Timberlake: „Az 'N Sync jobb, mint a One Direction”
2013. szeptember 01. 19:43
petrucii23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 206382 offline |
igaza van..az 1D egy felkapott bandácska:))
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. szeptember 01. 19:49
Nyilván, azt tartja jobbnak, amit ő maga csinált. Mindenesetre azóta eltelt x év, sok dolog változott. Mindenkinek más tetszik, és ez így van jól. Most ezen igazán nem kell senkinek sem felháborodni. Ennyi.
2013. szeptember 01. 19:52
Idézet (Beyla @ 2013.09.01. 19:43)
Az a gond, hogy vannak tehetséges énekesek, énekesnők és együttesek, csak képtelenek az ipar élére törni, mert az ilyen huszadrangú nulla cölöböcskék és együttesek elnyomják őket. Egy rakatnyi kevésbé híres bandát vagy énekest tudnék felhozni, akiknek van valami sütnivalójuk, ám a befutás mégsem sikerül sehogy sem. Egyrészről valószínűleg nem rendelkeznek cukipofizacsival, emiatt már hátrányban vannak, hiába alélsz el a hangjától, annyira jó. Meg persze a mai zenét illetően majdnem mindenki az autotune-ra, a playbackre és a gépzenére támaszkodik. Bekapcsolom a rádiót és mindegyik dalban hallom azt a tipikus tucctucctucc hangzást, ám egy gyönyörű zongora vagy gitár szólam egyikben sincsen. Olyan szintre süllyedt le a zeneipar egy ágazata (jelen esetben a pop), hogy már nem is alapkövetelmény egy énekesnek az éneklés és a kiemelkedő hangi adottság. Ennyi erővel én is foghatnék hegedűt a kezembe, s kikiálthatnám magamat második Mozartnak, mert tudom húzogatni a vonót a hegedű húrjain annak ellenére, hogy fingom sincs a zenélés mibenlétéről. Pont minap gondoltam Michael Jacksonra a születésnapja alkalmából, és egy Isten csapása számunkra a halála. Ha nem ment volna el ilyen hamar, akkor megmutatná ezeknek a nyáladzó tinibagázsnak, hogy mit nevezünk tényleg zenének. Nekem valahogy az egész egydé hiteltelen, összetákolt, igénytelen és sz*r. Szégyen, hogy valaki zenének nevezi azt, amit összebohóckodtak az évek folyamán. Szörnyű.
Úgy vettem észre, hogy a mai generáció számára ami rock vagy metál műfajú, az rögtön "hörgésnek" és "ordibálásnak" van kikiáltva és elkönyvelve, csak mert a média ezt a képet tukmálja rá az emberekre. Azt lehet hallani, hogy ne hallgass durva zenét, mert pszichopata leszel tőle (én már ilyet is hallottam/olvastam...). Sok sátánista banda létezik, de egy classic-hard rock együttes nem hiszem, hogy annyira nagyon megrontaná az "ártatlan" tinédzsereket... Ha pedig egy populárisabb műfajban tevékenykedik valaki, és netalántán csúnyácska, vagy kevésbé színpadképes, sokkal kevesebb az esélye a befutásának vagy a zenei életben maradásának, mint egy aranyos, szép énekesnek. Az emberek manapság nagyon arcra és kinézetre hallgatnak zenét. Egyébként én nagyon szeretem a nyolcvanas éveket (főleg rockzene terén), de sokan tévhitben élnek ezekkel az időkkel kapcsolatban is. Akkor is voltak semmirekellő bandák nulla tehetséggel, akkor is voltak idióta korosztályok, csak ezek mind háttérbe szorulnak a mai generáció hülyeségei mellett. Az tény, hogy bejött mostanában nagyon sok hülyeség ide, Magyarországra is, ez a swag meg istentudja milyen stílus nagyon közkedvelt lett, de szerintem pár éven belül ugyan úgy lecseng, mint az a nagy emo korszak. Vagy akár az elsöprő 1D-mánia is, legalábbis azoknál, akik divatból szeretik őket.
