Elkezdődött Selena Gomez világ körüli turnéja
2013. augusztus 15. 16:24
Reménykedem, hogy egyszer még visszatér Magyarországra
2013. augusztus 15. 16:33
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline |
Sok sikert Sely <^ HUNGARY LOVES U!
2013. augusztus 15. 16:37
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ez olyan hatalmas hírértékkel bíró cikk, hogy csak Pamkutyát tudom idézni: "Ki nem sz*rja le?". Gondolom, aki imádja eme tüneményt, az bújja a fanszájtokat, s tudja nagyon jól, hogy mikor kezdődik meg a világ körüli turnéja. Sokatok azt írta, hogy jöjjön el hozzánk Magyarországra - gonosz leszek, ha azt mondanám, hogy "Isten őrizz!"? Persze, még szalonnácska is jöjjön ide. Nem rohad eléggé az agyatok már? Ne "békön szalonnát" hozzák ide, hanem az igazi értékelhető bandákat és énekeseket, akik, ha elkezdenek énekelni, akkor libabőrös lesz a hátam. Gagát meg ki nem sz*rja le szintén? Magunk között szólva már a nem létező tököm is kivan, hogy a litlömonszterek mindenhol gagára izgulnak. Érdekel az a feltünési viszketettségben szenvedő női képződmény bárkit is egy diznisztárocskáról szóló cikknél?
2013. augusztus 15. 16:39
sehi102!
Igen, de nem lépett fel, ő meg erre gondolt.
bell!
Te komolyan ennyire segghülyének nézel itt mindenkit? Még hogy tanulás! Meg V.I.P belépő! Ha meg a családja lenne a legfontosabb neki, nem a lemezével, meg a bulikkal törődne!
inez01!
Érdekes, h a U2nak, a Good Charlottenak, a Simple Plannek, és még sorolhatnám, nem volt kicsi az ország, és volt idejük is! Ez csak akarat és szervezés kérdése. Ha már a bécsi rajongóira volt idejük, a Magyarokra miért is nincs? Bár, nem csoda, még Magyarországra se emlékezett legutóbb.
És nem állt szándékomban senkit megbántani, de baromi zavaró, h itt szomorkodtok, közben mégis istenítitek ezt a kiscsajt. És nem, nem utálom, féltékeny sem vagyok - csak unom, h a pofámba tolják, már szinte mindenhol. Annak mondjuk örülök, h a fejével telenyomott chipesek már lekerültek a boltokból, ahogy a varázslós cuccok is.
Beyla!
Ismét nem csalódtam benned! Köszönöm!
[quote=Beyla,2013.08.15. 16:37~4266232]Ez olyan hatalmas hírértékkel bíró cikk, hogy csak Pamkutyát tudom idézni: "Ki nem sz*rja le?". Gondolom, aki imádja eme tüneményt, az bújja a fanszájtokat, s tudja nagyon jól, hogy mikor kezdődik meg a világ körüli turnéja. Sokatok azt írta, hogy jöjjön el hozzánk Magyarországra - gonosz leszek, ha azt mondanám, hogy "Isten őrizz!"? Persze, még szalonnácska is jöjjön ide. Nem rohad eléggé az agyatok már? Ne "békön szalonnát" hozzák ide, hanem az igazi értékelhető bandákat és énekeseket, akik, ha elkezdenek énekelni, akkor libabőrös lesz a hátam. Gagát meg ki nem sz*rja le szintén? Magunk között szólva már a nem létező tököm is kivan, hogy a litlömonszterek mindenhol gagára izgulnak. Érdekel az a feltünési viszketettségben szenvedő női képződmény bárkit is egy diznisztárocskáról cikknél?[/quote
Igen, de nem lépett fel, ő meg erre gondolt.
Idézet (sehi102 @ 2013.08.15. 15:31)
cselbia : most akkor sorolok neked sztárocskákat akik itt felléptek Magyarországn vagy eljött ide Lady Gaga , Rihanna , Selena is volt már itt 2-szer is . És még sokan mások .
bell!
Te komolyan ennyire segghülyének nézel itt mindenkit? Még hogy tanulás! Meg V.I.P belépő! Ha meg a családja lenne a legfontosabb neki, nem a lemezével, meg a bulikkal törődne!
