Nekem tetszik! Semmi baj sincs vele.
Kíváncsi vagyok milyen számok várhatók még Gaga-tól. xx
Dalpremier: Lady Gaga — Applause
2013. augusztus 12. 20:36
AshleyBornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 208428 offline |
2013. augusztus 12. 20:38
Igazából én is másra számítottam... Először is: nekem baromira tetszik,imádom az elektronikus zenét, ezt is nagyon szeretem már most. DE nem ilyen bulizenére tippeltem, gondolom azért lett ilyen mert minden klubban, szórakozóhelyen és bulin nyomni fogják, a rádiókról nem is beszélve, szóval ez jó így. De nem tetszhet mindenkinek minden, lényeg, hogy nekem baromira bejön, várom a klippet hozzá.
2013. augusztus 12. 20:40
Eh, pont ma gondolkodtam, hogy hova tűnt Gaga? Jobbra számítottam, a Fame Monster óta nincs egy épkézláb dala se.
2013. augusztus 12. 20:40
Energikus és fülbemászó Sikerült megnyernie első hallás után is
2013. augusztus 12. 20:43
Most komolyan erre kellett várni? A legtöbb Gaga dal általában azért fülbemászó. Ez viszont nem az. Annyira agyon van hangszerelve a dal, hogy baromi nehéz kiszűrni Gaga károgását. Ez a dala sem fogja megváltani a mai popokádék áradatot. Inkább erősíti fogja azt. Artpop helyett Garbage Pop.
Ebben a dalban is észrevettem egy kis Madonnát, de külföldi oldalakon már többen is észrevették. (Vajon megint a véletlen műve?) Még pedig a Celebration-t. Csak az kismilliószor jobb.
Ebben a dalban is észrevettem egy kis Madonnát, de külföldi oldalakon már többen is észrevették. (Vajon megint a véletlen műve?) Még pedig a Celebration-t. Csak az kismilliószor jobb.
2013. augusztus 12. 20:53
LittleMonster0211új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 187081 offline |
nekem nagyon tetszik. igazán energikus, pörgős tetszető, egyszerűen jó és kész.
minenkinek más az ízlése ezért szerintem nem fogunk megsértődni ha valakinek nem tetszik, legalább meghallgatta
remélem a klipp majd augusztus 19.-én jön mert ehhez valami igen pörgős klippet tudok elképzelni
minenkinek más az ízlése ezért szerintem nem fogunk megsértődni ha valakinek nem tetszik, legalább meghallgatta
remélem a klipp majd augusztus 19.-én jön mert ehhez valami igen pörgős klippet tudok elképzelni
2013. augusztus 12. 20:54
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
holembo:
Szerintem direkt választott clubszámot visszatérésnek, mivel a The Fame-en szinte csak olyan volt és legendát csinált belőle. A BTW elvontabb, 80-as évek popalbum lett, sokaknak nem vette be a gyomra, így szerintem Gaga inkább úgy volt vele, hogy inkább nem erőlteti a művészi oldalt és visszatér a szórakoztató pophoz.
És milyen jól tette! Az elektronikus zene most nagyon menő a mainstream-ben is (véletlenül pont Gaga felbukkanása óta. Véletlen? Nem hiszem =D) így ezt a számot és albumot is úgy viszik majd, mint a cukrot.
Szerintem direkt választott clubszámot visszatérésnek, mivel a The Fame-en szinte csak olyan volt és legendát csinált belőle. A BTW elvontabb, 80-as évek popalbum lett, sokaknak nem vette be a gyomra, így szerintem Gaga inkább úgy volt vele, hogy inkább nem erőlteti a művészi oldalt és visszatér a szórakoztató pophoz.
És milyen jól tette! Az elektronikus zene most nagyon menő a mainstream-ben is (véletlenül pont Gaga felbukkanása óta. Véletlen? Nem hiszem =D) így ezt a számot és albumot is úgy viszik majd, mint a cukrot.
2013. augusztus 12. 20:55
Holembo most megelőzött a cikkírással
De nem baj, mindjárt sírok, erre vártam majdnem két éve, és nagyon jóóóó !
De nem baj, mindjárt sírok, erre vártam majdnem két éve, és nagyon jóóóó !
2013. augusztus 12. 20:57
Katy Perry most gondolkozik mi legyen a Roar-ral, Beyoncé inkább ki se adja az új albumát, Madonna pedig visszavonul... #ARTPOP2013, ez naggggyon jó dal lett, grt Gaga ♥
2013. augusztus 12. 20:58
Idézet (Candy_attack @ 2013.08.12. 20:54)
holembo:
Igazad van, bár lesz még 5 kislemez (állítólag) szóval ha ez valakinek nem nagyon jön be (bár miért nem???)akkor majd lesz ami tetszik. Igazából az egyetlen furcsaság, hogy a refrénben nekem sok az "elektronika" de amúgy nagyon odabsz ez a szám, szerintem dallamos, és belemászott a fülembe a 2. hallgatásnál, az elsőnél én is meglepődtem, de szerintem ez méltó visszatérés, bár nem egy bad romance valljuk be De azt meg már rongyosra hallgatta mindenki
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.