_ToTo_:
Csak azért, mert kagylómelltartóban volt? Mond neked valamit az hogy római mitológia, vagy Vénusz? Mellesleg Gaga nem drogozik és már megint csak jártatod a szádat, mikor semmit sem tudsz. Igazából a legnagyobb kritikusok el voltak ájulva a fellépésétől, ő volt az est legjobbja plusz a 21. század legkiemelkedőbb felfedezetje. Swift-tel egy napon sem lehet említeni, veled meg nem érdemes foglalkozni.
Ez történt a 30. MTV Video Music Awardson
2013. augusztus 26. 18:14
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
2013. augusztus 26. 18:17
Ez nem semmi emberek Kész szappanopera. Nem tudom , milyen gond lehetett Harry és Taylor között , hogy ennyire utálják egymást. Nem szeretem Harryt , inkább Taylor párti vagyok , de egyáltalán nem volt szép Tay-től , hogy ilyen gyerekes módon üzengetett Harrynek ... -.-
Na de Miley... most úgy őszintén , minden rendben van a csajnál ?
Na de Miley... most úgy őszintén , minden rendben van a csajnál ?
2013. augusztus 26. 18:18
Rihanna egy r.banc!! Taylor igazán nem érdemli meg hogy egy ilyen p.csa így leszólja!
A fiúk pedig szarják lea fújjulókat és csak alkossanak további jó számokat!
Am Miley szégyelje magát, hogy egy házas emberrel kikezd!
A fiúk pedig szarják lea fújjulókat és csak alkossanak további jó számokat!
Am Miley szégyelje magát, hogy egy házas emberrel kikezd!
2013. augusztus 26. 18:24
AnnaHuongvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 0 Azonosító: 157434 offline |
Hat tenyleg sok minden tortent ebben a par oraban. A Haylor ugyben Harry parti vagyok, de szereny velemenyem szerint Taylor nem azt mondta, hogy "Shut The Fuck Up", hanem, hogy "Sorry For My Arm", mivel ott volt a keze Selena mogott es elvette onnan. Masreszt meg eleg furan jott ki a celzas, mivel az I knew you were trouble c. klippet nem Harry inspiralta, mivel a klippforgtasa utan Harry csinaltatott is egy olyan hajos tetkot, ami a klippben szereplo fiunak is volt.
Miley meg hat.. Vilageletemben utaltam a csajt. Hannah Montana korszakaban is gyuloltem, most is gyulolom, szoval nem lepodtem meg rajta, bar ez a twerkeleses dolog nagyon bizarr volt, de hat amint latszik o elvezte es Robin felesege se banta..
Rihannan tenyleg latszik, hogy unatkozott es ki sem csipte magat. Nem is baj.
Nekem az tunt meg fel, hogy Justin Bieber nem volt jelen ezen a neves dijatadon. Mint a cikk iroja is megemlitette, hogy minden ember, aki szamit reszt vett, de hol maradt a nagy BIEBER?! Ha valaki tud rola valamit, IRJON! :DDD
Miley meg hat.. Vilageletemben utaltam a csajt. Hannah Montana korszakaban is gyuloltem, most is gyulolom, szoval nem lepodtem meg rajta, bar ez a twerkeleses dolog nagyon bizarr volt, de hat amint latszik o elvezte es Robin felesege se banta..
Rihannan tenyleg latszik, hogy unatkozott es ki sem csipte magat. Nem is baj.
Nekem az tunt meg fel, hogy Justin Bieber nem volt jelen ezen a neves dijatadon. Mint a cikk iroja is megemlitette, hogy minden ember, aki szamit reszt vett, de hol maradt a nagy BIEBER?! Ha valaki tud rola valamit, IRJON! :DDD
2013. augusztus 26. 18:26
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
Amikor az IKYWT íródott Taylor még nem is ismerte Harry-t. Egyáltalán nem biztos, hogy Harry-re értette, csak megint jönnek itt a hülyeségek egyes emberektől, meg a Tumblr-ön is. De mindegy. Amit Miley leművelt, az valami katasztrófa volt. Sajnos végig néztem, bár ne tettem volna. Undorító amit művelt és nem tudom, hogy az apja hogy tudja elnézni, hogy a kicsi lánya teljesen leégeti. Remélem ezek után Liam szeme felnyitódik, ha még eddig nem. Lady Gaga különösebben nem botránkoztatott meg, mert ezt már megszokhattuk tőle. Ha nem döglött állatokkal teszi magát tele, akkor inkább fel sem öltözik. Rihanna meg jobb ha nem beszél semmit, mert ég és föld Taylor és Rihanna. "Riri" először nézzen magába, aztán beszéljen.
Az est legjobbja Justin Timberlake volt. Nélküle a show-t ismét lelehetett volna húzni a klotyón. Bár azért most is közel jártak hozzá. És ezt nevezzük a mai kor előadóművészeiének. Szánalom.
Az est legjobbja Justin Timberlake volt. Nélküle a show-t ismét lelehetett volna húzni a klotyón. Bár azért most is közel jártak hozzá. És ezt nevezzük a mai kor előadóművészeiének. Szánalom.
2013. augusztus 26. 18:28
Biztosan jó volt. Gratula a nyerteseknek. Megnéztem a fellépéseket is. Selena volt a legszebb.
2013. augusztus 26. 18:28
Miley fellépése eléggé eldurvult. . És a haja sem volt túl jó.... a ruhája az nem is ruha volt szerintem.
2013. augusztus 26. 18:31
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Miley undorító és kirívó viselkedésén őszintén szólva én meg sem lepődtem. Arinana nagyon ügyes volt, egyszerűen elképesztő az a csodás hang, amelyet az a csaj a torkán kiereszt. Lady Gaga fellépése nekem tetszett, bár volt már jobb is, de Taylor Swift nálam kiverte a biztosítékot. Erősen türtőztetnem kellett magamat, hogy ne hordjam el mindennek, hiszen szeretem a zenéjét, és mint embert is kedvelem, de az Isten szerelmére ez egy díjátadó volt, amit az egész világ figyelemmel kísérhetett, nem pedig egy házibuli, hogy leoltsa az exét. Oké, megértem én, hogy egy szakítás mindig fájdalmas, de ezzel a magánakcióval tökéletes bebizonyította, hogy még tulajdonképpen kislány, és képtelen profiként kezelni egyes helyzeteket. Rihannát bírtam, Lady Gaga is abszolút szerzett egy plusz pontot a szememben, mert kiállt a srácok mellett!
2013. augusztus 26. 18:33
Daft Punk *..* Anyám, hogy röhögtem rajtuk. Beszéd nélkül egyszerűen meg lehet őket érteni, juj imádom őket *.......*
2013. augusztus 26. 18:36
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline |
Selena gyönyörű volt! Most már mindenki elmondhatja róla hogy tényleg felnőttesebb és gyönyörűbb lett! <3<3 Miley-tól nem vártam mást... és megmondtam h gaga ne legyen sellő mégjó hogy nem hattyú volt
2013. augusztus 26. 18:37
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline |
Undorító ez a Miley fúúúúúúj......
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.