Miley Cyrus pár napja sokkolta a világot botrányos magatartásával és viselkedésével, ez a jelenet pedig több sztárt is meglepett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hayley Williams kényelmetlenül érzi magát Miley miatt
2013. augusztus 29. 11:00
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Hayley egy hihetetlenül érett fiatal hölgy és nagyon finoman el tudja mondani a véleményét. Sajnos kevés ilyen típusú ember van köztünk, mint ő. Számomra mindig is nagyon szimpatikus volt és van abban valami amit mondott. Miley fellépése ízléstelen és gusztustalan volt, én a helyébe ilyenbe bele se mertem volna kezdeni és nem csak a következmények miatt..
2013. augusztus 29. 11:02
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Hát jó!!!!!!!!!
2013. augusztus 29. 11:03
lassan már mindenki kényelmetlenül érzi magát miatta:D
2013. augusztus 29. 11:05
Ha ezen az oldalon is mindenki így tudná kifejteni a negatív véleményét és úgy gondolkodna, mint Hayley, mennyivel jobb lenne, komolyan. Egyébként van abban valami, amit mond. Reménykedem, hogy amikor Miley esetleg visszanézi ezt a fellépését, kicsit elgondolkodik és rájön, hogy ez nincs így teljesen rendben. Idővel majd ő is észreveszi, hogy nem jó úton halad, csak félő, hogy akkor már késő lesz. Bár én értelmes lánynak tartom a mostani viselkedés ellenére is, szóval bizakodom.
2013. augusztus 29. 11:07
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline |
Szerintem,teljesen igaza Hayleynek!
2013. augusztus 29. 11:09
miley98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 165455 offline |
"Úgy gondolom, Miley egy fiatal lány, aki most próbál tapasztalatokat szerezni és új dolgokat kipróbálni, és ebbe beletartozik a féktelen bulizás és az olyan dolgok viselése, amik másokat kellemetlenül érintenek" igaz!
2013. augusztus 29. 11:10
adriennadriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 132243 offline |
Imádom Hayley-t kedvenc énekesem <3 És teljesen igaza van! Én Miley-t is imádom,de ezzel szerintem túl messzire ment. Nem egy putriba,egy bárba ment szórakozni,hanem egy kifinomult díjátadóra.
2013. augusztus 29. 11:10
Hát én egyetértek Heleyvel , mert amit Miley csinál felháboritó . Miért kell buliznia meg drogoznia? Már feleség , de akkor sem tudja magát lefékezni! Sokan ezért utálják meg!, közöttük én sem szeretem már annyira! Nagyon gyerekesen viselkedik , 5 éves sinten van ! Amit csinál ronda és undoritó , nem értem a pasija mit szeret benne!
2013. augusztus 29. 11:11
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
A vélemény-nyilvánításait Hayley mindig kulturáltan fogalmazza meg, nem szólja le rögtön az illetőt és ez most sem volt másképp. Sokkal jobban lehet becsülni az ilyen emberek hozzászólásait, mint azokét, akik egyből majomnak tartanak valakit.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.