Louis Tomlinson rosszul lett a focimeccs közben
2013. szeptember 09. 11:29
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
Az a kép a végére még nagyon kellett. Pont milkát ettem:(
2013. szeptember 09. 11:35
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline |
seggfej,ez csak egy foci nem bunyó -.-
2013. szeptember 09. 11:36
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (Encsi Ramóna Rita @ 2013.09.09. 11:35)
seggfj,ez csak egy foci nem bunyó -.-
láttál valahol bunyót? Mert én nem! Látszik h sosem néztél még meg egy focimeccset
2013. szeptember 09. 12:08
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Remélem,most már jól van
2013. szeptember 09. 12:32
Sajnálom Lout, de ilyen bármikor előfordulhat. És amúgy jó focistához hűen rá is játszik a drága
2013. szeptember 09. 12:43
Tört, volna ki a nyaka-.-" egy 3 éves kiscsaj nem fetrengene ott annyit..
2013. szeptember 09. 12:43
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (matita @ 2013.09.09. 12:32)
Sajnálom Lout, de ilyen bármikor előfordulhat. És amúgy jó focistához hűen rá is játszik a drága
akkor ezek szerint nem tűnt fel neked, hogy ahhoz képest hamar felállt, amilyen gyorsan csak tudott. Ha rájátszott volna, akkor sokkal hosszabb ideig a földön maradt volna. Állítólag a fájdalomtól is lehet hányni (utána néztem, igen), és közvetlen utána rókázott.
2013. szeptember 09. 12:44
LambikaCseh Banán |
Idézet (szlv777 @ 2013.09.09. 12:43)
Tört, volna ki a nyaka-.-" egy 3 éves kiscsaj nem fetrengene ott annyit..
Te nem láttál még foci meccset! Ha láttál volna akkor tapasztalhattad vna h a profi focisták ilyenkor sokkal hosszabb ideig fetrengenek a földön, mint Louis tegnap. (és igen 11 éve nézek foci meccseket, és tudom h ő elég hamar kelt fel ahhoz képest)
Ha meg te ilyet kívánsz egy embernek, ott bajok lehetnek
2013. szeptember 09. 12:49
Idézet (Lambika @ 2013.09.09. 12:43)
akkor ezek szerint nem tűnt fel neked, hogy ahhoz képest hamar felállt, amilyen gyorsan csak tudott. Ha rájátszott volna, akkor sokkal hosszabb ideig a földön maradt volna. Állítólag a fájdalomtól is lehet hányni (utána néztem, igen), és közvetlen utána rókázott.
Drágám hempergett. De ezen nem nyitok vitát mert te mindenkinél okosabb vagy.
1 felhasználónak tetszik:
baisée
2013. szeptember 09. 12:51
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
"Agbonlahor (...) a Twitteren több ezer fenyegető üzenetet is kapott" Mindig is tudtam, hogy a direksönerek túlnyomó többsége alatt sír az anyaföld, olyan ostobák, de hogy ennyire... Ez már a legalja mindennek. Először is; ez egy sport, és szinte minden meccsen történnek kisebb - nagyobb sérülések, esések, vagy hogy valamelyik véletlenül megrúgja a másikat. Itt is látszik, hogy egyáltalán nem az volt a célja, hogy Louisnak fájdalmat okozzon az által, hogy nekiszaladt. Én gyerekkoromban végig estem - keltem, mindig tele volt a lábam kék és zöld foltokkal mint mindenkinek ilyen korban és fogadni merek, hogy Louis sem volt kivétel. Kíváncsi vagyok, hogy miért vannak ennek az együttesnek ilyen kegyetlenül buta rajongói, akik már egy nem szándékos baleset miatt is a halálát kívánják a szerencsétlen focistának. Egy ilyenből is ügyet csinálnak. Bolhából elefántot. Szóval ahogy mondani szokták: i don't wanna live on this planet anymore. Az infantilis direksöner populáció miatt rég nem is a zenéről szólnak a dolgok. Már komolyan azt várom, hogy a szelet is megfenyegetik, mert összekócolta valamelyik bandatag madárfészek haját.
Louisnak pedig jobbulást!
