Hol tartanak ma a Jóbarátok sztárjai?
2013. augusztus 23. 22:15
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Egyszerűen imádtam a sorozatot, mindig néztem és nézem a Viasaton.
2013. augusztus 23. 22:40
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Basszus,hogy megöregedtek. Mondjuk Jennifer még mindig nagyon jól néz ki.
2013. augusztus 23. 23:02
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (devilrose @ 2013.08.23. 21:37)
Aniston különösképpen túl van értékelve, mert a Kisiklottak című thrilleren kívűl csak limonádéban szerepelt. Olyan filmekben, amit még nézés közben elfelejtesz. Nem törekszik arra, hogy valami mélyebbet is megmutasson, talán nincs is mit. Én már rég sikálnám a csillagokat a walk of fame-en, mint hogy ilyen Kellékfeleség meg Exférj újratöltvékben szerepeljek.
Jóravaló feleség Nem limonádé, és baromi jó volt benne, életszerű és hiteles.
És én nem értek egyet, azzal, hogy nem nagy tehetségek, attól, mert nem lett a sorozaton kívül igazán nagy karrierjük és mert mondjuk nem drámai szerepek eljátszására születtek, tudnak játszani. A Jóbarátokhoz nem volt elég a jó forgatókönyv meg rendezés, kellett hozzá ez is és meg is volt. Vígjátékszínészek nem lehetnek tehetségesek talán? Matthew különösen, kétségtelenül a legjobb színész köztük.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. augusztus 23. 23:24
imádom őket!
nem értem miért vagytok meglepődve, hogy megöregedtek. lassan 20 éve, hogy elkezdődött, szerintetek ők nem öregszenek?
amúgy lényetgelen, hogy most nem mindenki tud akkora sikert elérni mint régen, mert a jóbarátok örökre az egyik legjobb sorozat marad, és ők nagyban járulnak ehhez.
nem értem miért vagytok meglepődve, hogy megöregedtek. lassan 20 éve, hogy elkezdődött, szerintetek ők nem öregszenek?
amúgy lényetgelen, hogy most nem mindenki tud akkora sikert elérni mint régen, mert a jóbarátok örökre az egyik legjobb sorozat marad, és ők nagyban járulnak ehhez.
2013. augusztus 23. 23:42
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
janet7: Nekem nem tetszett a Jóravaló feleség. Untam. Nagyon sok filmjét láttam Jennifernek pl: Hivatali patkányok, Ő az igazi, Minden6ó, Derült égből Polly, Lekoptathatatlan, Sejtcserés támadás, Kellékfeleség, Szakíts, ha tudsz, Marley és én, Exfeleség újratöltve, Jóbarátnők stb. Egyedül a Kisiklottak tetszett. Vígjátékok közül a Förtelmes fönökök. Az átlag filmjein nagyon látszik, hogy sablon.
Matthew Perry-t sajnálom, nem akar neki összejönni egy stabil vígjáték sorozat. Nagyon szívesen nézném. Sokkal jobb sitcom színész, mint Charlie Sheen valaha is volt.
Matthew Perry-t sajnálom, nem akar neki összejönni egy stabil vígjáték sorozat. Nagyon szívesen nézném. Sokkal jobb sitcom színész, mint Charlie Sheen valaha is volt.
2013. augusztus 23. 23:51
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (devilrose @ 2013.08.23. 23:42)
janet7: Nekem nem tetszett a Jóravaló feleség. Untam. Nagyon sok filmjét láttam Jennifernek pl: Hivatali patkányok, Ő az igazi, Minden6ó, Derült égből Polly, Lekoptathatatlan, Sejtcserés támadás, Kellékfeleség, Szakíts, ha tudsz, Marley és én, Exfeleség újratöltve, Jóbarátnők stb. Egyedül a Kisiklottak tetszett. Vígjátékok közül a Förtelmes fönökök. Az átlag filmjein nagyon látszik, hogy sablon.
Nekem sem tetszenek ezek, mondjuk nekem a Kisiklottak is csak átlagos thriller volt, a Jóravaló feleség viszont nagyon tetszett és talán még a Jóbarátnők is elég korrekt, ha nem vígjátékként állunk hozzá.
2013. augusztus 24. 00:36
Hawx22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 166942 offline |
Szép hogy megemlítettétek LeBlanc Golden Globe díját az (Episodes) Sikersorozatért... Nem értem miért ne lenne sikeres, már harmadik évadját éli kábelen(!) ellentétben a többiekkel akiknek a sorozatai csak 1 évadot éltek meg. Kivétel ez alól Courtney Cougar town-ja, de erről is tudni kell, hogy a "szülő" csatornája elkaszálta a sorozatot és egy másik kisebb csatorna viszi mostmár.
2013. augusztus 24. 07:26
Igazából mindenki vittte valamire csak mondjuk Jennifer jóval röbre mint Matt....
2013. augusztus 24. 08:18
Én imádom mái napig a Jóbarátokat. És nagyjából amit rednail leírt, nagyjából én is azt gondolom
2013. augusztus 24. 09:19
Nagyon szerettem a sorozatot, sokkal jobb volt mint néhány mai.
2013. augusztus 24. 09:34
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline |
Nagyon szerettem és szeretem most is a Jóbarátokat és örülök, hogy a legtöbbjük nem veszett el a süllyesztőben.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni