Justin Bieber Michael Jacksonnal duettezik
2013. augusztus 16. 21:56
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline |
Hát igazából ez úgy lenne duett, ha michael élne, de nagyon büszke vagyok justinra <3 szerintem jó szám, és mivel tudjuk hogy justin imádja michaelt, ezért nem hinném hogy le kéne hordani, és szerintem nem gyalázta meg michaelt, mert meghalt, hisz ő a példaképe
2013. augusztus 16. 22:08
JustaCatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 184790 offline |
Elég kétoldalú a dolog,szerintem aki meghalt utána már nem kéne kiadni/eladni a dalit.Justin meg biztos nem gúnyként szánta,de akkor se kellet volna ráénekelni Michael dalára,főleg úgy,hogy Michael már nem szólhatott bele csak a producer.Maga a dal,amúgy nagyon tetszik Justin hangját igen csak feljavították,de tényleg remek lett,csak így nem érdemes hallgatni
2013. augusztus 16. 22:31
Timcsikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 195084 offline |
igen Jako büszke lenne rá nagyon is*o*♥ ez a dal rohaduljó*o*♥ ANNYIRA BÜSZKE VAGYOK RÁD JUSTIN *o*♥ IMÁDLAK:)*o*olyan jó ahngod van hogy nemigaz*o*♥
2013. augusztus 16. 22:33
KawaiiGirl25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 207780 offline |
Hogy mer justin belepofázni a dalba??Ha igazán tisztelné akkor nem vette meg volna a dalát.Petrafranzia te biztos nem ismered Michael-t mert akkor tudnád hogy justin egy senki hozzá képest
2013. augusztus 16. 22:42
Justin, gondolom, most vigyorog a markába, mint aki jól végezte dolgát, és ő ezt hatalmas megtiszteltetésnek éli meg, a lelke mélyén viszont szerintem tudja, hogy ha Michael nem hunyt volna el, a büdös életben nem jöhetett volna ez a duett létre. Kettejüket egyébként is felesleges egy lapon említeni, az a különbség köztük, hogy az egyikük tett valamit a zenéért a másikukkal ellentétben. Egyébként meg ja, MJ biztosan büszke lenne arra, hogy erkélyekről köpdös le és a legtöbbször állat módjára viselkedik. Meg aztán Justin előadóként és énekesként, főleg táncosként is remekel ám a színpadon Jacksonhoz képest
2013. augusztus 16. 22:50
Bella xoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 201721 offline |
Szerintem ezt a dolgot háromféleképpen lehet nézni:
1., "Úristen, hogy merte ezt megcsinálni? Ez teljesen idióta..."
2., "Ez a szám annyira jó... Büszke vagyok rá!"
Én a 3. variációt gondolom: Örülök, hogy Justin végre valami "normálisabbal" tölti az idejét, és hogy Michael-t így tiszteli, még mindig (úgy értem, hogy a halála után is), de lehet, hogy ez egy kicsit túlzás volt. Bár ez a szám tényleg nagyon jó lett.
És egyetértek Lizzannával is.
1., "Úristen, hogy merte ezt megcsinálni? Ez teljesen idióta..."
2., "Ez a szám annyira jó... Büszke vagyok rá!"
Én a 3. variációt gondolom: Örülök, hogy Justin végre valami "normálisabbal" tölti az idejét, és hogy Michael-t így tiszteli, még mindig (úgy értem, hogy a halála után is), de lehet, hogy ez egy kicsit túlzás volt. Bár ez a szám tényleg nagyon jó lett.
És egyetértek Lizzannával is.
2013. augusztus 16. 22:51
Timcsikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 195084 offline |
Most a kommentelők 50% miért bántja Justint?♥ Semmi rosszat nem csinált és nem is akart:)♥ csak az álmát váltotta valóra:9♥ SENKINEK SEM ÁRTOTT:)♥ hagyjátok békén légyszíves:)♥
2013. augusztus 16. 23:03
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Hát.. én nem említeném egy lapont Justint és Michaelt.. főleg nem egy DALban. gondolom megint az volt hogy pénz beszél...
Hát most nem tudom eldönteni hogy szomorú vagy mérges legyek. de szerintem ha MJ még élne, nemigen lenne benne hogy duettezzen vele. úgyhogy ez egyfajta igazságtalanság. dehát ez van.
Amúgy jó dal, de csak Michael része tetszik.
Hát most nem tudom eldönteni hogy szomorú vagy mérges legyek. de szerintem ha MJ még élne, nemigen lenne benne hogy duettezzen vele. úgyhogy ez egyfajta igazságtalanság. dehát ez van.
Amúgy jó dal, de csak Michael része tetszik.
2013. augusztus 16. 23:04
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
Ez a szám iszonyatosan jó, kár, hogy már ezt nem tudja Jaco énekelni, de szerintem Justin is jol fógja.. más részt szörnyű, hogy egy halottból mindig hasznot húznak, mai világ szégyen.Viszont duettnek sem nevezném, egyébként most szerintem ebből semmi gond nincs, hisz megfizette, és tett, hogy az álma megvalósuljon.
2013. augusztus 16. 23:09
pedig ez egy nagyon jó szám justin nélkül értelemszerűen jobb volna, de én eltudok vonatkoztatni attól, hogy ez justin, mivel nem igazán ismerem a dalait szóval a hangja sem különösebben ismerős számomra
2013. augusztus 16. 23:53
Claudiia1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 207498 offline |
Szegény Michael J. ha ezt hallaná, vagy tudná forogna a sírjában azthiszem :/
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.