Selena Gomez büszke Demi Lovatóra
2013. augusztus 27. 19:03
Mégis mire büszke? Esküszöm, csak az állandó önsajnálatáról és a "megjártam a rehabot, de sztéj sztrong" paneljeivel tartja magát, és tartják mások köztudatban a csajt. Annyira unalmas. Nincs slágere, se egy dala, ami megélné a következő évtizedet, se egy valamire való filmje, szóval neki ez marad. Ebből vajon meddig lehet elvegetálni?
9 felhasználónak tetszik:
Beach Baby,
Beyla,
MadHatter,
Lucky5,
doci.,
Beliyah,
Charlotte Benning,
Elody,
Barbez
2013. augusztus 27. 19:06
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline |
az szép hogy Demi segít másokon, de én Selena helyében nem lennék olyan büszke rá!
2013. augusztus 27. 19:09
bellafan77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 207661 offline |
selenától aranyos hogy hogy büszke rá és én is büszke vagyok demire <3
2013. augusztus 27. 19:13
Idézet (Norah @ 2013.08.27. 19:03)
Mégis mire büszke? Esküszöm, csak az állandó önsajnálatáról és a "megjártam a rehabot, de sztéj sztrong" paneljeivel tartja magát, és tartják mások köztudatban a csajt. Annyira unalmas. Nincs slágere, se egy dala, ami megélné a következő évtizedet, se egy valamire való filmje, szóval neki ez marad. Ebből vajon meddig lehet elvegetálni?
Erről van szó. De Selena sem különb. Ő is mindig kitalál valamit, hogy középpontban legyen, ha már semmi érdemlegeset nem tud felmutatni. Kezdem azt érezni, hogy ez csak egy marketingbarátság ugyanúgy, mint a Bieber-rel való szappanopera jellegű kapcsolat is. Már várom, hogy Demi a napokban kiszivárgott képei miatt is eljátssza a hattyú halálát és mindenki elkezdje megint sajnálni.
10 felhasználónak tetszik:
Beach Baby,
Beyla,
MadHatter,
Lucky5,
doci.,
Beliyah,
House Of Wax,
Charlotte Benning,
Elody,
Barbez
2013. augusztus 27. 19:15
Jaaaajj Selena, annyira átlátszó. Addig amíg szerencsétlen Demi 'sehol' nem volt lépten nyomon Taylorkájáról nyilatkozott, most meg hirtelen ismét Demiről? Érdekes ez a csaj..
2013. augusztus 27. 19:15
sipy97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 767 Csatolások: 0 Azonosító: 133795 offline |
ajánlom mindenki figyelmébe. okosodj, mielőtt szitkozódsz. béke. http://online-filmek.cc/film/5059-demi-lovato-maradj-eros
2013. augusztus 27. 19:24
Pancsukaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 124705 offline |
Szanalmasak vagytok. Komolyan!!! Selenatol igenis rendea h buszke Demire. Es az sem igaz h nem torodott Demivel a rehabja idejen. Dehogyisnem. Twotteren allandoan biztatta Demit. Ennyi. Ennyik vagytok. Szamalmasak. Smmi tobb!!!!!!!!
2013. augusztus 27. 19:30
Idézet (sipy97 @ 2013.08.27. 19:15)
ajánlom mindenki figyelmébe. okosodj, mielőtt szitkozódsz. béke. http://online-filmek.cc/film/5059-demi-lovato-maradj-eros
Szerinted engem meghat, hogy jódolgában nem tudott mihez kezdeni magával? Nehogy már még sajnáljam is! Sokan 18 évesen már önálló életet élnek, dolgoznak, mellette tanulnak és kismillió helyzetnek próbálnak még megfelelni. Persze lehet jönni azzal, hogy "ugyan mik is azok" a Demi számára ugródeszkát jelentő Camp Rock-féle filmklasszishoz képest, (mert ő aztán sztár a javából blabla). Viszont: Az emberek többsége, tudod nem szívesen beszéli ki az efféle eseteket. Pláne nem nyereségvágyból + feltünési viszketegségből. Mégsem szoknak rá a drogra, nem sajnáltatják magukat és nem is gazdagodnak meg ebből.
8 felhasználónak tetszik:
Beach Baby,
Beyla,
MadHatter,
Lucky5,
doci.,
Beliyah,
Charlotte Benning,
Elody
2013. augusztus 27. 19:34
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Ritkán látunk Demi Sztéjsztrong Lovato történeténél nagyobb humbukot, amit megetettek a kis tinikkel. Egy nagy hazugság ez az egész. Persze lehet, hogy Deminek voltak rossz időszakok az életében, de brutálisan fel lettek nagyítva. Jól meggazdagodott belőle a csaj és az emberei is ezzel a két szóval. Ugyan milyen nagy kínokat élt meg, hogy annyira hasra kéne esnem tőle? Pont olyanokat, amit minden ötödik tindzser is átélt már. Sok embernek nem adatik meg a normális lakhely, a tiszta víz vagy étel - szerintem ezek nagyobb gondok, mint hogy Demi unatkozásában játsza az eszét. Kellett valami, amivel a köztudatban marad, amivel a tini kislányok felfigyelnek rá, különben olyan gyorsan süllyedne a süllyesztőbe, hogy nyomát sem látnánk. Egyébként én ezt a Sztéj Sztrongot akkor szoktam magamnak mondogatni, mikor meglátok egy hatalmas tál sütit.
2013. augusztus 27. 19:35
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Hát én is büszke vagyok Demire és Selenát jobban megszerettem!!
2013. augusztus 27. 19:36
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Erről nem Demi tehet, hogy mindig felemlegetik a múltját. Meg arról se, hogy megírják cikkbe.
Nem ő hangoztatja állandóan, hanem az emberek.
2013. augusztus 27. 19:38
Idézet (PinkBarbie @ 2013.08.27. 19:36)
Erről nem Demi tehet, hogy mindig felemlegetik a múltját. Meg arról se, hogy megírják cikkbe.
Dehogy nem. Nem az akarata és beleegyezése ellenére csinálták meg róla a dokumentumnak csúfolt promó filmet.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.