Ez történt a 30. MTV Video Music Awardson
2013. augusztus 26. 18:39
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
MIÉRT KELL MINDIG ELFERDÍTENI A TAYLORRÓL SZÓLÓ RÉSZEKET? Meg se lepődök, hogy a médiát olvasva mit gondolnak róla, mert ezek a szemetek annyi elferdítik. Shut the fuck up helyett sorry for my arm-ot mondd... -.- És még sorolhatnám, hogy mi nem igaz. De utálkozzatok, ha nektek az jól esik, titeket minősít.
2013. augusztus 26. 18:45
szerintem a tavalyi is tök jó volt!! Kevin elképesztő forma
2013. augusztus 26. 18:46
mirike13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 156403 offline |
Brenda Asnicar FAN
Rihanna egy r.banc!! Taylor igazán nem érdemli meg hogy egy ilyen p.csa így leszólja!
Forrás: http://starity.hu/magazin/42131-ez-tortent-a-30-mtv-video-music-awardson/#comment#ixzz2d5urMjur Hát Taylor a picsa ő az aki mindig más csávóra hajt...szánalom az a nő! Rihanna azért lenne kurva ert van egy EGYEDI STÍLUSA??? Úristen...Vicc ez az egész Taylor Swift...
Rihanna egy r.banc!! Taylor igazán nem érdemli meg hogy egy ilyen p.csa így leszólja!
Forrás: http://starity.hu/magazin/42131-ez-tortent-a-30-mtv-video-music-awardson/#comment#ixzz2d5urMjur Hát Taylor a picsa ő az aki mindig más csávóra hajt...szánalom az a nő! Rihanna azért lenne kurva ert van egy EGYEDI STÍLUSA??? Úristen...Vicc ez az egész Taylor Swift...
2013. augusztus 26. 18:52
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Sajnálom, hogy Taylor és Harry ennyire rosszban vannak. Valamint azt is, hogy az ilyenek, mint Miley Cyrus szabadon mászkálhatnak az utcán. Nem hogy még díjátadón. Annyira édes volt, amit Gaga mondott a srácoknak :,D Rihannát még mindig nem bírom, de egész jók lettek a közös képei Harryvel és rohadtul nem érdekel, hányan nem bírják Taylort, sőt, azt se bánnam, ha én lennék az egyetlen rajongója
Am bocs, de láttam egy honlapon, hogy Rihanna meg Miley sokkal tóbb pasival kavartak, mint Taylor, csak azokból nem csinálnak nagy ügyet. Nyilván egy-két éjszakás kalandok. Ki is a r×banc?
Am bocs, de láttam egy honlapon, hogy Rihanna meg Miley sokkal tóbb pasival kavartak, mint Taylor, csak azokból nem csinálnak nagy ügyet. Nyilván egy-két éjszakás kalandok. Ki is a r×banc?
2013. augusztus 26. 18:55
XxStellaxXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 204816 offline |
Basszus, te jó ég, Miley fellépésén kiakadtam! Mondjuk azért kíváncsi lennék mit szól ehhez Liam, és főleg Miley családja ! Régen annyira bírtam őt! Mi történt vele?!?! A többi együttvéve tetszett
2013. augusztus 26. 18:56
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Az egész show arra sem érdemes, hogy lehányjam miatt a képernyőmet..Az előadóktól meg a hideg futkos a hátamon, komolyan valaki adjon már egy pofon ennek a Cyrus lánynak is, mert hihetetlen amit művel.
2013. augusztus 26. 19:00
Hogy én mennyire imádom azokat akik elkezdenek vitatkozni cikkek alatt, hogy ez k*rva, nem mert ez r*banc stb. Nem tudom, mit kell belekötni másokba, mindenkinek megvan a maga véleménye és attól még, hogy valaki el kezd veszekedni a másikkal attól még nem hiszem, hogy előbb-utóbb de egyet fognak érteni. Teljesen feleslegesnek tartom az itteni veszekedéseket.És ha valakinek trágár a véleménye, akkor mi van?? Nyilván ritka okos ember lehet az ilyen, de nem kell figyelembe venni és kész, de úgy tűnik valaki mindig késztetést érez, hogy belekössön a másikba.