Idézet (be11 @ 2013.08.15. 12:27)
Én egyszer találkoztam selena gomezzel mert én V.I.P vendég vagyok minden koncertre amelyikre elmegyek és én már ajánlottam neki h menjen ilyen kissebb országokba is de azt mondta h neki nincs még ahoz is ideje.Azt mondta nagyon szeretné látni ezeket a kisországokat csak sajna ott van neki a tanulás a lemezek és a legfontosabb a családja.
inez01!
Érdekes, h a U2nak, a Good Charlottenak, a Simple Plannek, és még sorolhatnám, nem volt kicsi az ország, és volt idejük is! Ez csak akarat és szervezés kérdése. Ha már a bécsi rajongóira volt idejük, a Magyarokra miért is nincs? Bár, nem csoda, még Magyarországra se emlékezett legutóbb.
Idézet (inez01 @ 2013.08.15. 12:17)
Jaj! Hiába reménykedek, h ide is jön, magyarország kicsi ország egy ilyen nagy tehetséghez!
És nem állt szándékomban senkit megbántani, de baromi zavaró, h itt szomorkodtok, közben mégis istenítitek ezt a kiscsajt. És nem, nem utálom, féltékeny sem vagyok - csak unom, h a pofámba tolják, már szinte mindenhol. Annak mondjuk örülök, h a fejével telenyomott chipesek már lekerültek a boltokból, ahogy a varázslós cuccok is.
Beyla!
Ismét nem csalódtam benned! Köszönöm!
[quote=Beyla,2013.08.15. 16:37~4266232]Ez olyan hatalmas hírértékkel bíró cikk, hogy csak Pamkutyát tudom idézni: "Ki nem sz*rja le?". Gondolom, aki imádja eme tüneményt, az bújja a fanszájtokat, s tudja nagyon jól, hogy mikor kezdődik meg a világ körüli turnéja. Sokatok azt írta, hogy jöjjön el hozzánk Magyarországra - gonosz leszek, ha azt mondanám, hogy "Isten őrizz!"? Persze, még szalonnácska is jöjjön ide. Nem rohad eléggé az agyatok már? Ne "békön szalonnát" hozzák ide, hanem az igazi értékelhető bandákat és énekeseket, akik, ha elkezdenek énekelni, akkor libabőrös lesz a hátam. Gagát meg ki nem sz*rja le szintén? Magunk között szólva már a nem létező tököm is kivan, hogy a litlömonszterek mindenhol gagára izgulnak. Érdekel az a feltünési viszketettségben szenvedő női képződmény bárkit is egy diznisztárocskáról cikknél?[/quote
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 15. 17:18
Krisztii2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 209115 offline |
én szeretem őt, sok sikert a turnéjához;)
2013. augusztus 15. 17:38
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline |
Vicces, hogy olyan 'sok' munkája van az albumban, amikor 3 hónap alatt összedobta meg kiadta, és már elkezdte a következőt is Az meg egy elhanyagolható dolog, hogy énekelni nem tud, nyivákol a színpadon. És akkor erre menjek el, meg ezt élvezzem? Kösz, inkább nem! Selenát bárminek nevezném, csak előadónak nem.
2013. augusztus 15. 17:52
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline |
Sok sikert neki!!
2013. augusztus 15. 18:21
De jó lenne ha ott lehetnék az egyik turnéállomáson ... :/
2013. augusztus 15. 18:52
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline |
kár hogy hazánba nem jön de bécs sincs messze én azért sok sikert kívánok a világ körüli turnéjához!
2013. augusztus 15. 18:55
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline |
hát ha el is jönne egy amerikai híresség (Pl.:Justin Bieber) Magyarországra akkor is a jegy kb.10000Ft. lenne vagy talán több de jo lenne ha elmehetnék Selena koncertjére!!!
2013. augusztus 15. 19:45
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline |
Annyira jó hogy ő is turnézik, sok sikert, mondjuk az mér megvan, hisz a rajongók támogatják
2013. augusztus 16. 00:31
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline |
Bécsben találkozunk
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.