2013. szeptember 01. 19:55
Idézet (Beyla @ 2013.09.01. 19:43)
Az a gond, hogy vannak tehetséges énekesek, énekesnők és együttesek, csak képtelenek az ipar élére törni, mert az ilyen huszadrangú nulla cölöböcskék és együttesek elnyomják őket. Egy rakatnyi kevésbé híres bandát vagy énekest tudnék felhozni, akiknek van valami sütnivalójuk, ám a befutás mégsem sikerül sehogy sem. Egyrészről valószínűleg nem rendelkeznek cukipofizacsival, emiatt már hátrányban vannak, hiába alélsz el a hangjától, annyira jó. Meg persze a mai zenét illetően majdnem mindenki az autotune-ra, a playbackre és a gépzenére támaszkodik. Bekapcsolom a rádiót és mindegyik dalban hallom azt a tipikus tucctucctucc hangzást, ám egy gyönyörű zongora vagy gitár szólam egyikben sincsen. Olyan szintre süllyedt le a zeneipar egy ágazata (jelen esetben a pop), hogy már nem is alapkövetelmény egy énekesnek az éneklés és a kiemelkedő hangi adottság. Ennyi erővel én is foghatnék hegedűt a kezembe, s kikiálthatnám magamat második Mozartnak, mert tudom húzogatni a vonót a hegedű húrjain annak ellenére, hogy fingom sincs a zenélés mibenlétéről. Pont minap gondoltam Michael Jacksonra a születésnapja alkalmából, és egy Isten csapása számunkra a halála. Ha nem ment volna el ilyen hamar, akkor megmutatná ezeknek a nyáladzó tinibagázsnak, hogy mit nevezünk tényleg zenének. Nekem valahogy az egész egydé hiteltelen, összetákolt, igénytelen és sz*r. Szégyen, hogy valaki zenének nevezi azt, amit összebohóckodtak az évek folyamán. Szörnyű.
Igazából itt minden pénz kérdése lett. Akibe ezerrel tömik a pénzt, és minden platformba befizetik, (tévé, rádió, magazinok, online média), és a csapból is folyatják, az előbb-utóbb népszerű lesz, függetlenül attól, mit tud. Akinek nincs pénze, annak annyi lehetősége sincs arra, hogy bemutatkozzon szélesebb körben, és senki nem fog tudni róla, akkor se, ha nagyon tehetséges.
2013. szeptember 01. 19:57
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
N 'Sync azért sokkal jobb naná mint ilyen 1D igaz nem is hallottam tőlük semmit, de úgyis feloszlanak biztos hamarosan 1-2 lemez után!
Akkor az időben még Timberlake nem volt elszállva magától
Akkor az időben még Timberlake nem volt elszállva magától
2013. szeptember 01. 19:59
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline |
Sztem nem de az ö véleménye és ha így ertekeli akk ennyi.Am tehetségesek nem versengenek és a bandaval törödnek szal nem kell veszekedni
2013. szeptember 01. 19:59
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline |
Idézet (halidirectioner @ 2013.09.01. 18:58)
Petrucsia15 hallottad már a 1d-t élőbe??? nem akk. ne beszélj!! érdekes módón 3 éve is ugyanezt mondtáés hoppá még mindig van!!! az N'SYNC az ami már nincs!! sztem a n'sync jó banda volt,de justin a számaiban csak nyávog!! élőben meg playback-el!! (jó tényleg van hangja élőben énekel csak a háttérzene playback)
Ebből is látszik, hogy nagyon sok JT dalt ismersz. A számaiban több vokál is megy párhuzamosan (amiket részben ő is énekel), nem tudom te hogy képzeled, hogy ezt élőben is ugyanúgy el tudja énekelni... de te biztos valami csodagyerek vagy, ha ez meg tudod oldani playback vagy háttérvokálosok nélkül.
2013. szeptember 01. 20:00
macsi40
Hát lehet hogy szerinte jobb, de az 1D 10x annyira sikeres, szóval... Meg amúgy is ízléstől függ hogy kinek mi jön be! Felesleges összehasonlítani a két bandát ha nem igazán hasonlít a stílusuk...
Ez ugye most nem komoly? Tudtommal nem az számít, hogy kinek mennyi a rajongója, hanem a tehetség, ami ezekből a egydé-fiúkból hiányzik.
Hát lehet hogy szerinte jobb, de az 1D 10x annyira sikeres, szóval... Meg amúgy is ízléstől függ hogy kinek mi jön be! Felesleges összehasonlítani a két bandát ha nem igazán hasonlít a stílusuk...
Ez ugye most nem komoly? Tudtommal nem az számít, hogy kinek mennyi a rajongója, hanem a tehetség, ami ezekből a egydé-fiúkból hiányzik.
2 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
Charlotte Benning
2013. szeptember 01. 20:01
corbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 210644 offline |
Candy_attack: (Zárójelben pedig megjegyezném, hogy bár Timberlake szimpatikus, mint ember, de zeneileg eléggé nulla a hangjával együtt. Színésznek sokkal jobb).
Ja hát végül is azért zsebelt, be rengeteg díjat, mert zeneileg nulla...
Ja hát végül is azért zsebelt, be rengeteg díjat, mert zeneileg nulla...
