Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. szeptember 07. 14:33
GyöngyiVirág14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 12 Azonosító: 211061 offline |
ez jónak néz ki kicsit project x beütése van amugy
2013. szeptember 07. 14:34
GyöngyiVirág14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 12 Azonosító: 211061 offline |
mármint a ˝szomszédok˝-nak
2013. szeptember 07. 14:35
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
És mégis honnan a fenéből veszik azt, hogy külön hálószobájuk van?? Kukkolják őket éjjel-nappal vagy mi??? Menjenek már a hülyeségükkel...csak hát az embereknek az esik jól ha folyton keverhetik a szart....
Petrafranczia: azt had tudják már ők, hogy miért vannak együtt...
Petrafranczia: azt had tudják már ők, hogy miért vannak együtt...
2013. szeptember 07. 14:37
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Belláéknak grat.!!!!
Miley és Liem viszont nagyon összeillettek de Liemnek igaza volt!
Miley és Liem viszont nagyon összeillettek de Liemnek igaza volt!
2013. szeptember 07. 14:42
csokiskekszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 209152 offline |
Ez nagyon szép hogy Pattie kiáll Justin mellett és igaza is van!!!!!!!
2013. szeptember 07. 14:44
-Bellának gratulálok!
-Persze, egy átlagos kis parfüm, aminek a dobozán rajta van az 1D, és máris a legkelendőbb parfüm lesz.Fogadok a parfüm nem is lenne olyan felkapott ha nem egydé-s lenne. Erről szól a One Direction. Saját márkák, amiket a sok 1D-fan( bocsánat directioner)megvesz.
-Fogalmam nincs ki az a James Franco.
-Meg is értem Liamet én is inkább külön szobába lennék!
-Katy Perry albumborítója tetszik.
-Én nem állnék ki a fiam mellet(ha lenne), ha úgy viselkedne mint Bieber. Mondjuk lehet, hogy csak leírták neki.
-Zac filmje biztos jó lesz!
-Persze, egy átlagos kis parfüm, aminek a dobozán rajta van az 1D, és máris a legkelendőbb parfüm lesz.Fogadok a parfüm nem is lenne olyan felkapott ha nem egydé-s lenne. Erről szól a One Direction. Saját márkák, amiket a sok 1D-fan( bocsánat directioner)megvesz.
-Fogalmam nincs ki az a James Franco.
-Meg is értem Liamet én is inkább külön szobába lennék!
-Katy Perry albumborítója tetszik.
-Én nem állnék ki a fiam mellet(ha lenne), ha úgy viselkedne mint Bieber. Mondjuk lehet, hogy csak leírták neki.
-Zac filmje biztos jó lesz!
2013. szeptember 07. 14:44
Gratulálok a 20 hónapos kapcsolatukhoz! Látszik is rajtuk, hogy szeretik egymást.
Nekem bejön az üvege a parfümnek, lehet, hogy még jó illata is van, de nem fogom azért megvenni...
Nem igaz, hogy nem tudják eldönteni még ők sem, hogy most mi van a kapcsolatukkal... Ha ennyire megromlott a kapcsolatuk, akkor jobb, ha véget vetnek neki.
Katy albumborítója tetszik. Remélem, nem lesz olyan az egész album, mint a Roar.
Justin anyjának igaza van abban, hogy az emberek mennyire tudnak utálni egy sztárt, aki voltaképp nem is ártott az illetőknek. Justint emberként én se szeretem, de szörnyű azt látni, hogy egyes ember mennyire tudja utálni.
Nekem bejön az üvege a parfümnek, lehet, hogy még jó illata is van, de nem fogom azért megvenni...
Nem igaz, hogy nem tudják eldönteni még ők sem, hogy most mi van a kapcsolatukkal... Ha ennyire megromlott a kapcsolatuk, akkor jobb, ha véget vetnek neki.
Katy albumborítója tetszik. Remélem, nem lesz olyan az egész album, mint a Roar.
Justin anyjának igaza van abban, hogy az emberek mennyire tudnak utálni egy sztárt, aki voltaképp nem is ártott az illetőknek. Justint emberként én se szeretem, de szörnyű azt látni, hogy egyes ember mennyire tudja utálni.