2013. augusztus 26. 19:03
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline |
Cyrus be volt tépve vagy mi van? Eddig sem volt valami kulturált, de amit itt művelt...
2013. augusztus 26. 19:08
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
Egyebkent a Will csalad nem Mileynel vagott olyan pofat, hanem Gaganal.. Rihanna helyebe en nem szolaltam volna meg,nem vedem Taylort,de azert pont o ribancozza le.. vicc:D Justinban nem csalodtam:))
2013. augusztus 26. 19:08
Nina Costaninova:
Ez nem ilyen egyszerű. Nyilván sokan vannak, akik bizonyos szinten, vagy teljesen példaképüknek tekintik az adott sztárt, és szerintem neked se esne jól, ha a példaképedet lek*rváznák. Viszont ha mindenki pocskondiázik, és senki nem szól nekik, akkor ez csak fokozódni fog. Legalábbis szerintem, nem vagyok tapasztalt ilyen téren, de annak a híve vagyok, hogyha van véleményed, akkor igenis mond el. (:
Egyébként nálam abszolút Gaga a nyerő, nagyon rendes volt tőle a One Directionos dolog, így mégjobban felnézek rá, ami már szinte lehetetlen. ^-^
Ez nem ilyen egyszerű. Nyilván sokan vannak, akik bizonyos szinten, vagy teljesen példaképüknek tekintik az adott sztárt, és szerintem neked se esne jól, ha a példaképedet lek*rváznák. Viszont ha mindenki pocskondiázik, és senki nem szól nekik, akkor ez csak fokozódni fog. Legalábbis szerintem, nem vagyok tapasztalt ilyen téren, de annak a híve vagyok, hogyha van véleményed, akkor igenis mond el. (:
Egyébként nálam abszolút Gaga a nyerő, nagyon rendes volt tőle a One Directionos dolog, így mégjobban felnézek rá, ami már szinte lehetetlen. ^-^
2013. augusztus 26. 19:09
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Komolyan, Miley Cyrus helyében elsüllyednék szégyenemben. Ez egy nő? Az elején még azt mondtam lehet, hogy az eleje indul nehezen, de aztán már rossz volt nézni. Mint egy figyelemzavaros kisgyerek, aki maszturbálni próbál. Szürreális.
Rihanna arcán nem tudom, hogy mi változást látni, egész este fa arccal ült. Vicces, hogy a szájába adják a szavakat, hogy kinek, mit mondott.
Kétlem, hogy Gaga ezt mondta a 1D tagjainak, komolyan ezek a legendák röhejesek. Amúgy tetszett a performance, de picit többet vártam.
Rihanna arcán nem tudom, hogy mi változást látni, egész este fa arccal ült. Vicces, hogy a szájába adják a szavakat, hogy kinek, mit mondott.
Kétlem, hogy Gaga ezt mondta a 1D tagjainak, komolyan ezek a legendák röhejesek. Amúgy tetszett a performance, de picit többet vártam.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 26. 19:10
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Lady Gagától már megszoktam, hogy néha nagyon hiányos öltözékben lép színpadra, bár tudom milyen Miley még is mindig megdöbbent amiket művel, az, hogy az 1D fiúkat meg kifugyúlték azon nem csodálkozom, de Taylor bírtam, hogy Harrynek köszönte meg a díjaz XDXDXD
2013. augusztus 26. 19:11
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Rihanna hogy te mit súgtál Taylorról?-csak ennyit tudok a mondatához hozzáfűzni,és Harrynek súgta az dupla wow,és Taylor neked meg ezt üzenem:Neked shut up.Az 1D-nek sokkal jobb hangja van mint Taylornak.Na,úgyhogy taylor ne pofázzon na,már elnézést a Taylor rajongóktól.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.