Demi Lovato: „Mi történt az igazi tánccal?”
2013. szeptember 08. 12:27
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Egyetértek Demivel!
2013. szeptember 08. 12:28
Teljes mértékben adom amit írt!!
"Mi történt az igazi zenével, kedves Demi?" elég irónikus hogy ezt egy Taylor rajongócska írja
"Mi történt az igazi zenével, kedves Demi?" elég irónikus hogy ezt egy Taylor rajongócska írja
2013. szeptember 08. 12:29
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
ciel, igazad van, ezzel is csak a Twerkelést reklámozza. Sok ember nem hallott még róla nyugi.
Szóval szerintem ez a Twerkelés nem is lett annyira felkapott mint ahogy Demi hiszi.
Szóval szerintem ez a Twerkelés nem is lett annyira felkapott mint ahogy Demi hiszi.
2013. szeptember 08. 12:29
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Látom most az lett a divat,h mindenki osztja az észt arról,h milyen gáz a twerk.
Félreértés ne essèk,èn is hülyeségnek tartom,de ezt szerintem mindenki tudja.Viszont kezd kicsit idegesìtő lenni,h minden második híresség erről papol...Márcsak azèrt is,mert ezzel ő is ugyanúgy reklámozza az ő általa is "elítélt seggrázást".
Félreértés ne essèk,èn is hülyeségnek tartom,de ezt szerintem mindenki tudja.Viszont kezd kicsit idegesìtő lenni,h minden második híresség erről papol...Márcsak azèrt is,mert ezzel ő is ugyanúgy reklámozza az ő általa is "elítélt seggrázást".
2013. szeptember 08. 12:31
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
nem tudom, engem az ő álszent viselkedése, kacsaszájjal pózolása illetve már emlegetett stay strongos erőlködése ugyanúgy irritál, mint a többi manapság felkapott hülyeség, de persze miért is venné észre, hogy ő sem csinál különb dolgokat azoknál, mint amivel példálózik...
2013. szeptember 08. 12:34
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Igaza van; sajnos nagyon is. Mindig is vannak ilyen lázak; de előbb-utóbb minden lecseng és jön egy újabb. Ez mindig is így van!
A Gangnam Style-lal is ez volt; de végre alig lehet arról bármit is hallani! Meg azt hiszem a Harlem Shake-ről sem hallunk már nagyon..
A Gangnam Style-lal is ez volt; de végre alig lehet arról bármit is hallani! Meg azt hiszem a Harlem Shake-ről sem hallunk már nagyon..
2013. szeptember 08. 12:35
nekem bejön a twerk, mindenkinek megvan a saját véleménye, és ez így van rendjén
2013. szeptember 08. 12:37
WhiteRosee
Igaza van; sajnos nagyon is. Mindig is vannak ilyen lázak; de előbb-utóbb minden lecseng és jön egy újabb. Ez mindig is így van!
Szerencsére...
Amúgy Deminek igaza van
Szerencsére...
Amúgy Deminek igaza van
2013. szeptember 08. 12:37
Gombócartúr216visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 204761 offline |
Teljesen igaza van, szerintem is hülyeség. Majd lecsendül.
2013. szeptember 08. 12:40
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline |
Még ő beszél? O Ő egy nagy k*va már nem azért Sőt még dagi is szóval neki csitt van Harry meg,eléggé jól csinálta Megnézném ő hogy csinálja (dehogyis szarkazmus )Ő beszél az igazi táncról?Basszus,nem is tud táncolni -.-
2013. szeptember 08. 12:42
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline |
Encsi Ramóna Rita, attól, hogy esetleg nem tud táncolni (én nem láttam még, szóval erről nem nagyon tudok nyilatkozni), attól még tudhatja, mi az igazi tánc! És az nem a twerkölés...
2013. szeptember 08. 12:43
MissAriana és Demi66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 210066 offline |
Szerintem ez tényleg hülyeség
2013. szeptember 08. 12:48
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline |
Encsi Ramóna Rita miért lenne k*rva?
Mert van hangja?
Mert van pénze?
Mert segít az embereken?
Mer híres?
Dagadt? Láttam már rosszabbat is. Egyébként jól táncol nézd meg szívem a Camp Rockot még jó ,hogy ő beszél itt aki nem tudja elviselni ,hogy nem ő van a központba az te vagy szívem. elég gáz ,hogy 14 évesen így beszélsz.
Mert van hangja?
Mert van pénze?
Mert segít az embereken?
Mer híres?
Dagadt? Láttam már rosszabbat is. Egyébként jól táncol nézd meg szívem a Camp Rockot még jó ,hogy ő beszél itt aki nem tudja elviselni ,hogy nem ő van a központba az te vagy szívem. elég gáz ,hogy 14 évesen így beszélsz.
2013. szeptember 08. 12:48
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline |
Idézet (Encsi Ramóna Rita @ 2013.09.08. 12:40)
Még ő beszél? O Ő egy nagy k*va már nem azért Sőt még dagi is szóval neki csitt van Harry meg,eléggé jól csinálta Megnézném ő hogy csinálja (dehogyis szarkazmus )Ő beszél az igazi táncról?Basszus,nem is tud táncolni -.-
Nem kedvelem Demit, de azt igencsak b*nkó és rosszindulatú sőt valótlan állítás, hogy dagi, azt meg nem is értem, hogy mitől k*rva? Nem ő az, akinek a szerelmi életéről zeng a sajtó. Az hogy feltűnési viszketegsége van, meg mindenről van valami véleménye az tényleg gáz de a te állításaid merő rosszindulatból születtek.
A twerket és társait meg csinálja aki akarja, majd rájönnek, hogy mennyire röhelyesek, bár Miley-nál példának okáért a twerk nem oszt nem szoroz.
2013. szeptember 08. 12:50
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 705 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline |
Idézet (Encsi Ramóna Rita @ 2013.09.08. 12:40)
Már megbocsáss (inkább nem is kérem elnézésedet) de mi bajod van azzal ha valaki ,nem tiptopp alkatú. Nem felel meg az elvárásodnak??Ez baromság!
Demi: Köszönöm! Egyetértek!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.