Alföldi Róbert senkit nem kímélt, kevés olyan produkciót talált, ami neki is tetszett. Ám most mégis megríkatta egy előadó, Tóth Gabival együtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sírt az X-Faktor válogatásán Alföldi Róbert!
2013. szeptember 07. 16:29
2013. szeptember 07. 16:34
McFell Jacksonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.09. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 203424 offline |
Kíváncsi vagyok, hogy adni fogják-e egyáltalán a mai adásban. : ) Bár, ez a hapsi nekem nagyon unszimpatikus. : S xd
2013. szeptember 07. 16:37
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
csak azért is megnézem
2013. szeptember 07. 16:38
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Nézni fogom az X-faktort.
2013. szeptember 07. 16:40
Megcsinált majomparádé bazári majmokkal.
2013. szeptember 07. 16:43
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Egy előre megírt forgatókönyv alapján működő médiacirkusz az egész: műbalhék,műkönnyek stb.A zsűri meg azt csinálja,amit a műsor készítői mondanak nekik.Gondolom már a győztes is le van zsírozva
2 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
Beyla
2013. szeptember 07. 16:47
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Tényleg ma kezdődik ez a szarság! Hurrá ez hiányzott még a tegnapi moslék meccs után!
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. szeptember 07. 16:51
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
Ezért érdemes volt cikket írni.... megint a sok ratyiság fog menni kb karácsonyig (Y) ezért se fogom ma bekapcsolni a tv-t
Charlotte Benning
2013. szeptember 07. 16:57
Idézet (selena_taylor_fan @ 2013.09.07. 16:43)
Egy előre megírt forgatókönyv alapján működő médiacirkusz az egész: műbalhék,műkönnyek stb.A zsűri meg azt csinálja,amit a műsor készítői mondanak nekik.Gondolom már a győztes is le van zsírozva
A számból vetted ki a szót. Elég megnézni hogy kik szoktak győzni. Nem a tehetséges, jó hangú versenyzők. Hanem az ilyen ágrólszakadt, határontúli akárkik. Az is előny, ha a győztes gyerek, vagy svéd néger (nem akarom kiírni a c-s, vagy r betűs szót). Ezek a műsorok előre megírt forgatókönyv szerint zajlanak, a szavazatokat manipulálják, és előre el van döntve ki mikor esik ki. Persze mindenki jól jár. A versenyzők megkapják a maguk 15 perc hírnevét, talán némi pénzjutalmat is, a többi majom meg tömi a saját zsebét. De hát ez kell az embereknek, nem igaz?
selena_taylor_fan,
Beyla
2013. szeptember 07. 16:57
Ezért nem nézem Valószínűleg én is sírnék...
Charlotte Benning
2013. szeptember 07. 17:00
Idén ez a 2 új mentor pasi, össze-vissza nyávogó stílusától szerintem a falra fogok mászni
Charlotte Benning
2013. szeptember 07. 17:05
De miért egyrendező ül a zsűri székben, egy énekverseny alatt?
2013. szeptember 07. 17:05
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.09.07. 16:57)
A számból vetted ki a szót. Elég megnézni hogy kik szoktak győzni. Nem a tehetséges, jó hangú versenyzők. Hanem az ilyen ágrólszakadt, határontúli akárkik. Az is előny, ha a győztes gyerek, vagy svéd néger (nem akarom kiírni a c-s, vagy r betűs szót). Ezek a műsorok előre megírt forgatókönyv szerint zajlanak, a szavazatokat manipulálják, és előre el van döntve ki mikor esik ki. Persze mindenki jól jár. A versenyzők megkapják a maguk 15 perc hírnevét, talán némi pénzjutalmat is, a többi majom meg tömi a saját zsebét. De hát ez kell az embereknek, nem igaz?
Nekem van egy ismerősöm,aki a médiában dolgozik,és vannak kapcsolatai ezeken a területeken.Szóról,szóra megerősítette azt,amit írtál.
1.A versenyzőket nem a mentorok választják ki hanem azt RTL az alapján,hogy kik azok,akik bulvár,nézettség,illetve bevétel szempontjából megérik.
2.A mentoroknak megmondják,hogy mit kell csinálniuk,mondaniuk.
3.Az is előre elvan dönte,hogy ki mikor esik ki.Az egyik korábbi versenyző egyszer el is szólta magát.Vagyis egy hónapja tudta,hogy ő mikor fog kiesni.
4.A szavazatokat is manipulálják.És már előre el van döntve,hogy ki nyeri.
Charlotte Benning,
Beyla
2013. szeptember 07. 17:11
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline |
Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz!
2013. szeptember 07. 17:11
Idézet (selena_taylor_fan @ 2013.09.07. 17:05)
Nekem van egy ismerősöm,aki a médiában dolgozik,és vannak kapcsolatai ezeken a területeken.Szóról,szóra megerősítette azt,amit írtál.
1.A versenyzőket nem a mentorok választják ki hanem azt RTL az alapján,hogy kik azok,akik bulvár,nézettség,illetve bevétel szempontjából megérik.
3.Az is előre elvan dönte,hogy ki mikor esik ki.Az egyik korábbi versenyző egyszer el is szólta magát.Vagyis egy hónapja tudta,hogy ő mikor fog kiesni.
Ezt én azóta tudom biztosan, mióta egyszer a Megasztárban valaki elszólta magát, hogy manipulálják a szavazatokat. Bár sejteni előtte is sejtettem, hogy az ilyen "versenyek" előre meg vannak bundázva. Ezért nem csoda, hogy az ilyenek nyernek, mint az Oláh Ibolya, vagy a Caramel és társai. Egyszer valami 13 éves svéd néger kölyök nyert, pedig hangja sem volt. Ne mondja nekem senki, hogy ez nem bunda! Ezért is nem nézek ilyen műsornak csúfolt söpredék izéket. Inkább berakok egy jó kis filmet, vagy nézek egy sorozatot a gépen, esetleg olvasok. El tudom magam mással is foglalni.
selena_taylor_fan,
Beyla
2013. szeptember 07. 17:16
petrucii23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 206382 offline |
Engem Alföldi olyan szinten irritál..majomparádé az egész..
Charlotte Benning,
selena_taylor_fan
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.