2013. szeptember 01. 20:08
Nem tudom, milyen volt az 'N Sync, sosem hallgattam őket, de azt tudom, hogy Justin igenis jól csinálja, amit csinál. A zenéjét zenének lehet nevezni, hangszerek vannak benne, hang van benne. Nem fogom szidni a One Direction-t, mert hallgatható a zenéjük, de a playback-es, egysíkú zene és a gyerekes viselkedés akárhogy is nézem, szánalmassá teszi őket a szememben. És most mondhatjátok, hogy az idők változnak, blah blah blah, de annyit azért nem változott a pop, és ha az 'N Sync csak most állna össze ugyanazzal a zenével, akkor is százszor leköröznék a 1D-t.
Charlotte Benning
2013. szeptember 01. 20:08
Mind a kettő egy nyálas fiú banda tömeg számokkal.Az idősebbek az 'N Sync-et bírják, a fiatalok a one directiont.Felsleges a másik bandát szídni,van akinek ez egyik van akinek a másik tetszik.Az a legalja aki azt oltogatja akit nem szeret/nem ismer, ha nem tetszik a banda akkor ne nézd, vagy hallgasd.
2013. szeptember 01. 20:12
macsi40: Hát lehet hogy szerinte jobb, de az 1D 10x annyira sikeres, szóval... smileeee.gif Meg amúgy is ízléstől függ hogy kinek mi jön be! Felesleges összehasonlítani a két bandát ha nem igazán hasonlít a stílusuk...
Neked pedig csak zárójelben megjegyezném, hogy az 'N Sync feloszlott, még jó, hogy jelenleg a One Direction-nek több rajongója van. De közölném veled, hogy mikor még a Sync volt az élen, minimum annyira sikeresek voltak, mint most a 1D. És a stílusuk pedig igenis hasonlít, valójában ugyanaz, csak maga a műfaj változott meg kicsit.
Neked pedig csak zárójelben megjegyezném, hogy az 'N Sync feloszlott, még jó, hogy jelenleg a One Direction-nek több rajongója van. De közölném veled, hogy mikor még a Sync volt az élen, minimum annyira sikeresek voltak, mint most a 1D. És a stílusuk pedig igenis hasonlít, valójában ugyanaz, csak maga a műfaj változott meg kicsit.
2013. szeptember 01. 20:15
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline |
Jó hogy a saját bandáját tartja jobbnak, furcsállanám ha nem így lenne. Egyébként a 1D-ről nem mondott semmi rosszat, szóval aki ezen kiakad az már tényleg elmebeteg.
Én teljes mértékben elismerem hogy az 'N Sync egy nagyon sikeres és tehetséges banda (volt). A 1D meg a karrierjük elején van, még sok van előttük, és még kiderül hogy hova jut a karrierjük.
Sok 1D fan nagyon elvakult, nem csak a 1D körül forog a világ, és hagyjátok azt hogy lenézitek a többi előadót, mert ez szánalmas viselkedés. Anno az 'N Sync is olyan volt mint az 1D, szóval, ha nem tudtok értelmes érveket mondani hogy miért rosszak (mármint az 'N Sync) akkor ne mondj semmit, mert csak sokan azért mondanak rájuk most rosszat mert Justin mondott valamit a 1D-ről, és akkor mivan??? Nem mondott rosszat róluk akkor felesleges itt pattogni.
Én teljes mértékben elismerem hogy az 'N Sync egy nagyon sikeres és tehetséges banda (volt). A 1D meg a karrierjük elején van, még sok van előttük, és még kiderül hogy hova jut a karrierjük.
Sok 1D fan nagyon elvakult, nem csak a 1D körül forog a világ, és hagyjátok azt hogy lenézitek a többi előadót, mert ez szánalmas viselkedés. Anno az 'N Sync is olyan volt mint az 1D, szóval, ha nem tudtok értelmes érveket mondani hogy miért rosszak (mármint az 'N Sync) akkor ne mondj semmit, mert csak sokan azért mondanak rájuk most rosszat mert Justin mondott valamit a 1D-ről, és akkor mivan??? Nem mondott rosszat róluk akkor felesleges itt pattogni.
Charlotte Benning
2013. szeptember 01. 20:16
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.09.01. 19:52)
Úgy vettem észre, hogy a mai generáció számára ami rock vagy metál műfajú, az rögtön "hörgésnek" és "ordibálásnak" van kikiáltva és elkönyvelve, csak mert a média ezt a képet tukmálja rá az emberekre. Azt lehet hallani, hogy ne hallgass durva zenét, mert pszichopata leszel tőle (én már ilyet is hallottam/olvastam...). Sok sátánista banda létezik, de egy classic-hard rock együttes nem hiszem, hogy annyira nagyon megrontaná az "ártatlan" tinédzsereket... Ha pedig egy populárisabb műfajban tevékenykedik valaki, és netalántán csúnyácska, vagy kevésbé színpadképes, sokkal kevesebb az esélye a befutásának vagy a zenei életben maradásának, mint egy aranyos, szép énekesnek. Az emberek manapság nagyon arcra és kinézetre hallgatnak zenét. Egyébként én nagyon szeretem a nyolcvanas éveket (főleg rockzene terén), de sokan tévhitben élnek ezekkel az időkkel kapcsolatban is. Akkor is voltak semmirekellő bandák nulla tehetséggel, akkor is voltak idióta korosztályok, csak ezek mind háttérbe szorulnak a mai generáció hülyeségei mellett. Az tény, hogy bejött mostanában nagyon sok hülyeség ide, Magyarországra is, ez a swag meg istentudja milyen stílus nagyon közkedvelt lett, de szerintem pár éven belül ugyan úgy lecseng, mint az a nagy emo korszak. Vagy akár az elsöprő 1D-mánia is, legalábbis azoknál, akik divatból szeretik őket.