Beyla
2013. szeptember 09. 12:51
LambikaCseh Banán |
Idézet (matita @ 2013.09.09. 12:49)
Drágám hempergett. De ezen nem nyitok vitát mert te mindenkinél okosabb vagy.
ne így írd már h a drágád, nagyon idegesítő -.-
a profi focisták sokkal hosszadalmasan hemperegnek ilyenkor, jobb ha tudod, rajta meg látszott, h minél hamarabb fel akart állni, na de azt gondolsz amit akarsz, nem tud érdekelni
2013. szeptember 09. 12:53
LambikaCseh Banán |
Idézet (MadHatter @ 2013.09.09. 12:51)
"Agbonlahor (...) a Twitteren több ezer fenyegető üzenetet is kapott" Mindig is tudtam, hogy a direksönerek túlnyomó többsége alatt sír az anyaföld, olyan ostobák, de hogy ennyire... Ez már a legalja mindennek. Először is; ez egy sport, és szinte minden meccsen történnek kisebb - nagyobb sérülések, esések, vagy hogy valamelyik véletlenül megrúgja a másikat. Itt is látszik, hogy egyáltalán nem az volt a célja, hogy Louisnak fájdalmat okozzon az által, hogy nekiszaladt. Én gyerekkoromban végig estem - keltem, mindig tele volt a lábam kék és zöld foltokkal mint mindenkinek ilyen korban és fogadni merek, hogy Louis sem volt kivétel. Kíváncsi vagyok, hogy miért vannak ennek az együttesnek ilyen kegyetlenül buta rajongói, akik már egy nem szándékos baleset miatt is a halálát kívánják a szerencsétlen focistának. Egy ilyenből is ügyet csinálnak. Bolhából elefántot. Szóval ahogy mondani szokták: i don't wanna live on this planet anymore. Az infantilis direksöner populáció miatt rég nem is a zenéről szólnak a dolgok. Már komolyan azt várom, hogy a szelet is megfenyegetik, mert összekócolta valamelyik bandatag madárfészek haját.
először is tisztelet a kívételnek
a másik akik ezt csináljak, olyan 12 évesek lehetnek, akik azt sem tudják mi az a foci, így nem tudják h sokkal súlyosabb esetek is vannak ennél
2013. szeptember 09. 12:53
Idézet (Lambika @ 2013.09.09. 12:51)
ne így írd már h a drágád, nagyon idegesítő -.-
a profi focisták sokkal hosszadalmasan hemperegnek ilyenkor, jobb ha tudod, rajta meg látszott, h minél hamarabb fel akart állni, na de azt gondolsz amit akarsz, nem tud érdekelni
Tisztában vagyok vele. De ha megy a szövegértés föltűnt volna, hogy nem írtam, hogy nem fáj neki.
2013. szeptember 09. 12:55
LambikaCseh Banán |
Idézet (matita @ 2013.09.09. 12:53)
Tisztában vagyok vele. De ha megy a szövegértés föltűnt volna, hogy nem írtam, hogy nem fáj neki.
oké, de leírtam h minél előbb fel akart kelni, különben sem volt egy tét meccs, tehát teljesen mindegy h lett vna szabadrúgás. sárga meg ilyenek.
2013. szeptember 09. 12:56
JessiePrescottvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 207611 offline |
Bárkivel megtörténhet ez... Attól még nem puhány
2013. szeptember 09. 12:56
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (Lambika @ 2013.09.09. 12:53)
először is tisztelet a kívételnek
a másik akik ezt csináljak, olyan 12 évesek lehetnek, akik azt sem tudják mi az a foci, így nem tudják h sokkal súlyosabb esetek is vannak ennél
Igen, tudom. Természetesen tisztelet a kivételnek, de egy szóval sem mondtam, hogy minden rajongó ilyen, mint az általad említett 12 éves unatkozó tinik. Viszont sajnos az ilyenekből van több.
Lambika
2013. szeptember 09. 12:57
Idézet (Lambika @ 2013.09.09. 12:44)
Te nem láttál még foci meccset! Ha láttál volna akkor tapasztalhattad vna h a profi focisták ilyenkor sokkal hosszabb ideig fetrengenek a földön, mint Louis tegnap. (és igen 11 éve nézek foci meccseket, és tudom h ő elég hamar kelt fel ahhoz képest)
Mindössze annyi, hogy eggyel kevesebb mai vackot kéne hallgatnom a rádióban... Amúgy, oké, hogy a focisták több ideig fetrengenek, de (csak mellékesen) amikor én 3-4 éves voltam, úgy eletem, hogy betört a fejem, de észre se vettem, azt hittem, kicsit belilult, csak amikor fojt ki a vér akkor vettem észre, de biztos, azért az elbukás fociban nem lehet sokkal rosszabb.. De mindenkinek megvan a véleménye és a joga,hogy azt ki is mondja, még ha másoknak nem is tetszik... de a legkevesebb kedvem ahhoz van, hogy másokba belekössek, úgyhogy bocsi.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.