Starity

L Lily profilja

L Lily yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2013. augusztus 18.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • január 10.
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zene hallgatás, foci nézés, olvasás, Formula 1 nézés
  • Zenei stílusom
  • pop, rock, R&B
  • Imádom
  • Neymar jr-t, Lewis Hamilton-t, Adam Lambert összes számát, családomat, utazni, Olaszországot, tengert, úszni
  • Utálom
  • Azokat az embereket, akik azt hiszik magukról , hogy okosak és közbe tök hü**ék. Akik másokat kihasználnak. A nyarat (bár a szünet részét nem :))
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Neymar David Villa Dani Alves Gerard Piqué Lionel Messi Thiago Silva Oscar dos Santos Marc Bartra Sergio Ramos Gareth Bale David Beckham Robin van Persie Lewis Hamilton Fernando Alonso Kimi Raikkönen Nico Rosberg Michael Schumacher Felipe Massa Sebastian Vettel Selena Gomez Demi Lovato Cher Lloyd Ariana Grande Jennifer Lopez

I ♥: https://youtu.be/AzuBcGsVm2Q

L Lily
Utoljára aktív: 2016.12.02. 20:08Státusz módosítva: 2015.07.29. 18:06

Bemutatkozás

SZIASZTOK!

ha érdekel Lewis Hamilton: https://www.facebook.com/lewishamlitonhungary

ha érdekel Neymar: https://www facebookarrow-10x10.png.com/neymarjrhungary10

Nagy profilváltozás történt, ugyanis most van rá időm, hogy egy kicsit felfrissítsem az oldalt.

Amit alapvetően tudnod kell rólam az az, hogy nagyon szeretem a focit, és egy focidrukkernek bizonyára van kedvenc focistája, focicsapata. Kedvenc focistáim elég sok van (David Villa, Gerard Piqué, Lionel Messi, Sergio Ramos, Marcello, Thiago Silva, Oscar, Dani Alves, Alexis Sánchez, Claudio Bravo), de akit kiemelnék az Neymar Da Silva Santos Júnior, de ezt már a profilképemből láthattátok. Hogy miért szeretem őt? Igazából nem is tudom… Mindenért. A játékstílusát, a lazaságát… Kedvenc csapatom ebből kifolyólag az FC Barcelona, labdarugó válogatott közül pedig Spanyolország, Brazília és Olaszország.

A második alapvető dolog, hogy a Formulaarrow-10x10.png1-et is nagyon szeretem. Egészen kicsi voltam, mikor elkezdem nézni, apukámmal vasárnaponként. Aztán, ahogy "felnőttem", valahogy ez a szokás abba maradt, de néha még bele-bele néztem. Most, hogy az idén kint voltunk újra elkezdett érdekelni. Kedvenc pilótám Lewis Hamilton, de a Mercedes-t nem nagyon biróm, úgyhogy inkább Ferrari-s vagyok, de hát LEWIS **.

A harmadik alapvető dolog, hogy rajongok a zenéért, de melyik velem egyidős nem. Kedvenc bandáim közé tartozik a One Direction, a Fifth Harmony, a The Saturdays és a Black Veil Brides. Na, ha ezt így végig nézzük nem nagyon illik a képbe a BVB, pedig szeretem őket, igaz nem ez összes számukat, de van egy kettő. Még hallgatok a 5SOS-t, a Little Mix-t, a The Vamps-t, a Hollywood Unded-t és sok mást is. Kedvenc énekesnőim Selena Gomez, Demi Lovato, Cher Lloyd, Jlo és Shakira. Énekeseim pedig Adam Lambert, Olly Murs, Austin Mahone, és Pitbull számait is nagyon szeretem, de Justin Bieber-t is szoktam hallgatni, de a magyar illetve a spanyol, dél-amerikai számok is szerepelnek a játéklistámon;). A kedvenc számomat napiarrow-10x10.png rendszerességgel váltogatom, de most belinkelem nektek a mostani Top3-at: Hilary Duff - Sparks (https://youtu.be/8lxaNO5V06k), One Direction - Drag Me Down (https://youtu.be/Jwgf3wmiA04Nicki Minaj - The Night Is Still Young (https://youtu.be/IvN5h9BE444).