2013. szeptember 07. 14:47
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline |
Gratulálok Belláéknak,sok boldogságot.
2013. szeptember 07. 14:50
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Jó cikk lett,ők pont azok a sztárok akik érdekelnek.
2013. szeptember 07. 14:52
Katy Perry király :3
A többi meg ki érdekel??? xD
A többi meg ki érdekel??? xD
2013. szeptember 07. 14:53
Belláéknak gratulálok, szép pár.
James Franco nem hiszem hogy egy Oscarral gazdagabb lesz..
Katy albumborítója igazán szép.
Én ezt a "hírt" Miley-val és Liam-el kapcsolatban csak egy egyszerű pletykának tekintem, mert velük kapcsolatban sosem lehet tudni hogy végül is mi lesz.
Zac filmjét nagy eséllyel meg fogom nézni.
James Franco nem hiszem hogy egy Oscarral gazdagabb lesz..
Katy albumborítója igazán szép.
Én ezt a "hírt" Miley-val és Liam-el kapcsolatban csak egy egyszerű pletykának tekintem, mert velük kapcsolatban sosem lehet tudni hogy végül is mi lesz.
Zac filmjét nagy eséllyel meg fogom nézni.
2013. szeptember 07. 14:54
Belláék nagyon cuksik, Katy albumborítója nagyon tetszik, Liam-nek ideje lenne már elhagyni ezt a kis tinip#csát, ugyanis Májlika most éli ki a gyerekkorát. James Franco-ról pedig csak annyit, hogy: A Spring Breakers életem egyik legrosszabb filmélménye, gusztustalan és undorító volt, nem értem, hogy egy ilyen film hogyan nyerheti el BÁRKI tetszését is..
1 felhasználónak tetszik:
baisée
2013. szeptember 07. 14:59
Nem elég Zendaya, még Bella is belekezdett egy regénybe. Úgy néz ki, nagyon aggódnak a hírességüket illetően, vagy csak ennyi szabadidejük van. Ennek ellenére gratulálok nekik, húsz hónap tényleg nem semmi a hírességeknél.
A One Direction-nak nagyjából csak rá kellett nyomtatniuk a bandájuk nevét, aláírni pár lapot és ezzel el van intézve az egész, mégis mennyit kaszálnak!
Katy albumborítója tényleg csodaszépre sikeredett!
A One Direction-nak nagyjából csak rá kellett nyomtatniuk a bandájuk nevét, aláírni pár lapot és ezzel el van intézve az egész, mégis mennyit kaszálnak!
Katy albumborítója tényleg csodaszépre sikeredett!
2013. szeptember 07. 15:00
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
Szegèny justin egyetèrtek az anyával
2013. szeptember 07. 15:02
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hú, az egydé parfüm még csak egy hete van durván a polcokon? Mekkora marketing vette körül, mert már vagy hónapokkal ezelőtt mindenhol az arcomba nyomták a nyomi parfümjüket. Üvölt az egészről, hogy csak a pénzért csinálják, hiszen tényleg b*zis egy kicsit férfiaknak női parfümöt kiadni, akárcsak bíbőr esetében. A sok buta kislány meg megvezethető az ilyen ostobasággal, és képesek megvenni ezt a lötyit, mert az egydések feje van rajta. Gyönyörű.
Talán az első jó hír a májlus-Liam párosról, ami szívből remélem, hogy igaz. Szerény véleményem szerint senki sem érdemli meg, hogy így megalázzák egy párkapcsolatban. Csak remélni merem, hogy Liam esze végre megjött és ott hagyja ezt az elr*bancosodott női csökevényt. A srác sokkal jobbat érdemel, és bár álom marad, de nem lenne rossz, ha Jenn L.-el egymásra találnának az Éhezők viadala trilógia forgatása alatt.
Talán az első jó hír a májlus-Liam párosról, ami szívből remélem, hogy igaz. Szerény véleményem szerint senki sem érdemli meg, hogy így megalázzák egy párkapcsolatban. Csak remélni merem, hogy Liam esze végre megjött és ott hagyja ezt az elr*bancosodott női csökevényt. A srác sokkal jobbat érdemel, és bár álom marad, de nem lenne rossz, ha Jenn L.-el egymásra találnának az Éhezők viadala trilógia forgatása alatt.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.