Harry Styles megcsókolta James Cordent
2013. augusztus 14. 22:10
Pofikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 710 Csatolások: 0 Azonosító: 196356 offline |
Idézet
Már nem azért hogy védjem a kis fürtöst mert ha van valaki, aki falra tud mászni tőle, az én vagyok, de szerintem ez csak egy tv műsoros poén, nem jelent semmit vagy utal bármire is. A műsor történetében ez nem először fordul elő. Mikor értjük már meg hogy a jónép szórakoztatására mindent megpróbálnak a csatornák, a meghívott vendégek pedig a náluk híresebbekre másznak rá, smárolják őket le, dumálják őket ki, szidják őket azért az öt perc hírnévért ami sajnálatosan még nálunk is nagy hírnek számít pedig ez szerintem semmi. Ökörködtek és kész lehet nem is a nagyobb hírnévért tették, mindkettő elég híres már így is. 110.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/41588-harry-styles-megcsokolta-james-cordent/#ixzz2byaHZoFj
Forrás: http://starity.hu/magazin/41588-harry-styles-megcsokolta-james-cordent/#ixzz2byaHZoFj
Köszönöm
2013. augusztus 14. 22:13
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Hát én nem vagyok homofóbiás úgyhogy eléggé bántja is a szemem ez a sok b*zizás itt.. de nem úgy volt hogy ő nem meleg? de mindegy ha az is az ő dolga. ha meg nem akkor meg csak viccelt. Johnny Depp is megcsókolta Jimmy Kimmelt. na meg Jim Carrey és Ewan McGregor. vagy mikor Britney és Madonna csókolózott? nem kell ebből ilyen nagy történetet alakítani egy csók nem jelent semmit.
2013. augusztus 14. 22:14
YoubaFelixvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 208621 offline |
fúúúúú.. sokan miért nem hioszitek el, hoGY MELEG??? Újabb bizonyíték -.-
2013. augusztus 14. 22:15
Manna-babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 203937 offline |
Szerintem, azt hiszi, h ez vicces, nézzétek csk meg jobban képet! Mosolyog! Sztem csk azt hiszi ez a menő! De sajna nem
2013. augusztus 14. 22:15
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 594 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline |
Lehet, hogy én látom rosszul a képen így a sötétben, de szerintem Harry James szája fölé adott "csókot"
2013. augusztus 14. 22:24
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline |
a kis cukifiú xdddd
2013. augusztus 14. 22:24
Idézet (AliceGlóri @ 2013.08.14. 22:08)
Ha egy FÉRFI megcsókol egy másik FÉRFIT akkor az illető homoszexuális. Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én ezt szűrtem le belőle.
ha egy lány megcsókol egy lányt, leszbikus? a nőknél annyira (már majdnem) elfogadott, mert poénnak fogják fel, kíváncsiságnak, kísérletezésnek, satöbbi. De a férfiaknál nem lehet ugyanígy? Amúgy ophely véleményével maximálisak egyetértek.
A kis fürtös
2013. augusztus 14. 22:37
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
ezen mondjuk eléggé látszik hogy mű volt de ha nem engem az sem zavar!! én a hangjukban szerettem bele elsőként (nem a nemi identitásukba) XDD de az biztos hogy ott fenn a toronyban nincs rendben valami Harrykém!!
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. augusztus 14. 22:40
"kis fürtös" ophely88 Mellesleg teljes mértékben egyetértek veled!
A b*zi szó jelentésével páran meg legyetek tisztába mielőtt itt jártatjátok a szátokat! Ámen! Itt b*zizzátok de nektek nincs bajotok a melegekkel áhh dehogy! Öcsém , de egy elcs*szett világban élünk! Úgy gondolom a magánéletéhez meg semmi közöd, az még mindig Harry Stylesé! misssha végre valaki Válaszokat erre pedig nem igazán kérek, köszönöm! U.i:Nekem sem kedvencem ez a Harry gyerek de unom már hogy senkit nem lehet épen hagyni.
A b*zi szó jelentésével páran meg legyetek tisztába mielőtt itt jártatjátok a szátokat! Ámen! Itt b*zizzátok de nektek nincs bajotok a melegekkel áhh dehogy! Öcsém , de egy elcs*szett világban élünk! Úgy gondolom a magánéletéhez meg semmi közöd, az még mindig Harry Stylesé! misssha végre valaki Válaszokat erre pedig nem igazán kérek, köszönöm! U.i:Nekem sem kedvencem ez a Harry gyerek de unom már hogy senkit nem lehet épen hagyni.
2013. augusztus 14. 22:43
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline |
Idézet (AliceGlóri @ 2013.08.14. 22:08)
Ha egy FÉRFI megcsókol egy másik FÉRFIT akkor az illető homoszexuális. Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én ezt szűrtem le belőle.
Elnézést, ezzel azt szeretnéd mondani, hogy akkor Johnny Depp is meleg, mert csókolózott Jimmy Kimmellel? Illetve, akkor már biztos, hogy Jason Segel és Russell Brand is meleg, mert már csókolóztak egymással. De ha férfi csókolózik férfival, akkor, ha nő csókolózik nővel, akkor ők meg leszbikusok? Ezek szerint Britney Spears, Madonna, Christina Aguilera, Sandra Bullock, Scarlett Johansson, és még sorolhatnám, egytől-egyig a saját neméhez vonzódik? Fuck logic...
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.