A következő kategória a filmek, sorozatok, TV műsorok, színészek/színésznők lesznek. Kedvenc színészeim Jonny Depp és Dylan O’Brien. Mindkettőjüket nagyon-nagyon szeretem, egyszerűen fantasztikusak **. Ami a színésznőket illeti Melissa McCarthy van az élen, de Sandra Bullock is bekerült a kedvencek közé. Kedvenc filmjeim: Az útvesztő, Kingsman, Karib-tenger Kalózai, Harry Potter (összes), Garfield 1-2, Női szervek, A kém és , amit még tudni kell, hogy ezeket a filmeket legalább 3szor megnéztem. Hogy miért? Mert így az összes kis, apró részletre is tudok figyelni, ami amúgy megbújna a háttérben. És, hát a sorozatok. Nem vagyok nagy sorozatmániás, de van egy FAVORITE, ami a Teen Wolf. Ezt a sorozatot mindig ajánlották, hogy kezdjem el nézni, de valahogy sose sikerült, de tavaly elkezdtem és azóta szinte a mindennapjaim részévé vált. Kedvenc szímészeim a TW-ből Tyler Hoechlin, Dylan O’Brien és Dylan Sprayberry. Nagyon sajnálom, hogy az ideén Tyler (Derek), nem főszereplőként lesz látható, de ez van. Akit viszont nagyon megkedveltem az újak közül az Dylan (Liam). Kedvenc soroztaim még: Castle, Hazug csajok társasága, Ncis, Mentalista, Ncis: Los Angeles, Glee. Kedvenc TV csatornám: TLC. Kedvenc műsoraim: Tortakirály (Cake boss); Mondj igent a ruhára (Say yes to the dress); Valami kölcsön, valami új (Something borrowed, something new).

A rajzfilmeket is nagyon szeretem kiskorom óta. Ezek közül a legjobbak pedig a Jégkorszak összes, a Madagaszkár összes és a Gruból mind a két rész, de még van egy pár… A kedvenc mesefigurák/karakterek sem maradhatnak ki: Garfield, Minionok, Scooby-Doo.

Olvasni is szeretek, amit csak egy pár hónapja kezdtem el, mert rühelltem az olvasást. Amit csak ajánlani tudok könyv az Az Útvesztő (trilógia) James Dahsner-től.

Random dolog, hogy odavagyok a tigrisekért is (ez csak úgy beugrott).

A kedvenc ételek kategória jön! Kedvenc ital: limonádé, Cola Zero, mojito. Kedvenc étel: a lényeg, hogy olasz kaja legyen :). Kedvenc sütim: tiramisú. Kedvenc csokim: Ferrero Rocher és a Merci-ből a kávés. 

Még egy random dolog, hogy a kedvenc színeim: fekete, lila, narancssárga.

Lányok figyelem BEAUTY-részleg! Kedvenc parfümöm: Mexx ice touch. Kedvenc sminkmárkáim: Maybelline, Rimmel, NYC, Pupa. Kedvenc ruhaboltom: New Yorker, Bershka, Mango, Orsay, Camomilla (olaszban). Kedvenc cipőboltom: PlayersRoom, Deichmann. Kedvenc cipőmárkáim: Adidas, Nike, Convers.

És még pár random dolog, amit nem nagyon tudtam kategorizálni. Kedvenc országaim: Olaszország, Anglia, Spanyolország, Brazília. Kedvenc városaim: Róma, Lignano, London, Madrid, Barcelona, Párizs, L.A. Kedvenc évszakom: tél. Kedvenc hónapom: január (nem a szülinapom miatt). Kedvenc számaim: 7, 10, 11.

Ahol megtalálsz:

We heart it: http://weheartit.com/lily_ledenyi
Tumblr: http://lilyledenyi.tumblr.com/
Twitter: https://twitter.com/LLily1011
Ins
tagram: http://instagram.com/lilyledenyi

Blogjaim:
Lewis Hamilton: 
http://lewishamiltonhungary.blogspot.hu/ 
Neymar Jr:
http://neymarjrhungary.blogspot.hu/
Tini sorozatok online:
http://tinisorozatok.blogspot.hu/
Könyvek vs. Filmek: 
http://konyvek-filmek.blogspot.hu/

 UI.: Ha szimpi vagyok jelölj, ha tetszik a profilom akkor szavaz, ha kérdésed van írj, szívesen válaszolok!

  

Köszi, hogy elolvastad! :)