Ruhamustra: Teen Choice Awards 2013
2013. augusztus 12. 15:01
Szerintem innen Cher és Lucy voltak a legszebbek.
2013. augusztus 12. 15:03
Jonas-ék a "legszebbek!" Főleg Nick olyan jól néz ki! :droll:
Na de Bella ruhája az valami szörnyű, és bocsi a fanoknak!
Na de Bella ruhája az valami szörnyű, és bocsi a fanoknak!
2013. augusztus 12. 15:05
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
Nina és Shay a legjobb, de Lily szettje is bejött, pedig én bizony nem venném fel Bella meg úgy néz ki, mint egy 26 éves, tudom hogy manapság "ciki" a gyerekkor de igazán öltözhetne a korához mérten..
2013. augusztus 12. 15:07
Jesszus! Rebel Wilson.. rémálomba illően néz ki.. Demi ruhálya tetszik nekem a legjobban, de a többieké is nagyon jó
2013. augusztus 12. 15:09
a legjobbaknál tényleg mindenki jól nézett ki, viszont a legrosszabbak borzalmasak.
2013. augusztus 12. 15:09
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline |
Igazából kevés csaj van, akiknek nem tetszett a szerelése. Miley és Demi egyértelműen taroltak nálam. Miley igazi bombázó, ez a ruha, omg. Demi meg... rá is ezt a jelzőt mondanám, azthiszem. HOLLAND *_* is fantasztikusan szép volt, Lucy, Shay, Lily, Nina, Lea , meg Erin szettje is nagyon tetszetős. Annyira szépek voltak! *-* Lea volt az est fénypontja, sírtam, amikor beszélt, hihetetlenül erős nő és annyira tisztelem őt. ♥
Srácok közül meg had ne mondjam kik voltak az abszolút nyertesek... Még most sem dolgoztam föl annak az öt jómadárnak a látványát... viszont Logan is kitett magáért, meg Jónásék is hatásos visszatérést hoztak össze. Ian meg egy ki.aszott DILF még mindig. Ok bye.
Srácok közül meg had ne mondjam kik voltak az abszolút nyertesek... Még most sem dolgoztam föl annak az öt jómadárnak a látványát... viszont Logan is kitett magáért, meg Jónásék is hatásos visszatérést hoztak össze. Ian meg egy ki.aszott DILF még mindig. Ok bye.
2013. augusztus 12. 15:12
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Lucy, Shay, Holland, Ashley, Brittany, Lea és a Paramore ruhája nagyon szép! *w* Nekem a többi nem tetszik.
2013. augusztus 12. 15:13
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
demi és a jonas brothers nézett ki a legjobban <3
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.