Nem értem egyes Directionereket, miért kell bántani szegény Sophia-t?
Komolyan nem tudtok mással foglalkozni, csak azzal, hogy hogyan sértsétek meg Liam-et meg Sophia-t, így tényleg igazi rajongónak látszotok. Rengeteg helyen láttam elég sértő megjegyzéseket Liam barátnőjéről, és nem értem miért, Liam boldog vele ez a lényeg. Nekem semmi problémám nincs egyiknek se a barátnőjével, csak irigy vagyok egy kicsit rájuk, de az mellékes, és nekem Perrie Eleanor és Sophia is szimpatikusnak tűnik.
1. Mégis mekkora esély van arra, hogy pont veled jön össze valamelyik 1D-s srác? Szerintem 0,001% esélyed van, vagy még annyi se.
2. Milyen jogon sértegetik a Sophia-t, vagy bármelyikük barátnőjét. Erősen kétlem, hogy ismerik, nem tudják, milyen ember, szóval nem kell egyből elítélni.
3. Nem a rajongóknak kell tetszenie a barátnőiknek hanem nekik, és nincs közünk a magánéletükhöz.
Mellesleg egy rajongónak nem a barátnőjüket kell szeretni hanem a bandát. Abba meg kénytelenek vagyunk beletörődni, hogy van barátnőjük és boldogok vele.
Liam Payne új barátnőjével ünnepelt — fotók
2013. augusztus 31. 13:52
Directioner_Annaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 210798 offline |
Legyenek sokáig boldogok
2013. augusztus 31. 13:53
Nekem nem szimpatikus a lány, de nem én vagyok vele ezért annyira nem izgat a dolog. Sok sikert nekik!
2013. augusztus 31. 13:57
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Még egyszer nagyon boldog szülinapot Liam-nek. Én nagyon örülök, ha boldog, de attól még nem szimpatikus a barátnője.
Persze, ha Liam jól érzi magát vele és szereti, akkor sok boldogságot nekik ♥
Persze, ha Liam jól érzi magát vele és szereti, akkor sok boldogságot nekik ♥
2013. augusztus 31. 13:57
Szandííí992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208247 offline |
Saphira-nak igaza van. a rajongok a 1D TAGJAIVAL foglalkozzanak és ne azzal hogy ki a barátnojuk..ugyanis ha jol tudom ok nincsenek benne a bandába. nem bírok ilyen embereket akik lemondják a másikat mikozben nem is ismerik az illetot. a directionerek télleg directionerek akkor elfogadják azt akit kedvencuk választ és szeret
2013. augusztus 31. 13:59
emmi14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 208804 offline |
ténylegy nagyon aranyosak, és én is kedvelem Sophiát, de tény és való, hogy Liam megváltozott. Nem tudom, hogy Sophia miatt, vagy mert kezd igazán felnőni, de már nem a régi. Az utolsó kép, pedig szerintem már kicsit durva. De ők tudják. Ha Liamnek jó így,akkor nekem is! <3
2013. augusztus 31. 14:00
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Hhúú it annyi okos ember van !
komolyan mondom röhögő görcsöt kaptam amig olvastam egy két hozzá szólást! XD
Kik vagytok ti hogy olyankota mondjatok hogy egy ribanc, vagy hogy Liam csak szenvedni fog vele, vagy , hogy csak a pénzét akarja.???!
Inkább TI vagytok a ribancok nem sophia....
Szegény gyereknek már nem lehet semmi magánélete?!
Undoritóak vagytok!
komolyan mondom röhögő görcsöt kaptam amig olvastam egy két hozzá szólást! XD
Kik vagytok ti hogy olyankota mondjatok hogy egy ribanc, vagy hogy Liam csak szenvedni fog vele, vagy , hogy csak a pénzét akarja.???!
Inkább TI vagytok a ribancok nem sophia....
Szegény gyereknek már nem lehet semmi magánélete?!
Undoritóak vagytok!
2013. augusztus 31. 14:16
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline |
hát én nem vagyok Directioner,még csak egyszerű rajongó sem,de ez a csaj nagyon nem szimpi. olyan túl mű és számítónak néz ki első látásra
2013. augusztus 31. 14:17
Meg kell, hogy mondjam, Directioner létemre nekem nagyon szimpatikus ez a lány, pozitív kisugárzása van, csak ezeken a képeken Liam eléggé "elbújtatja". Amúgy meg nem mondjátok már, hogy "csúnya" meg "ronda". Azért ilyet nem szabadna mondani egy lányra... És különben is: Liam csak jobban tudja, hogy mit lát benne, mint mások.
2013. augusztus 31. 14:17
Most tényleg azon veszekedtek, hogy ki bírja a csajt, meg ki nem??!! Gondolkodjatok már egy kicsit! Nagyon nem érdekli őket, hogy mit gondoltok róla! Titeket sem érdekelne, hogy mások mit mondanak a barátotokról/barátnőtökről!!
2013. augusztus 31. 14:22
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline |
Juuuj ..de cukik....az utolsó kép igenarii
2013. augusztus 31. 14:41
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline |
Szerintem nagyon cukik együtt és összeillenek!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.