Nekem tetszik! Semmi baj sincs vele.
Kíváncsi vagyok milyen számok várhatók még Gaga-tól. xx
Dalpremier: Lady Gaga — Applause
2013. augusztus 12. 20:36
|
|
AshleyBornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 208428 offline
|
2013. augusztus 12. 20:38
Igazából én is másra számítottam... Először is: nekem baromira tetszik,imádom az elektronikus zenét, ezt is nagyon szeretem már most. DE nem ilyen bulizenére tippeltem, gondolom azért lett ilyen mert minden klubban, szórakozóhelyen és bulin nyomni fogják, a rádiókról nem is beszélve, szóval ez jó így. De nem tetszhet mindenkinek minden, lényeg, hogy nekem baromira bejön, várom a klippet hozzá.
2013. augusztus 12. 20:40
Eh, pont ma gondolkodtam, hogy hova tűnt Gaga?
Jobbra számítottam, a Fame Monster óta nincs egy épkézláb dala se.
2013. augusztus 12. 20:40
Energikus és fülbemászó
Sikerült megnyernie első hallás után is
2013. augusztus 12. 20:43
Most komolyan erre kellett várni? A legtöbb Gaga dal általában azért fülbemászó. Ez viszont nem az. Annyira agyon van hangszerelve a dal, hogy baromi nehéz kiszűrni Gaga károgását. Ez a dala sem fogja megváltani a mai popokádék áradatot. Inkább erősíti fogja azt. Artpop helyett Garbage Pop.
Ebben a dalban is észrevettem egy kis Madonnát, de külföldi oldalakon már többen is észrevették. (Vajon megint a véletlen műve?) Még pedig a Celebration-t. Csak az kismilliószor jobb.
Ebben a dalban is észrevettem egy kis Madonnát, de külföldi oldalakon már többen is észrevették. (Vajon megint a véletlen műve?) Még pedig a Celebration-t. Csak az kismilliószor jobb.
2013. augusztus 12. 20:53
|
|
LittleMonster0211új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 187081 offline
|
nekem nagyon tetszik. igazán energikus, pörgős tetszető, egyszerűen jó és kész.
minenkinek más az ízlése ezért szerintem nem fogunk megsértődni ha valakinek nem tetszik, legalább meghallgatta
remélem a klipp majd augusztus 19.-én jön mert ehhez valami igen pörgős klippet tudok elképzelni
minenkinek más az ízlése ezért szerintem nem fogunk megsértődni ha valakinek nem tetszik, legalább meghallgatta
remélem a klipp majd augusztus 19.-én jön mert ehhez valami igen pörgős klippet tudok elképzelni
2013. augusztus 12. 20:54
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
holembo:
Szerintem direkt választott clubszámot visszatérésnek, mivel a The Fame-en szinte csak olyan volt és legendát csinált belőle. A BTW elvontabb, 80-as évek popalbum lett, sokaknak nem vette be a gyomra, így szerintem Gaga inkább úgy volt vele, hogy inkább nem erőlteti a művészi oldalt és visszatér a szórakoztató pophoz.
És milyen jól tette! Az elektronikus zene most nagyon menő a mainstream-ben is (véletlenül pont Gaga felbukkanása óta. Véletlen? Nem hiszem =D) így ezt a számot és albumot is úgy viszik majd, mint a cukrot.
Szerintem direkt választott clubszámot visszatérésnek, mivel a The Fame-en szinte csak olyan volt és legendát csinált belőle. A BTW elvontabb, 80-as évek popalbum lett, sokaknak nem vette be a gyomra, így szerintem Gaga inkább úgy volt vele, hogy inkább nem erőlteti a művészi oldalt és visszatér a szórakoztató pophoz.
És milyen jól tette! Az elektronikus zene most nagyon menő a mainstream-ben is (véletlenül pont Gaga felbukkanása óta. Véletlen? Nem hiszem =D) így ezt a számot és albumot is úgy viszik majd, mint a cukrot.
2013. augusztus 12. 20:55
Holembo most megelőzött a cikkírással
De nem baj, mindjárt sírok, erre vártam majdnem két éve, és nagyon jóóóó !
De nem baj, mindjárt sírok, erre vártam majdnem két éve, és nagyon jóóóó !
2013. augusztus 12. 20:57
Katy Perry most gondolkozik mi legyen a Roar-ral, Beyoncé inkább ki se adja az új albumát, Madonna pedig visszavonul... #ARTPOP2013, ez naggggyon jó dal lett, grt Gaga ♥
2013. augusztus 12. 20:58
Idézet (Candy_attack @ 2013.08.12. 20:54)
holembo:
Igazad van, bár lesz még 5 kislemez (állítólag) szóval ha ez valakinek nem nagyon jön be (bár miért nem???)akkor majd lesz ami tetszik. Igazából az egyetlen furcsaság, hogy a refrénben nekem sok az "elektronika" de amúgy nagyon odabsz ez a szám, szerintem dallamos, és belemászott a fülembe a 2. hallgatásnál, az elsőnél én is meglepődtem, de szerintem ez méltó visszatérés, bár nem egy bad romance valljuk be
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: