Augusztus 25-én lezajlott a 30. MTV Video Music Awards Brooklynban, amely talán az egyik leglátványosabb showja lett az MTV-nek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ez történt a 30. MTV Video Music Awardson
2013. augusztus 26. 17:10
missvivianvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 205904 offline |
Miley egyre undorítónn és közönségesebb
2013. augusztus 26. 17:10
Nem értem. Ha énekesnők, akkor miért a nyomorult "stílusukból" próbálnak megélni? Például Miley. Hogy az istenbe néz ki? Ha nem lenne mostanában ennyi botrányos megnyilvánulása, már rég elfelejtette volna őt mindenki. Ó, bárcsak!
2013. augusztus 26. 17:12
Van mit csámcsogni ezen a díjkiosztón.
Rihanna sem szent, de most teljes mértékben egyet értek vele.
Rihanna sem szent, de most teljes mértékben egyet értek vele.
2013. augusztus 26. 17:12
Miley és Gaga úgy néz ki, mint aki most szabadult egy lepukkant sztriptízklubból
2013. augusztus 26. 17:16
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Gabby:
Miley esetleg, de Gaga még egy szál tangában is stílusosabb volt, mint az ott lévők fele...
Miley esetleg, de Gaga még egy szál tangában is stílusosabb volt, mint az ott lévők fele...
2013. augusztus 26. 17:16
Szandííí992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208247 offline |
Miley? o.O mintha nem is o lenne
2013. augusztus 26. 17:17
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline |
Miley undorító volt.Büszkék lehetnek rá a szülei.Még mindig nen értem,hogy Liam,hogy lehet együtt ezzel a r*banccal
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Beyla
2013. augusztus 26. 17:17
Taylor Swift egy gyerekes kis ribizli. Rihanna bátorítása szép, de ez a téma baromi unalmas. Lefogadom, h még most is kavarnak, csak kell a hírverés, azért csinálják ezt.
Miley azért nyújtogatja a nyelvét, mert nem fér el a szájában? Nem normális ez a lány, annyi szent.
És az "aki számít" helyett felvonultathattak volna valódi tehetségeket is, hiszen a legtöbb fellépő annyira színvonaltalan és unalmas, h az már fáj.
Miley azért nyújtogatja a nyelvét, mert nem fér el a szájában? Nem normális ez a lány, annyi szent.
És az "aki számít" helyett felvonultathattak volna valódi tehetségeket is, hiszen a legtöbb fellépő annyira színvonaltalan és unalmas, h az már fáj.
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Beyla
2013. augusztus 26. 17:18
Bogi9903visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 179921 offline |
Miley közönséges, Taylornak rossz a felfogása, Rihannával egyetértek, Lady Gagával is, Harryvel együtt érzek, az 1D díjának örülök és csak remélni tudom, hogy Sel nem olyan, mint Taylor. Ennyi a véleményem.
2013. augusztus 26. 17:18
Zoe232677visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 498 Csatolások: 0 Azonosító: 185994 offline |
örülök, h Gaga az 1D mellé állt az pedig, amit Miley leművelt.. megbotránkoztató. Katynek az a gyémántberakásos fogsor borzasztó, csakúgy mint Madonna ehhez hasonló megnyilvánulása.
2013. augusztus 26. 17:19
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline |
Jó kis díjátadó lehetett
2013. augusztus 26. 17:21
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Miley-n, most egy kicsit meglepődtem, de ezen felül nem nagyon izgat, hogy mit csinál a színpadon, amíg a zeneitudása, a régi marad.
Gaga egyszerűen elképesztő volt, amint megnyitotta az egész ,,ünnepséget", és mikor kiállt a srácok mellett akkor viszont vigyorogtam, mint a vadalma:) Imádom ezt a nőt:3
Rihanna véleményén nem lepődtem meg Taylor felé, amit Harrynek intézett, mert teljesen igaza van, volt.
Összességében, pedig mindenkinek gratulálok aki részt vett az idei VMA-n!
Gaga egyszerűen elképesztő volt, amint megnyitotta az egész ,,ünnepséget", és mikor kiállt a srácok mellett akkor viszont vigyorogtam, mint a vadalma:) Imádom ezt a nőt:3
Rihanna véleményén nem lepődtem meg Taylor felé, amit Harrynek intézett, mert teljesen igaza van, volt.
Összességében, pedig mindenkinek gratulálok aki részt vett az idei VMA-n!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.