A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt sztárja abortuszkuponokkal csalogatja a nőket egy orlandói klinikába.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kate Hudson az abortuszt reklámozza
2013. augusztus 21. 21:29
2013. augusztus 21. 21:34
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én ezért perelnék. :/ :/ :/ :/ :/
2013. augusztus 21. 21:46
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nem szeretem Kate-et, de nagyon megérteném, ha perelne. Pont olyan helyek az ilyen klinikák, amik reklám nélkül is ismertek. Egyik ismerősöm is volt, harminchat ezer forintot kellett fizetni. Az akkori párjával felezték a költségeket. Olyan módon beszélt az abortált babáról, hogy azóta nem is tartom vele a kapcsolatot. Két esetben értem meg: ha erőszakból születne a kicsi és ha vizsgálatokon kiderülne, hogy beteg. Megeshet, hogy valaki alkalmatlan az anyaságra, de még mindig örökbe adhatja.
2013. augusztus 21. 21:47
Micsoda szemetek. Egyébként is, hogy lehet az aburtuszt reklámozni?? És mi a franc az az abortuszkupon?? Ez undorító. Aki csinál abortuszt azt meg tudnám fujtani. De haragszok az ilyenekre. Az egyik legundorítóbb dolognak tartom. Kate helyében rögtön perelnék.
2013. augusztus 21. 21:53
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Egyetértek NinaScene-el!
2013. augusztus 21. 22:11
ez..GUSZTUSTALAN! " Fiatal nők mosolyognak abortuszkuponokkal " K*RVA NAGY MOSOLYOGNI VALÓ VAN AZON HOGY MEG FOGJÁK ÖLNI A GYEREKÜKET!
2013. augusztus 21. 22:16
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Sosem szerettem az ilyen név és képfelhasználós cuccokat...De ez legalább viszonylag jó ügyért van. Őszintén szólva nem értem azt aki elítéli az abortuszt. Inkább szüljék meg azt a gyereket akit a háta közepére se kívánnak és legyen pokoli élete annak a szegény embernek, minthogy csírájában elfojtsák a bajt?
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. augusztus 21. 22:19
Nálam az abortusz egyenlő egy gyilkossággal. Embertelenség. És ezzel nem vagyok egyedül. Csak tudnám minek kell ezt reklámozni...(?)
2013. augusztus 21. 22:20
Idézet (Lizania @ 2013.08.21. 22:16)
Sosem szerettem az ilyen név és képfelhasználós cuccokat...De ez legalább viszonylag jó ügyért van. Őszintén szólva nem értem azt aki elítéli az abortuszt. Inkább szüljék meg azt a gyereket akit a háta közepére se kívánnak és legyen pokoli élete annak a szegény embernek, minthogy csírájában elfojtsák a bajt?
Ja de azé' arra már nem volt eszük hogy védekezzenek... Szerencsétlen magzat tehet arról, hogy létre jött igaz?
2013. augusztus 21. 22:32
|
|
Zoe232677visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 498 Csatolások: 0 Azonosító: 185994 offline
|
tényleg felháborító, hogy valaki ilyen felszínesen mosolyog és reklámozza azt, amit be kéne tiltani! mindegy, hány évesen következik be az, h terhes leszel, mindegy, milyen körülmények között élsz, egy kisbaba áldás, egy gyermek nem érdemel ilyet.. undorító, amit a mai világban művelnek!
2013. augusztus 21. 22:41
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én itt már semmin sem csodálkozom. A világon,az eberek lassan megőrülnek tisztelet a kivételeknek!
De most komolyan normális,az ilyen,aki ilyent kitalál? szerintem nem!
De most komolyan normális,az ilyen,aki ilyent kitalál? szerintem nem!
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.