Miley Cyrus: „Totál elszúrtam”
2013. szeptember 02. 16:42
|
|
Cece királynő LOLúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 6 Csatolások: 1 Azonosító: 210904 offline
|
Hát egyet értek Taylor00 nekem is az tuti
2013. szeptember 02. 16:47
Persze, aztán abbahagyja ezt a viselkedést, aztán jön egy másik sztár aki folytatja....
2013. szeptember 02. 16:51
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
ez nem kifogás arra, amit az elmúlt 1 évben művelt. Selena, a One direction, Ashley Tisdale, vagy bárki más is eléggé elfoglalt, és még sem viselkednek úgy mint egy r*banc.
2013. szeptember 02. 16:56
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
ja, és hogy itt panaszkodik, hogy nincs ideje magára. Szerintem a világon senki nem kényszeríti arra, hogy "adjál ki lemezt!", vagy hogy "szerepeljél egy filmben!". Mi történne, ha nem koncertezne, vagy filmezne? Elveszne a neve a homályban. Ő akar sztár lenni, ő akar híres maradni, ő akar a média középpontjában maradni, és ahhoz, hogy ez meg legyen, csinálnia is kell valamit. Csak önmagát okolhatja azért, mert "nincs ideje magára".
2013. szeptember 02. 16:59
Ebből az interjúból csak az süt le, hogy lenézi azokat, akik hétköznapi dolgozó emberek, és hogy őtőle mennyi mindent kell elnézni, mert iszonyú fontos, világrendítő munkát végez.
A 45 perc alvás vagy egy nagy hazugság, vagy úgy értette, hogy óránként engedheti meg magának?
A 45 perc alvás vagy egy nagy hazugság, vagy úgy értette, hogy óránként engedheti meg magának?
2013. szeptember 02. 17:04
|
|
beyo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 729 Csatolások: 11 Azonosító: 154837 offline
|
Ebben az interjúban egyáltalán nem kér bocsánatot vagy ilyesmi. Pedig szerintem kellene, mert sokan csalódtak benne. Nekem semmi bajom vele, az ő dolga, hogy mit csinál, nem is akarok, és nem is tudok beleszólni az életébe.
2013. szeptember 02. 17:23
|
|
carly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 528 Csatolások: 0 Azonosító: 132467 offline
|
Mostanában nagyon botrányos volt, és nem is tetszik ez az "új" Miley, de vmilyen szinten megértem a viselkedését, kamerák előtt nőtt fel folyton követik az életét, nem mindenki tudja kezelni ezt a nagy sztárságot, vagy ha tudja is egy idő után elege lesz. Mileyval is ez történik.Nagyon nehéz lehet így élni h folyton figyelnek h mit csinálsz, én csak azt remélem h nem csúszik le majd és nem kattan be mint anno Britney, vagy mint Linday Lohan.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.

0 felhasználónak tetszik: