A rajongók már régóta várták a dalhoz készült klipet, most megérkezett a Hail To The King.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent az Avenged Sevenfold új klipje
2013. augusztus 17. 13:23
2013. augusztus 17. 13:44
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Reggel erre keltem, de mint valami őrült elkezdtem örömömben ugrándozni és úgy néztem végig ezt az öt percet mintha a mennyországban lennék. Elfogultság vagy sem...tökéletes
Köszönet a cikkért!
Köszönet a cikkért!
2013. augusztus 17. 14:13
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
A szám úgy gondolom nem rossz, de nem is a legjobb... mindenesetre én sokkal jobban szerettem a régebbi pörgősebb A7X dalokat. A klip első képkockái nem tetszettek, de végig nézve egész jó
De persze ahogy a többi dalban, itt is Synyster szólója volt a kedvencem
2013. augusztus 17. 18:33
Nincs mit, Johinna!
Esztinek köszönd, ő linkelte be a topicba
Egész jó a videó, a dal is tetszik, és Arin dobverő-pörgetése... pont mint Jimmyé
Nyugodjék békében a drága. Most biztos büszke a fiúkra! :')
Egész jó a videó, a dal is tetszik, és Arin dobverő-pörgetése... pont mint Jimmyé
2013. augusztus 17. 20:21
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szuper lett!
2013. augusztus 17. 21:29
OMG.. Nagyon nagyon nagyon jó lett *-*.. Jobb nem is lehetne.. Imádom őket <3 <3.. Már nagyon várom az albumukat ^^
2013. augusztus 17. 21:38
Amikor először láttam nem fogott meg annyira mint a régebbi klipjeik. De miután a barátnőm piszkált hogy hogyan lehet semleges számomra ez a klipjük újra megnéztem belemélyedve. És meg kell hogy mondjam rosszul ítéltem meg elsőre a klipet, mikor jobban belemerültem már megtetszett főleg úgy a 2:30 körül . Szóval nagyon jó lett, tiszteletem nekik.
2013. augusztus 17. 22:45
Nem a legjobb, viszont nekem tetszik, hiszen illik a számhoz és a bandához. Matt haját imádtam, Arin pedig tényleg remekül dobol. Amúgy Zacky és Syn most alig-alig látszottak... (szomorúfej) Jól összehozták, várom már az albumot. Már csak néhány nap! ^^
2013. augusztus 17. 22:49
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
háát... nekem ez az új klipp rohadtul tetszik *-* ... az egyetlen hibája az ,hogy nem Jimmy van a dobok mögött
nah dehát az élet megy tovább ..nemdebár?
mindenesetre nayon nagyon jó a klip és alig várom az albumot is !! hajrá fiúk!! ^^
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: