Starity

Ez történt a 30. MTV Video Music Awardson

2013. augusztus 26. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 25-én lezajlott a 30. MTV Video Music Awards Brooklynban, amely talán az egyik leglátványosabb showja lett az MTV-nek.

hirdetés
Ez történt a 30. MTV Video Music Awardson

A tavalyi rossz kritika után magasra kellett tennie a lécet az MTV-nek, így nem csoda, hogy szinte mindenki megfordult az idei műsorban, aki számít. A vörös szőnyeges bevonulás rendben telt, végül mindenki odaért, annak ellenére is, hogy Selena Gomez, Adam Lambert, Taylor Swift és Jennifer Hudson stílusos késéssel, a show előtt pár perccel korábban vonultak fel.

Az előshow-ban fellépett az ügyeletes szívtipró, Austin Mahone és Ariana Grande – mindketten az aktuális slágerükkel szórakoztatták a TV-nézőket és a vörös szőnyeg mellett állókat.

Az idei VMA-t, az előzetes híreknek eleget téve, Lady Gaga nyitotta az Applause visszatérő dalával, és a színpadon láthattuk megelevenedni a szörnyanya eddigi éráit – The Fame, The Fame Monster és végezetül az ARTPOP.

A színpadon a későbbiekben láthattuk Kanye West futurisztikus produkcióját, az est egyik legnagyobb durranását, Justin Timberlake-et, akihez csatlakozott az N'Sync.

A fellépők táborát erősítette még Miley Cyrus és Robin Thicke, és sajnos Cyrus kisasszonynak nem jött be az a terve, hogy ő lesz a legjobb előadó, ugyanis nemcsak a sajtótól, de a jelenlévőktől is meglehetősen rossz kritikát kapott, Rihannát pedig egyáltalán nem nyűgözte le.

A barbadosi énekesnő egyébként el sem akart menni, sőt utólag az Instagramon el is árulta, meg is bánta, ugyanis ő nem szórakozott olyan jól. Thicke felesége viszont nem úgy tűnt, mint aki nagyon bánja, hogy a férje szemmel láthatóan kikezdett Miley-val a színpadon, majd Cyrus folytatta a flörtölést a backstage-ben is.

A színpadon megelevenedett még Macklemore két slágere, Bruno Mars legújabb kislemeze és Katy Perry visszatérő dala, a ROAR is.

A One Direction a díjuk átvétele után a backstage-be vonult, hogy a rajongóiknak is külön megköszönjék a bizalmat, mikor Gaga odasétált hozzájuk és biztosította őket a támogatásáról – ugyanis többen kipfujolták a zenekart.

„Csodásak voltatok. Nem tudom, mi történt odakint, de szeretném, ha tudnátok, hogy a siker minden egyes cseppjét megérdemlitek, amit kaptok. Ne engedjétek nekik, hogy pfujoljanak! És most legszívesebben hazamennék, nem akarok itt maradni tovább, mert nem akarok egy teremben lenni olyanokkal, akik így viselkednek. Igen is sokat érdemeltek!”

A feszültség Taylor Swift és Harry Styles között természetesen érezhető volt (többek között Taylor megjegyzéseket tett, miközben Harry a színpadon volt), és a hölgy nem tudta magában tartani enyhe célzását, miközben az I Knew You Were Trouble című daláért vette át a díját.

Harry arcára természetesen beszéd közben ráközelítettek, majd a jelenlévők elmondták, hogy Rihanna odasúgta neki, „Nincs szükséged arra a r-bancra, nyugi!”. Az est úgy néz ki, hogy Riri véleményéről is szólt, akinek arckifejezése Taylor felé itt is sok mindent elárult:

Taylor egyébként példaképével, Justin Timberlake-kel is összefutott a show alatt és meglehetősen bensőséges képet készítettek, bár nem úgy tűnik, hogy JT túl lelkes lett volna.

A díjatadók között olyan sztárok voltak, mint a One Direction srácai, Adam Lambert, Emeli Sandé, Jared Leto, a Daft Punk, Ed Sheeran, Taylor Swift, Selena Gomez és Lil Kim.

Az afterpartyn természetesen megannyi celeb felvonult, Katy Perry az elképesztő fellépése után Adam Lamberttel bulizott (aki többek között Jared Letóval is összebarátkozott).

Az énekesnő egyébként az est során többször is megvillantotta a gyémántokkal kirakott fogsorát, amelyen a ROAR felirat olvasható. A „rekláma” vegyes kritikát kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek