Mindig is bolondak voltak az 1D tagjai(jó értelemben).Viccesek,tréfásak,bolondozósak.És ez ezért nem meglepő.
Amúgy meg eltólozzák ezt egy kicsit a cikkben ugyan is ez nem csók volt hanem csak egy szájrapuszi.
Amúgy meg nem buzi!!!És aki ezt állítja az meg nem ismeri a 1Dfiúkat.
-Ha meg nem ismered akkor meg ne állíts róluk rosszat!
És hát örömmel látom és olvasom hogy malydnem mindenki azt mondja hogy ez nem csók volt és hogy szerintük Harry nem buzi.Ennek azért örülök mert akkor legalább a töbség tudja az igazat mert ez így igaz.Harry-mint már mondtam-nem buzi és nem csók az a képen hanem egy szájrapuszi!!
I love 1D! <3
Harry Styles megcsókolta James Cordent
2013. augusztus 15. 09:08
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
fujjj egyre jobb és jobb ez az 1D
2013. augusztus 15. 09:11
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline |
Bius03: Igazad van! Love 1D 4ever!
2013. augusztus 15. 09:19
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
na erre inkább nem mondok semmit mielőtt letámadnak a fanok.
2013. augusztus 15. 09:22
Bius03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 201132 offline |
Amúgy igaza van NRoxi -nak.És én tudom hogy miért készítették ezt a képet azért hogy legyen egy jó kis félreérthető,nagy port kavaró cikk.Ezzel tartják fell magukat az ujságírók.
Elég egy félreérthető kép és már a képen lévő sztárról téves hírek jönnek le és a sztárok már benne is vannak a bajban.Sosem értettem meg az olyan újságírókat(és most nem a starity-ről beszélek vagy az ott lévő cikk írójairól) akik hazugságokat írnak össze vissza.Ez csak árt nekik és a sztároknak is.A sztárok magyarázhatják ki magukat a bajból mi meg már nem tudjuk hogy mit higgyünk el az újságban lévő cikkekből. Az újságírókat meg csak egyre többen és egyre jobban meggyülölik az emberek amint megtudják hogy ez is hazugdág meg az is amit az újságban olvasni.Mondjátok meg ebben mi a jó? >:( Jó élvezni hogy mindenki kételkedik,dühös,félretájékozódott,veszekedik?
Na hát ennyit róluk.
Elég egy félreérthető kép és már a képen lévő sztárról téves hírek jönnek le és a sztárok már benne is vannak a bajban.Sosem értettem meg az olyan újságírókat(és most nem a starity-ről beszélek vagy az ott lévő cikk írójairól) akik hazugságokat írnak össze vissza.Ez csak árt nekik és a sztároknak is.A sztárok magyarázhatják ki magukat a bajból mi meg már nem tudjuk hogy mit higgyünk el az újságban lévő cikkekből. Az újságírókat meg csak egyre többen és egyre jobban meggyülölik az emberek amint megtudják hogy ez is hazugdág meg az is amit az újságban olvasni.Mondjátok meg ebben mi a jó? >:( Jó élvezni hogy mindenki kételkedik,dühös,félretájékozódott,veszekedik?
Na hát ennyit róluk.
2013. augusztus 15. 09:31
Sárababa14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 172641 offline |
Mercy06 egyetértek!!
2013. augusztus 15. 09:32
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline |
"Fiatalság, bolondság. Mennyi öröm, mennyi kín." Remélem felismeritek az idézetet.
Nem mondjátok, hogy ti buli okán nem próbáltátok ki, hogy milyen egy azonos neművel csókolózni? Hozzá tartozik az élethez. Tapasztalatszerzés meg egyebek. Harry nem meleg, soha nem is volt, soha nem is lesz. Valóban a sportesemények csókkameráját parodizálták ki, de ezt majd meglátjátok, ha végre láthatjuk az egész műsort.
És amúgy meg, ezzel az ártatlan csókkal csak növelitek az amúgy "fújdeutálomavandájreksönt, egyszerúgyiselfognaktűnni" banda hírnevét, MINDENKI erről beszél, ami nekik és nekünk (a rajongóknak) csak jó. Köszi ezért. :*
Nem mondjátok, hogy ti buli okán nem próbáltátok ki, hogy milyen egy azonos neművel csókolózni? Hozzá tartozik az élethez. Tapasztalatszerzés meg egyebek. Harry nem meleg, soha nem is volt, soha nem is lesz. Valóban a sportesemények csókkameráját parodizálták ki, de ezt majd meglátjátok, ha végre láthatjuk az egész műsort.
És amúgy meg, ezzel az ártatlan csókkal csak növelitek az amúgy "fújdeutálomavandájreksönt, egyszerúgyiselfognaktűnni" banda hírnevét, MINDENKI erről beszél, ami nekik és nekünk (a rajongóknak) csak jó. Köszi ezért. :*
2013. augusztus 15. 09:34
saciésennyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 208144 offline |
ha más nem is én most elmondom a véleményem a 1D-ről!ha nem tetszik amit írtam ne ITT menözz hanem gyere privibe!a 1D már nagyon nem oké!elöször elmentek de már nagyon oda vannak magukért!És ezek után szerintem ne csodálkozzanak ha azzal lesz tele minden újság h mekkora buzik.Úgy látszik erre a palira most nagyon hajtanak mind az...5? szeressétek őket nyugodtan ,de ondolkozzatok el azon h egy normál ember lesmárol valaki mást AKIVEL EGYNEMŰ!
2013. augusztus 15. 09:40
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
ez tiszta bolondság
2013. augusztus 15. 09:43
melikecskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 2 Azonosító: 185342 offline |
khm... hát xD erre se tudok mit mondani xDD
2013. augusztus 15. 09:53
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline |
saciésennyi- Tudom azt mondtad privátban, de én teljesen egyetértek veled. Igaza van.
2013. augusztus 15. 09:58
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline |
Na bizonyíték.
2013. augusztus 15. 09:59
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline |
ezek bolondok de ezért imádom őket szerintem ebben semmi sincsen én is adtam már egy lánynak szájra puszit és nekem is adtak már
2013. augusztus 15. 10:00
Bius03 egyet értek.
Ezt tuti csak a show kedvéért csinálta. Aki szerint buzik ássa el magát. El lehet mondani szépen is. Ha vkinek vmi baja van írjon egy privit!
Ezt tuti csak a show kedvéért csinálta. Aki szerint buzik ássa el magát. El lehet mondani szépen is. Ha vkinek vmi baja van írjon egy privit!
2013. augusztus 15. 10:00
egy kicsit lefagytam, de szerintem valami más oka volt vagy photoshop?! o_O
2013. augusztus 15. 10:05
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline |
Ezek nagyon síkok
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.