Luna0124
sikerült a ribancsági rekordot is megdönteni...tapsot neki
Áruld már el nekem kérlek ezen mi olyan kib@szottul ribancos? *-* És most bunkóparaszt leszek, de nem érdekel, ugyanis ELEGEM VAN hogyha valaki meztelen, az kapásból ribanc. Látod nyilvánosan dugni a klipben? Nem. Van egyáltalán pasi a klipben? Nincs. Látod hogy bármi olyat is csinálna a klipben, ami annyira ribancos lenne? Nem hinném. És mielőtt bárki megvádolna, az a retkes kalapács nem azt jelképezi mint amire gondoltok. De peeersze, nehogy elolvassátok a magyar szöveget, nehogy véletlenül KICSIT IS ODAFIGYELNÉTEK A KLIPRE. És ezer bocsi, hogy pont a te kommentedet emeltem ki, de már nagyon unom... És még annyi, hogy oké, hogy mindenkinek más az értékrendje, de ez, hogy EMIATT lenne hatalmas ribanc... Ha a VMA fellépésére mondtad volna oké, az még szerintem is durva volt, de belefér, nálad nem. Na de ez a klip??? Esküszöm falnak megyek... Gőzöm nincs ezen mi van olyan cseszett nagy kivetnivaló.
Miley ismét rekordot döntött
2013. szeptember 12. 18:36
2013. szeptember 12. 20:20
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
HB08! Annyira igazad van! Nem értem,hogy miért kell ribancozni Miley-t..elsőnek legyetek tisztában a ribanc szó jelentésével! Miley ezt nyilatkozta:
Valamit tisztázzunk. Nem értitek a Klippemet. Szóval hagyj magyarázzam meg nektek. Azért csókolom meg a kalapácsot, hogy megmutassam titokban még mindig szeretem a fájdalmat. Azért vagyok meztelen, hogy megmutassam Liam mennyire tönkre tett. Érzelmileg meztelenné és válok, ami azt jelenti, hogy fáj odabent.A romboló golyó a pusztító szerelmet szimbolizálja, innen a dal címe. ( A romboló golyó széttöri a falakat és én ott lettem hagyva a roncsok között) Szóval ahelyett hogy "kurvának" vagy "ribancnak" hívtok, jöjjetek rá, hogy én csak egy szerelmi történetet akarok elmondani ami rosszul sült el és érzelmileg tönkretett.- Miley Cyrus
Valamit tisztázzunk. Nem értitek a Klippemet. Szóval hagyj magyarázzam meg nektek. Azért csókolom meg a kalapácsot, hogy megmutassam titokban még mindig szeretem a fájdalmat. Azért vagyok meztelen, hogy megmutassam Liam mennyire tönkre tett. Érzelmileg meztelenné és válok, ami azt jelenti, hogy fáj odabent.A romboló golyó a pusztító szerelmet szimbolizálja, innen a dal címe. ( A romboló golyó széttöri a falakat és én ott lettem hagyva a roncsok között) Szóval ahelyett hogy "kurvának" vagy "ribancnak" hívtok, jöjjetek rá, hogy én csak egy szerelmi történetet akarok elmondani ami rosszul sült el és érzelmileg tönkretett.- Miley Cyrus
2013. szeptember 12. 21:04
|
eduka9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 210169 offline
|
HEY!
smilerek és directorok vagy mi az..szerintem csak jelenjen meg gagának az új klipje és le tasziít mindenkit
meg ha Nicki jovore piacra dobja a The Pink Printet.elbújhatnak majd mindenki
Monsters,Barbz<3
smilerek és directorok vagy mi az..szerintem csak jelenjen meg gagának az új klipje és le tasziít mindenkit
Monsters,Barbz<3
2013. szeptember 13. 12:47
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
Hát nem is tudom mit mondjak. Gratula mert a szám tényleg nagyon jó , de viszont a klipben ez a meztelen jelenet...nálam az egész szomorú hangulatot tönkre vágta. Nem azt mondom , hogy ez ribancos , mert senki sem érdemli meg , hogy ezt mondjuk rá. A kalapácsnyalásról meg nem beszélek...ha neki az úgy jó és ha ízlik neki váljon egészségére.
A kommenteket olvasva igazán Houdini-vel értek egyet...jobban nem is tudtam volna megfogalmazni.
A kommenteket olvasva igazán Houdini-vel értek egyet...jobban nem is tudtam volna megfogalmazni.
2013. szeptember 13. 19:38
|
|
Dorcsi12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 199749 offline
|
szupii ez meg minden csak szegény 1D
U.I.: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
U.I.: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2013. szeptember 14. 18:12
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
már várom hogy hallhassam a dalait kíváncsi vagyok mit hoz össze.
2013. szeptember 15. 08:40
|
|
RydelMaryLynchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 208167 offline
|
SZÁM JÓ DE A KLIPP KICSIT "PERVERZ".
2014. január 01. 18:09
Imádom a Werwcking Ballt.Szerintem nagyon jól sikerült a klipp.<3:D
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: