Hetero színészek, meleg szereplők bőrében
2013. augusztus 26. 15:21
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Érdekes kommentek születtek. Miért lenne nehéz eljátszani egy ilyen szerepet? Csak annyira nehéz, mint eljátszani azt, hogy egy velem ellentétes nemű emberbe vagyok szerelmes, akit lehet épp nem is bírok, de végképp nem vagyok belé szerelmes. A színész azért színész, hogy ezt megoldja.
Le a kalappal, hogy bevállaltak egy olyan szerepet, ami miatt SAJNOS sokan elítélik őket vagy negatív véleménnyel vannak róluk. Saját tapasztalat: Épp egy Perzsia hercege plakát előtt sétált el egy pár és a férfi elég hangosan bírálta Jake Gyllenhaalt, nem írom le miket mondott, ki lehet találni... és a mai napig olvasok, hallok ilyeneket. Arról már ne is beszéljünk, hogy milyen atrocitás éri a nyíltan felvállalt homoszexuálisokat. Eltértem a tárgytól, bocsánat, de ez kikívánkozott.
A lényeg: A Brokeback Mountain az egyik legmeghatóbb szerelmi történet, a novella és a film is lenyűgöző, legalábbis szerintem.
Le a kalappal, hogy bevállaltak egy olyan szerepet, ami miatt SAJNOS sokan elítélik őket vagy negatív véleménnyel vannak róluk. Saját tapasztalat: Épp egy Perzsia hercege plakát előtt sétált el egy pár és a férfi elég hangosan bírálta Jake Gyllenhaalt, nem írom le miket mondott, ki lehet találni... és a mai napig olvasok, hallok ilyeneket. Arról már ne is beszéljünk, hogy milyen atrocitás éri a nyíltan felvállalt homoszexuálisokat. Eltértem a tárgytól, bocsánat, de ez kikívánkozott.
A lényeg: A Brokeback Mountain az egyik legmeghatóbb szerelmi történet, a novella és a film is lenyűgöző, legalábbis szerintem.
2013. augusztus 26. 15:24
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (tbdodo @ 2013.08.22. 16:03)
Annyira nem értem miért vállalják el. Mondjuk ha sok pénzt adnak érte, megértem őket, de én még akkor se tenném:SS
Talán mert nem homofóbok és ez is ugyanolyan szerep nekik, mint bármelyik más.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2013. augusztus 26. 19:35
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
Idézet (demi01 @ 2013.08.26. 14:56)
Ne higyétek már el!Ezeket a képeket csak összerakták!
Ember, nézd meg valamelyik filmet és rájöhetsz a kis agyacskáddal, hogy ez nem photoshop és tényleg megcsinálták. Ja és mi olyan vicces? Szerintem ezek közül sok sztorin egyáltalán nincs mit nevetni...
2013. augusztus 27. 11:33
McFell Jacksonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.09. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 203424 offline |
Én abszolút nem vagyok rasszista, és szerintem ez egy nagyon nagy dolog tőlük, hogy bevállalták. És szerintem, a meleg srácok, tök jó fejek lehetnek. Amúgy én is fiú vagyok, de én nem utálom őket, hiszen sokkal jobb társaságot nyújtanak mint egy hetero fiú.. -.-
2013. augusztus 27. 15:21
Szerintem is nagy dolog, hogy bevállalták...
Shay Mitchell, Bianca Lawson, Lindsey Shaw meg Darren Criss Alakítását láttam csak, azt hiszem.
Shay Mitchell, Bianca Lawson, Lindsey Shaw meg Darren Criss Alakítását láttam csak, azt hiszem.
2013. augusztus 28. 20:14
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline |
Idézet (McFell Jackson @ 2013.08.27. 11:33)
Én abszolút nem vagyok rasszista, és szerintem ez egy nagyon nagy dolog tőlük, hogy bevállalták. És szerintem, a meleg srácok, tök jó fejek lehetnek. Amúgy én is fiú vagyok, de én nem utálom őket, hiszen sokkal jobb társaságot nyújtanak mint egy hetero fiú.. -.-
Ez nem rasszizmus. "A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel." -Wikipédia
Magyarul a bőrszín/egyéb külső adottságok alapján való társadalmi rangba sorolás. Amiről te beszélsz, az a homofóbia.
2013. augusztus 29. 12:44
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Csak szerepek, amik számukra érdekesek lehetnek vagy kihívást jelenthetnek.
Shay-t imádom és a PLL-es karakterét Emily-t is, ez még teljesen elfogadható.
Shay-t imádom és a PLL-es karakterét Emily-t is, ez még teljesen elfogadható.
2013. szeptember 14. 10:46
Chinafaaan98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 228 Csatolások: 1 Azonosító: 184586 offline |
Fantasztikus cikk,nem gondoltam volna egyikőjükről sem!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni