vannak olyanok akik a külsejük alapján ítélnek, de nem mindenki! Aki úgy gondolja hogy nincs semmi hangjuk az előtte nézzen egy kicsit utána, mert nem csak az itt megjelenő cikkekben szereplő videókból kell itélkezni és ezekről botrányos véleményt mondani, hanem a koncert felvételekről és az élő show alatt énekelt dalaikról is.
Nem bírtam ki, muszáj volt meghallgatnom a dalt ezek után. Bárki bármit mond, nekem nagyon is bejön. Várom már hogy megjelenjen az eredeti teljes változat mert ha jól tudom ez nem az egész.
Nem bírtam ki, muszáj volt meghallgatnom a dalt ezek után. Bárki bármit mond, nekem nagyon is bejön. Várom már hogy megjelenjen az eredeti teljes változat mert ha jól tudom ez nem az egész.
2013. augusztus 11. 22:27
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Érdekes, hogy nekik mindig csak úgy kiszivárognak a dalaik. Madár, aki ezt elhiszi.
A szöveg az megért egy misét. Megint. Semmitmondó dalocska, de ezt már megszokhattuk.
Idézet
And she got me by the throat
A szöveg az megért egy misét. Megint. Semmitmondó dalocska, de ezt már megszokhattuk.
2013. augusztus 11. 22:32
sacika 2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 197006 offline |
Tök jó a dal alig várom a videóklipet!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.