Ha valaki a rockot, mint műfajt ordibálásként vagy hörgésként definiál, akkor ott súlyos IQ problémák is lehetnek. Én mondjuk nem igazán kedvelem a Slipknotot (remélem jól írtam le a nevét), mert nekem valahogy túl durva, nem tetszik, de a gótikus rockot imádom - Within Temptation és a Nightwish a nagy favoritok. Mindezek ellenére néha napjn Black Sabbath-ot is hallgatok, ami már eléggé sátánista zene, mégsem lettem valami őrjöngő pszichopata, aki gyilkolni akar. Ez eléggé szubjektív felfogás szerintem. A sok tinicölöb vagy tini bojbend rajongó sokszor azzal sincs tisztában, hogy a kedvenceik miről próbálnak meg énekelgetni. Csupán csak jó a hangzása, jó a ritmusa, ezért orrvérzésig nyomatják, ami nekem nagyon fura, mert a dalokat mindig a hangulatomhoz mérten szoktam hallgatni. Ha szerelmes hangulatban vagyok, akkor csak szerelmes dalokat, ha fel vagyok pörögve, akkor ilyen Bon Jovi - It's my life szokott szólni. A mai világ alapból baromi előítéletes, hiszen, ha te is mondjuk fogszabis vagy szemüveggel, akkor máris le vagy nézve, mert másmilyen vagy. Ez az egész visszavezethető arra, hogy mennyire el van torzulva a társadalmunk, s az értékek helyett sokkal inkább a külsőt nézzük meg (mondjuk már, aki, mert én nem). Jajj, ettől a szveges baromságtól a falra mászok, sőt, őszintén megvallva azt sem tudom, hogy mi az igazából. A swag menőt jelent, de, hogy ez mégis milyen stílust képvisel, az hatalmas kérdés. (ha valaki tudja, akkor elmagyarázhatná a kis bugyuta buksimnak!) Merem remélni, hogy a Próféta beszél belőled és hamarosan nem kell elviselni az ilyeneket, mint szalonna, májlus vagy a szóbanforgó ván direksön. Sz*r amúgy tényleg mindig volt, csak akkoriban az emberek különbséget tudtak tenni a minőség és a minőségtelen között a minőség javára. Manapság ez fordítva van, mert a minőségi zenét lökik be a szakadékba, s ezek a szakadár egy fabatkát nem érő cölöböcskék nulla tehetséggel vezetik a listákat.
Idézet (Beach Baby @ 2013.09.01. 19:55)
Igazából itt minden pénz kérdése lett. Akibe ezerrel tömik a pénzt, és minden platformba befizetik, (tévé, rádió, magazinok, online média), és a csapból is folyatják, az előbb-utóbb népszerű lesz, függetlenül attól, mit tud. Akinek nincs pénze, annak annyi lehetősége sincs arra, hogy bemutatkozzon szélesebb körben, és senki nem fog tudni róla, akkor se, ha nagyon tehetséges.
Sok igazságot írtál le, hogy őszinte legyek. Manapság, akinek sok pénze van, az mindent megtehet. Lehet szupersztár - énekes, színész, író, sőt néhány diznis csitri mindhárom egyszerre. Zendaja kólmen is tizenöt éves létére könyvet ad ki, mert van lóvéja, engem meg elhajtanak a búsba a kiadók, hogyha nincs pénz, akkor nincs könyvnyomás sem, hiába vagyok én a következő Jane Austin. Mindenhol falakba ütköztem eddig, felesleges millióim meg nincsenek. Annyira sajnálom azokat az együtteseket, fiúkat, lányokat, akiknek tényleg van tehetségük és az ilyen bazári majmok miatt nem tudnak az élvonalra törni.
2013. szeptember 01. 20:28
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline |
Mondjuk én sem ismerem őket,de ha a saját bandáját tartja jobbnak,akkor csinálja azt.Mindenkinek megvan a a maga véleménye.Nem?Én a One Direction-t tartom jobbnak,mert nem ismerem a ezt a másik bandát,ha ismerném akkor lehet,hogy megvolna a magam véleménye,hogy jók-e vagy nem.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.