Miley Cyrus: „Totál elszúrtam”
2013. szeptember 03. 19:43
BESTfansvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 197983 offline |
Hát engem nem hat meg. Az ,hogy egy munkamániás nem ad okot arra ,hogy úgy viselkedjen ... nos hát ahogy viselkedik. Ha STAR akart lenni akkor viselje is a következményeit , ha meg nem hát akkor száljon ki ,de ne kezdjen el rinyálni ,hogy Ó milyen szar nekem nincs szabadidőm és mindenki rám figyel. Biztos vagyok benne ,hogy ha mindent nem is egy részét azért tudta annak ,hogy mire vállalkozik és ha már megtette akkor fogja fel ,hogy bizonyos lányok a példaképüknek tekintik és ha ő ilyen példát mutat mégis mire számit . Én csak annyit mondok ,hogy tőlem aztán hullára dolgozhatja magát (mert a hülyére már megvolt) akkor sem fogom bevenni ,hogy csak azért ilyen . Van választása szóval ha minden áron a figyelem középpontjában akar lenni akkor számoljon azzal a bizonyos "mindenáron"-nal
2 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
Beyla
2013. szeptember 03. 20:50
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline |
Szerintem sok megoldás van a legegyszerűbb, hogy a managerei mondták neki, h: májlikám csillapodik körülötted a felhajtás amióta már nem vagy hana montana, legyél nyelvnyújtogatós ribi, az majd sok zsét hoz. Hozott is. Lehetséges, hogy tényleg vívódik magában, mert nem tudja ki akar lenni. Vagy csak simán higgyük el, amit látunk, mert ugye ez a legegyszerűbb. Senki nem tudhatja, hogy mi igaz és mi nem, és hogy mi történik a kulisszák mögött. Lehet szidni, lehet imádni, lényeg, hogy beszéljenek róla. Ez minden világsztárra igaz. Persze van akik máshogy hívják fel magukra a figyelmet.
Beyla,
Charlotte Benning
2013. szeptember 03. 21:49
Idézet (LeslieLora @ 2013.09.03. 20:50)
Szerintem sok megoldás van a legegyszerűbb, hogy a managerei mondták neki, h: májlikám csillapodik körülötted a felhajtás amióta már nem vagy hana montana, legyél nyelvnyújtogatós ribi, az majd sok zsét hoz. Hozott is.
Én ezt jobban el tudom képzelni:
Májlika: "Jaj nekem, már senki sem kíváncsi rám, pedig olyan tehetséges vagyok, meg okos, meg szép és tökéletes a hangom is."
Manager: "Májli, igazából egy csepp tehetség se szorult beléd, énekhang meg még kevesebb, csak apád miatt csináltunk sztárt belőled. De most, hogy kiderült a tehetséged hiánya, legjobb ha ezentul piálsz, drogozol, a segged rázod, k*rvulsz, és úgy viselkedsz, mint egy idióta ötéves hülyegyerek. Akkor majd sok lesz a pénz, rólad meg beszélni fognak."
2013. szeptember 03. 23:45
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Charlotte Benning - nem alaptalan
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. szeptember 03. 23:46
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Egyébként, ha annyira túl van hajszolva, hogy így megkattan tőle, akkor vegyen ki egy kis szabit. Senki sem fog érte haragudni, főleg, ha ezután visszavesz a képéből, és kevésbé lesz r*bancos.
2013. szeptember 04. 08:31
Idézet (Fannycska999 @ 2013.09.03. 23:45)
Charlotte Benning - nem alaptalan
Köszi!
Amúgy nem tudom már hol olvastam, de állítólag csak az apja miatt tették bele a Hanna Montanába is, mert az apja másképp nem volt hajlandó szerepelni benne. Szóval szülői segítség nélkül a büdös életben nem lett volna belőle celeb, mert tehetsége annyi sincs, mint egy óvodásnak.
Beyla
2013. szeptember 04. 15:26
Ezzel akarja magára felhívni a figyelmet? Egyszóval nincs hangja...
Charlotte Benning
2013. szeptember 04. 16:41
Idézet (its.only.Smile @ 2013.09.03. 18:28)
Én mellette állok.Ez komolyan iszonyat őszinte volt Miley felől.Sokan csak negatív kommenteket tudnak írni.De figyeljetek, majd csak akkor kritizáljátok amikor odáig eljutottatok mint ő.Attól hogy sok botrányos hír érkezik Miley-ról még neki is lehet nehéz élete.Ő most őszintén megmondta hogy az egész napját végig dolgozza.Ezt természetesen meglehet érteni hisz nagyon sokat dolgozott és még dolgozik is a hírnevéjért és további rajongókért. Igazándiból én is bele tartozom Miley rajongóiba.*-*
Mindegyik sztár dolgozik, remélem ezzel azért tisztában vagy. Most akkor mindegyik celebet kezdjük el sajnálni? Tele van pénzzel, azt csinál amit akar, és az ilyet sajnáljam amikor más meg csak azért dolgozik 12 órát, hogy a gyerekeinek meg tudjon adni mindent? Szép kis rózsaszín világban élsz, az egyszer biztos..
Beyla,
Charlotte Benning
2013. szeptember 04. 17:57
cucu22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 338 Csatolások: 0 Azonosító: 199430 offline |
hát nem csodálkozom elég uncsi melyle
Charlotte Benning
2013. szeptember 04. 19:15
Na ez a régi Miley... De akkor most Miley milyen?? A botrányhősnő, aki éjjel nappal a címlapon van, vagy a kedves szolíd => már nemannyira...
2013. szeptember 04. 20:53
mindegy milyen lesz, ha ilyen marad akkor is. mert legbelül ugyan az. mellette fogok állni és kész! x
2013. szeptember 04. 21:36
Ezt előbb is beláthatta volna.
Charlotte Benning
2013. szeptember 05. 08:28
andrea 0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 211155 offline |
szerintem nem normalis amit Miley csinal, de az sem jo hogyha egy sztar megmozgassa a kis ujjat , vagy eppenseggel csinal valami orultseget, es mar masnap benne van a reggeli ujsagban.Bevallom szerettem Mileyt , de most mar szo sem lehet rola. Az ilyen sztarok ugymond peldakepet kellene mutassanak , ugy is tudjak hogy, mindenki figyeli oket , barmit is tesznek.Vegul is azt csinalja amit szeret, enekel ,......,..... .
2013. szeptember 05. 16:26
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline |
Igaza van vagy nincs, de elég pénzt keres ahhoz, hogy ezeket a dolgokat meg merje tenni.
2013. szeptember 05. 22:45
Most már értem, hogy miért csinálta ezeket. Visszavonom, amiket ezelőtt gondoltam róla, azt hittem, hogy már teljesen kiment belőle, az a barna hajú "Hannah". <3 De nem....szerencsére <3
2013. szeptember 06. 14:38
Idézet (SzimónaDrága @ 2013.09.05. 16:26)
Igaza van vagy nincs, de elég pénzt keres ahhoz, hogy ezeket a dolgokat meg merje tenni.
Inkább csak azért csinálja, mert tudja, hogy már a kutya sem lenne kíváncsi a nem létező tehetségére. Hát így akar fennmaradni. De kíváncsi leszek, mi lesz 5, vagy 10 év múlva. Mert az a híresség, aki így él, nagyon hamar agyongyógyszerezi magát.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.