Lady Gaga kiborult Perez Hilton miatt
2013. augusztus 19. 11:56
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
sosem bírtam azt a csávót..
2013. augusztus 19. 12:05
"Fejbe kéne, hogy lövessem magam" pfff no comment.
Persze Perez is megéri a pénzét -.- "a szánalmasan bloggerre"
Persze Perez is megéri a pénzét -.- "a szánalmasan bloggerre"
2013. augusztus 19. 13:40
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Az a pasi beteg, mindig is ez volt a véleményem, utálom is
Szegény Gaga, teljesen igaza van, tényleg az volt a legjobb, hogy nem figyelt rá, de így elég nehéz, ha már be is tör hozzá ez az ámokfutó
Szegény Gaga, teljesen igaza van, tényleg az volt a legjobb, hogy nem figyelt rá, de így elég nehéz, ha már be is tör hozzá ez az ámokfutó
2013. augusztus 19. 13:52
YoubaFelixvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 208621 offline |
Most már tényleg jó lehetne, hogy, ha leszálna Gagáról. Elég idegesítő lehet, hogy, ha zaklatják az embert.. El tudom kébzenlni, hogy a sok Little Monster hogy támadja Perezt..
2013. augusztus 19. 13:53
YoubaFelixvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 208621 offline |
Remélem, hogy Perez volt már orvosnál..Vagy egyszer Gaga bepereli.. Na az értelmes lenne, mint az, hogy ide-oda dobálják a sarat..
2013. augusztus 20. 01:14
Ancsucsuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 213 Csatolások: 1 Azonosító: 151918 offline |
Ez a csávó beteg. Szakember kell neki, mert ez már nem normális. Valaki ennyire gerinctelen, gyerekes, undorító és őrült legyen... kész vicc az egész ember.
2013. augusztus 20. 15:16
Csak nekem tűnik fel, hogy Gaga egészen véletlen akkor keveredik ilyen botrányba amikor új lemeze jön ki? Én nem lennék meglepődve, ha kiderülne, hogy a valóságban ugyanúgy puszipajtások Perezzel mint azelőtt, megjátsszák ezt az egészet és közben röhögnek a markukba, hogy ezt mindenki beveszi. Mellesleg Gaga egészen eddig feltűnően kerülte a konfliktusokat a zeneiparban, miért pont most kezdene el hadakozni?
Emlékeztek a Bionic-összeesküvés elméletre? Nos, ha azok a feltevések igazak, akkor most ugyanaz történik, csak az áldozat ezúttal Katy Perry. Amikor Christina volt a soros Gaga mélyen elzárkózott a csata elől, és most is nagy világmegváltó békeüzeneteket küldözget a twitteren Katynek. Na meg majd, persze pont véletlen feltörik Gagáék rendszerét, kiszivárogtatják a dalt és ezért Gaga kiadatja a dalt VÉLETLEN pont ugyanazon a napon, mint amikor Katy új nótája is kijött.
Én régen "litölmonsztör" voltam, de kezdem úgy hinni, hogy "mádörmonsztör" egy kétszínű pi**a.
Ez az egész nagy imidzse is egy nagy hazugság. Azt állítja, hogy ez az igazi ő, hogy így született stb. Egy fenét. Ez csak egy hihető sztori, ami jól is hangzik, de valójában csak egy szerep.
Kezdem komolyan hinni, hogy Gaga nem más, mint egy törtető szuka, aki bármire képes a hírnévért és a sikerért.
Egyszer azonban majd nagyot fog koppanni. Nagyon nagyot.
Emlékeztek a Bionic-összeesküvés elméletre? Nos, ha azok a feltevések igazak, akkor most ugyanaz történik, csak az áldozat ezúttal Katy Perry. Amikor Christina volt a soros Gaga mélyen elzárkózott a csata elől, és most is nagy világmegváltó békeüzeneteket küldözget a twitteren Katynek. Na meg majd, persze pont véletlen feltörik Gagáék rendszerét, kiszivárogtatják a dalt és ezért Gaga kiadatja a dalt VÉLETLEN pont ugyanazon a napon, mint amikor Katy új nótája is kijött.
Én régen "litölmonsztör" voltam, de kezdem úgy hinni, hogy "mádörmonsztör" egy kétszínű pi**a.
Ez az egész nagy imidzse is egy nagy hazugság. Azt állítja, hogy ez az igazi ő, hogy így született stb. Egy fenét. Ez csak egy hihető sztori, ami jól is hangzik, de valójában csak egy szerep.
Kezdem komolyan hinni, hogy Gaga nem más, mint egy törtető szuka, aki bármire képes a hírnévért és a sikerért.
Egyszer azonban majd nagyot fog koppanni. Nagyon nagyot.
1 felhasználónak tetszik:
Ancsucsu
2013. augusztus 21. 01:34
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Candy_attack: ha valaki buzi, akkor buzi, ez nem sértés... Ha azt mondom valakire, hogy hetero, akkor meg kell sértődni? Sok elnevezésük van a "melegeknek", de attól még ez is egyfajta elnevezés és nem sértő (szerintem)... Na mindegy.
Kirjava: Én nagyon nagy Gaga fan vagyok, de azért belátom, hogy igazad lehet! Csendben remélem, hogy nem így van.
Kirjava: Én nagyon nagy Gaga fan vagyok, de azért belátom, hogy igazad lehet! Csendben remélem, hogy nem így van.
2013. augusztus 22. 12:32
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
OMG, mi kép... Gaga haj.
2013. augusztus 24. 15:03
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
nem tudom ki ez a Paris Hilton, de leállhatna, nem így kéne hírnevet szereznie.
szánalmas ez az ember-_-
szánalmas ez az ember-_-
2013. augusztus 25. 05:41
Lizzie-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.14. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 194043 offline |
Ettől a csávótól felfordul a gyomrom, komolyan... Sosem voltam egy Gaga-párti, de ebben igazat adok neki. UTÁLATOS DOLOG VALAKIT HÁTBA TÁMADNI! Ez a csávó menjen a melegek házába, oda való. K*csög b*zi
2013. augusztus 29. 10:37
Betörni Gaga házába?Perez nem gondolod hogy egy kicsit túl messzire mentél?!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.