Hiába is szeretem Mileyt, hihetetlenül ízléstelen volt az, amit leművelt. Szerintem már bőven sikerült bebizonyítania, hogy nem tartozik a Disney-hez, már nem kéne ennyire leégetnie és megaláznia önmagát. Ettől nem lesz felnőttesebb, nőiesebb pedig végképp nem. A twerkkel nincs bajom, de az, hogy egy idegen pasi nemi szervéhez dörgölőzött, akinek ráadásul a felesége is részt vett a díjátadón.. és Liam a viselkedéséhez mit szól? Ezek után, hogy képes a családja szemébe nézni? Az apukája mit érezhetett amikor látta a lányát? Annyi kérdés felmerült már bennem ez ügyben. Mileyban nagyon sok jó dolog rejlik, de csak a rosszakat hangsúlyozza ki. Valakinek segíteni kéne, hogy észhez térjen. Mert, hogy amekkora felesleges túlzásokat csinál és ahogyan még a rajongóit is elijeszti maga mellől.. főleg akik példaértékűen néznek fel rá. Vajon vissza fog térni az ízléses énéhez?
Ötletesek lettek a képek és röhejesek is. Ilyen komoly művészi képeket nem kéne meggyalázni.
Miley Cyrus zavarba hozza Jézust is
2013. augusztus 29. 11:09
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
2013. augusztus 29. 11:36
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Jólvan, nagyszerűeket alkottak.
2013. augusztus 29. 11:47
selenago 2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.03. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 193166 offline |
Juj!Hát ezek igazán gázak!
2013. augusztus 29. 12:03
Laza Dorottyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.02. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 199304 offline |
Na végre ezzel rájönnek az emberek milyen is a tiniribik hírnévmániája..majd sorban bella thorne,selena gomez..stb velük is ez lesz
2013. augusztus 29. 12:19
Abi_Odaátúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.01. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 163039 offline |
Istenem ez már szánalmas! Emberek nem kell mindenkit ribancozni meg k*rvázni mert egyszer jól érezte magát! A rohadt életbe már! Mintha ti nem csináltatok volna eddigi életetek során rosszat! Úgy beszéltek róla!Szánalmasak vagytok emberek!
2013. augusztus 29. 13:05
ddora7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 332 Csatolások: 4 Azonosító: 132828 offline |
Miley egyre megbotránkoztatóbb. Úgy látszik szereti ezt a szerepet,hát akkor játssza a k.urvát.
Magasról tesz rá,hogy mit vált ki a viselkedésével,sőt ez a célja,hogy felháborodást keltsen.Akkor nekünk is le kéne sz..ni,hogy kihez dörgöli oda magát.Szánalmas..
Magasról tesz rá,hogy mit vált ki a viselkedésével,sőt ez a célja,hogy felháborodást keltsen.Akkor nekünk is le kéne sz..ni,hogy kihez dörgöli oda magát.Szánalmas..
2013. augusztus 29. 13:11
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline |
Ebben a legszánalmasabb még mindig az, amit ez a kis cafka művelt... Szép példát mutat, mondhatom. És vannak, akik helyeslik ezt a viselkedést? Úristen, tényleg birkákat nevelünk...
2013. augusztus 29. 14:24
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Tényleg sokkoló volt az előadása. De azért ezeket a festményeket nem kellett volna tönkretenni.
2013. augusztus 29. 15:03
Hmmm..A képek baromira viccesek,de amit Miley művel az nem az..Mi lett ezzel a lánnyal?!?!?!Amikor kicsi voltam felnéztem rá..most meg rázza a seggét mindenkinek..jó lehet h másoknak tetszik a feneke (xD) és ezért csinálja..de nekem nem jön be sőt..beraktam a kedvenceimhez,mert nem vagyok Miley fan,de a zenéi jók..mondjuk..de..Ezeket a képeket meg így kiparodizálják??? Ezeket festők festették nem holmi 3 évesek!..Azért ezt is vegyék már figyelembe!!!..
2013. augusztus 29. 15:36
Miss Csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 160391 offline |
Az utolsó vacsorásat nemkellett volna...azért mindennek van határa..
2013. augusztus 29. 16:34
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline |
Hát igen, ezek a képek viccesek, de igazából nagyon elszomorító az, ami Miley-val történt. Mi lett vele? Hogy változott ennyit? Sokkal jobban bírtam, amikor még kisebb volt..Talán akkor még volt egy kis esze...Na de most? Én végignéztem a VMA-t, és hát mit ne mondjak.. Bebizonyosodott, hogy tényleg elkurvásodott..Sajnos.. Nagyon rossz példát mutat, azoknak, akik felnéznek rá.. Sajnos a stílusváltása óta ilyen. :// Hiányzik a régi Miley!!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni