Mától száguldanak a Repcsik
2013. augusztus 15. 22:34
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Szerintem kicsit erőltetettnek tűnik. Vagy nem tudtak már mit kitalálni vagy nem tudom de szerintem felesleges a repülőkről is csinálni ilyet ha a verdákról már csináltak! Nemhiszem hogy akóra sikere lesz majd! :/
2013. augusztus 15. 23:25
|
|
Mercy06visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 390 Csatolások: 0 Azonosító: 164106 offline
|
a starityn a legtöbb regisztrált életkora 11-12 kb.
már ami a komikból jön le.
rájötetek hogy ez olyan mint a Verdák??aazta nemmondod??
a cikkhez szolva: biztosan aranyos mese. annál csak jobbak lehetnek mint a sok szenny amivel tele van a disney-csatorna.
rájötetek hogy ez olyan mint a Verdák??aazta nemmondod??
a cikkhez szolva: biztosan aranyos mese. annál csak jobbak lehetnek mint a sok szenny amivel tele van a disney-csatorna.
2013. augusztus 16. 07:45
Lehet, h lerágott csont, de szerintem cuki, majd megnézem az öcsémmel : )
2013. augusztus 16. 08:17
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Nem tudom, lehet lerágott csont, ahogy említették, de nekem a Verdák 1 nagyon tetszett, a 2-t viszont nem kellett volna erőltetni. Nem tudom ehhez hogyan álljak, lehet újabb szégyenfolt lesz, egyenlőre még szkeptikus vagyok, érte nem megyek el moziba, de mindenképp megnézem.
2013. augusztus 16. 08:34
Hát igen, a Verdák még aranyos, meg minden, egyszer nézhető, de a Verdák 2 is már erőltetett volt, csak azt hiték, ha az első sikeres, a második is az lesz.. Ez a repcsik pedig már fájdalmas. Nem akarják békén hagyni a járműveket? Miért nem kapják össze magukat és csinálnak valami újat? Valószínűleg a sztori ijesztően hasonlít majd az autóshoz, csak itt El Chupacabra meg hasonló szemetek vannak benne.
2013. augusztus 16. 09:40
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nagyon szeretem az animációs filmeket,és ez jónak igérkezik
2013. augusztus 16. 10:44
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Kíváncsi vagyok rá.
2013. augusztus 16. 11:07
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
jó lenne megnézni!
2013. augusztus 16. 11:28
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Én a Verdákat máig nagyon szeretem, de ez nem váltott ki belőlem annyi izgalmat mint anno a Verdák 1 és 2. Ez egy újabb erőltetett menet, ami szerintem még sikeres sem lesz. De azért majd belenézek...
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: