Louis Tomlinson rosszul lett a focimeccs közben
2013. szeptember 09. 15:28
nagyon sajnálom Louis-t, de már elég idegesítő, hogy twitteren mindenkit kikészítenek
2013. szeptember 09. 15:32
Tudtommal a foci igen férfias sport,és benne vannak az ilyenek.... Ha nem bírja,akkor ne játszon ilyen egyszerű... A rajongók meg nyugodjanak le,Agbonlahor,csak játszott,úgy ahogy szokott,mivel a Premier League igenis megkövetel ilyen harcot....
2013. szeptember 09. 15:33
Jobbulást neki... de szerintem senkit nem kell leszólni, biztosan nem szándékosan ment neki. Előfordul az ilyesmi.
2013. szeptember 09. 15:34
Gondoltam hogy szegény focistát fogják elővenni.. a fandom egyre növekvő része, úgy 20-30% nincs tisztában a foci szabályaival! Agbonlahor nem tehet róla, bocsánatot kért Lou-tól de neeeeem, a """Directionerek""" rögtön harcba lendülnek. Nem Szíria ellen fog kitörni a III. Világháború, hanem a Directionerek ellen.. kinek nem inge, nem veszi magára.
nehogy félreértés essék: szeretem, Imádom Louist, jobbulást neki!
nehogy félreértés essék: szeretem, Imádom Louist, jobbulást neki!
1 felhasználónak tetszik:
Lambika
2013. szeptember 09. 15:35
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Ez olyan hulyeseg..ez van ez a focival jàr.. tulelte.. ennyi.. jahh es persze "bocsanatot" kért.. vagyis megsimogatta a fejet..
2013. szeptember 09. 15:44
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Sejtettem, nem is értem, miért olvasom a kommenteket.. Akit nem érdekel ne nézze! Az ilyen főleg directionerek vannak megcélozva. Akkor mi az Isten haragjának jönnek ide utálkozni? Tény, rengeteg az elvakult "directioner". De a lényeg: Senkinek nem kötelessége az alább linkelt képeket és videót nézni. Én személy szerint nem fogom megtekinteni ezeket mivel tudom, hogy rosszul vagyok más taccsától. Mindenkinek lehet véleménye, de nem biztos, hogy bárki is kíváncsi rá.
Louisnak pedig jobbulást kívánok, nem lehetett valami kellemes!
És egyébként Lou nem playback-el, látszik hogy úgy pofáznak egyes emberek, hogy semmit sem tudnak az 1D-ről és koncertjeikről. (gondolok ilyenkor arra, amikor Louis elfelejtette a szövegét, a mikrofonba bocsánatot kért és bevallotta a hibáját, elmondta hogy nem fogja megjátszani magát)
Louisnak pedig jobbulást kívánok, nem lehetett valami kellemes!
És egyébként Lou nem playback-el, látszik hogy úgy pofáznak egyes emberek, hogy semmit sem tudnak az 1D-ről és koncertjeikről. (gondolok ilyenkor arra, amikor Louis elfelejtette a szövegét, a mikrofonba bocsánatot kért és bevallotta a hibáját, elmondta hogy nem fogja megjátszani magát)
1 felhasználónak tetszik:
Lambika
2013. szeptember 09. 15:55
Én nagy 1D FAN VAGYOK!De,attól még nem kell fenyegető leveleket küldözgetni!(bár mindenki ,mindenki látná ezt! )
Szóval történt már ilyen,és ettől nem kell ilyeneket csinálni!Nagyon szeretem Lou-t remélem már jobban van,drágám!!! <3
Szóval történt már ilyen,és ettől nem kell ilyeneket csinálni!Nagyon szeretem Lou-t remélem már jobban van,drágám!!! <3
2013. szeptember 09. 15:57
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline |
Szegény Agbonlahor :c Éjjel-nappal gyötörni fogja a bűntudat, amiért fellökött egy lányt
Á nem csak viccelek, ne essetek a torkomnak Jófej, hogy beállt focizni és nem is rinyált annyit, mint a legtöbb focista A hányós kép meg valami briliáns lett xd
Á nem csak viccelek, ne essetek a torkomnak Jófej, hogy beállt focizni és nem is rinyált annyit, mint a legtöbb focista A hányós kép meg valami briliáns lett xd
2013. szeptember 09. 15:59
Biztos, sz*r lehetett neki, de a foci és a legtöbb sport bizony néha sérülésekkel jár. Nem kell ebből brékingnyúzt csinálni...
2013. szeptember 09. 16:03
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Hmm guszta. Azért remélem/gondolom jobban van.
2013. szeptember 09. 16:03
MissFannikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 201017 offline |
A hányós képhez csak az a kommentem: Mit ittál Gyuluska?
2013. szeptember 09. 16:04
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
szegénykém a bunkó Agbonlahor. csak legyen jobban Louis..b szegéény :'(
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.