Louis Tomlinson rosszul lett a focimeccs közben
2013. szeptember 09. 16:49
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline |
Ilyen dolgok megesnek a fociban és ezt ő is nagyon jól tudta amikor elvállalta. Neki meg most főleg elég kínos lehet hogy ennyien nézték végig ahogy hányt a pályán.Lépjetek túl rajta..
2013. szeptember 09. 16:51
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline |
szegény jobbulást szegénynek annyira rossz volt így látni :
2013. szeptember 09. 16:56
Esther17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 197411 offline |
Nagyon ügyes volt Louis. Hát igen nem volt egy szép jelenet amikor Agbonlahor neki ment, és ellökte, de hát Louis tudja hogy ez benne van a pakliban. Mondjuk én nagyon nagyon megijedtem gondoltam hogy nincs semmi komoly baja, de látni őt szenvedni kész kín volt. A hányinger meg lehet a sokk miatt volt. Nekem is amikor kiment a térdem a mentősök kérdezték hogy nincs-e hány ingerem, de lehet hogy nem. A lényeg az hogy Louis jól van.
1 felhasználónak tetszik:
Lambika
2013. szeptember 09. 16:57
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline |
szegény:( én nem leszek olyan mint a legtöbb directioner h twitteren fogok most emiatt halálos fenyegetéseket küldeni neki mert ez bárkivel előfordulhat. és valószínű nem direkt ment neki,ha meg igen avval csak magát minősíti.amugy én msot nem akarom megséteni louis-t mert imádom életem szerelme de van egy olyan érzésem h nem csak a jo foci tehetsége miatt irattá alá vele a szerződést hanem hogy több ember vegyen jegyet a meccsekre ez az bizonyitja h ha csak rendes játékosként vették volna akkor nem az lett volna a mezén h 1d... de ezt télleg ne értsétek félre én egyeltalán nem kételkedek louis focizási képességeibe:)nagyon jól focizik:)
2013. szeptember 09. 16:57
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline |
Fenyegető üzenetek?! Ó, istenem, ez de szánalmas... A sportágat footballnak hívják, mindig megesnek az ilyen balesetek a pályán. Az engem is felidegesített volna, ha a hapi nem megy vissza Louis-hoz bocsánatot kérni, de nagyon kedves volt és megtette. Persze, én is sajnálom Louis-t, el tudom képzelni mennyire fájt/fáj neki a lába, de ez a foci velejárója... Amúgy én azt hallottam, hogy az energiaitalt köpte ki...
2013. szeptember 09. 17:00
Jobbulást! Te vagy a kedvencem Louis
Rendba fogsz jönni
Rendba fogsz jönni
2013. szeptember 09. 17:03
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline |
Nem vagyok elfogult típus, hiába szeretem Louist vele sem leszek az. Láttam a videót, sőt, többet is, képeket mindent, és elhiszem hogy fájt neki, mert látszott rajta. Viszont kicsit túlságosan felfújták ezt a dolgot. Tény, hogy a profik, pl. Ronaldo vagy Neymar szeretnek néha rájátszani az esésekre, Neymar nem egyszer játszott rá a Konföderációs Kupán, de Ők sokkal, de sokkal durvábbakat kapnak. Az angol foci ilyen szempontból egyáltalán nem nagy kunszt, a spanyolok, olaszok durvábban nyomják, szó szerint átmennek az emberen. Sajnálom Louist és remélem, hamar jobban lesz, de ezt enyhén túlhypeolták a kedves Directionerek. Most ezentúl aki egy ujjal hozzáér valamelyik 1D-s sráchoz azt meg fogják ölni?
2013. szeptember 09. 17:05
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
egyáltalán nem rosszból, de néhányan olyan stílusban írjátok a jobbulást kívánó hozzászólásaitokat, mintha legalább egy haláloskimenetelű fertőzés túlélőjéről beszélnénk. miért kell a bolhából elefántot csinálni? főleg ha a hányás meg sincs erősítve, egy kis esésbe pedig őszintén szóval még senki sem halt bele...
1 felhasználónak tetszik:
icarlyluv
2013. szeptember 09. 17:07
anonymous_unicornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200296 offline |
az a csicska meg faszomért megy neki?o.o
szegényLou:c♥
szegényLou:c♥
2013. szeptember 09. 17:17
anna28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 203345 offline |
én szeretem a 1D zenéit, de ne már,hogy most fenyegető üzenetek meg minden..basszus hány évesek csinálnak ilyet? nem láttak még foci meccset? ezzel jár, mással is előfordul.nem szándékos volt..ILYEN a játék.ebben legalábbis számomra az a furcsa,hogy 1 együttest a rajongótáboruk teljesen leír és ez már szánalmas.ha vmelyik srácnak új barátnője van akkor utálja mki,mert csak a pénzéért van vele vagy ronda vagy stb,ha zayn eljegyzi a barátnőjét,akkor mki azért mérges+jobban ismeri a kapcsolatukat,mint ők, ha vkivel szakítanak akkor azért utálják stb.basszus ők is emberek,mkivel előfordulnak ezek a dolgok és ezek az utálkozások nem a szeretetet mutatják,hanem a butaságot meg az értelmiség hiányt.. szerintem és nem akartam senkit megbántani
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.