Miley Cyrust törlik az internetről
2013. szeptember 15. 08:39
|
|
RydelMaryLynchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 208167 offline
|
Végre ezt megérdemelte Miley. Saját magának köszönheti!
2013. szeptember 15. 08:49
|
|
Robin foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 211744 offline
|
Ez azért szerintem túlzás,hogy a Google Crome-nem enged majd rá keresni Miley-ra!-.-"
2013. szeptember 15. 10:54
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Úristen. Ilyen bánásmódot a legádázabb ellenségemnek sem kívánnék. Ez neki olyan, mintha egy átlagos embert letörölnének pl. Facebookról, vagy ha senki sem köszönhetne nekik! Hát gratulálok, szép teljesítmény.-.-'' Büszkék lehetnek magukra...
2013. szeptember 15. 10:58
Rohadtul nem csípem Mileyt, de ez már tényleg durva. Ez azért már sok....
2013. szeptember 15. 11:40
Szerintem Miley is úgy járt mint Lady Gaga. Eleinte még a popszakmájuk kezdetén tök normálisak voltak,de ahogy egyre jobban beleolvadtak a világukba mind a ketten megőrültek.Régen én nagyon szerettem Miley szép számait és Gagáét is.Gagát az Alejandro klipje és a Judas klipje után kezdtem nem bírni. Mileyt pedig, azútán amikor ott hagyta a Hannah Montana szerepet.Most is szeretem,csak azt a nyelv mutagatását és az új stílusát nem.
2013. szeptember 15. 11:55
|
Adrienn97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 189301 offline
|
Nekem semmi bajom Miley-val... sőt! Nagyon is szeretem a zenéit. A Wrecking ball is az egyik kedvencem. Kicsit mellé nyúlt, mivel ennek a videoklipnek a mondanivalója nagyon kevés embernek jön át. Viszont aki képes megérteni az üzenetet, esze ágában sincs utálkozni, mivel fájdalommal teli az egész klip.
Komolyan sajnálom ezt a lányt, de azt is, aki ezt csinálja vele. SZÁNALMAS. Teljesen egyetértek Mirrors-al!
Csak egy percre képzeljétek magatokat az Ő helyében...
Komolyan sajnálom ezt a lányt, de azt is, aki ezt csinálja vele. SZÁNALMAS. Teljesen egyetértek Mirrors-al!
Csak egy percre képzeljétek magatokat az Ő helyében...
2013. szeptember 15. 12:26
Nekem semmi prob sincs M-mel én imádooom ♥
és ez az app egy hülyeség
és ez az app egy hülyeség
2013. szeptember 15. 12:56
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
hát sztem azért elég feltűnő ha ilyen kettőskeresztek vannak mindenhol, amúgy is szinte mindenki ismeri Miley Cyrus számait és egyebeit szóval nem hinném h sokat érne..
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: