Miley Cyrust törlik az internetről
2013. szeptember 15. 13:56
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Nem értem mi értelme van a programnak,de ha akarják töltsék le. Én nem pazarlok erre időt.
De amúgy amit Miley mondott.. igaza van. Nehéz kimondani,de most az egyszer normális dolgot nyilatkozott.
Ez a Nicolas Cage-s verzió... LOL
De amúgy amit Miley mondott.. igaza van. Nehéz kimondani,de most az egyszer normális dolgot nyilatkozott.
Ez a Nicolas Cage-s verzió... LOL
2013. szeptember 15. 14:34
VegasGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205479 offline |
Hát ez...
Attól függetlenül, hogy szerintem felesleges ez az alkalmazás (mivel ha nem Miley klipjeibe botlanak bele a gyerekek, akkor más videókba. a veszélyt egyszerűen nem lehet elkerülni, kivéve, ha nem engedi az ember a befolyásolható kölyköt a gép elé.), örülök, hogy a Google fejlesztői foglalkoznak az ilyen dolgokkal is.
Attól függetlenül, hogy szerintem felesleges ez az alkalmazás (mivel ha nem Miley klipjeibe botlanak bele a gyerekek, akkor más videókba. a veszélyt egyszerűen nem lehet elkerülni, kivéve, ha nem engedi az ember a befolyásolható kölyköt a gép elé.), örülök, hogy a Google fejlesztői foglalkoznak az ilyen dolgokkal is.
2013. szeptember 15. 15:05
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Miley most lehet,hogy egy kicsit vadabb stílust vett fel,de attól még ő ugyan az,az ember maradt,aki volt.
2013. szeptember 15. 15:59
Még jó hogy Mozillát használok gyakrabban. Ám én nem töltöm le, tök felesleges volt ezt megcsinálni... marhaság az egész.
2013. szeptember 15. 17:12
Ezek után nem csodálom..Amiket művel ez a csaj tényleg durva.
2013. szeptember 15. 17:33
Hmmm... nagyon érdekes dolog. XD szerintem egyébként az ilyesfajta kinyilvánítása a szomorúságnak nem pont előnyös, ugyanis nem kell ahhoz levetkőzni, hogy az ember megmutathassa, mennyire elkeseredett. (szerintem)
2013. szeptember 15. 18:52
Ennyi erőből buburkát vagy a ván direksönt is törölhetnék.Ezt most nem azért mondom,hogy utálom őket,de pont ő az első,akinél ez előfordul?!Ez nagyon sántít.
2013. szeptember 15. 19:08
Juppi ... Nem tudom biztos én velem van a hiba ...de ha szomorú vagyok nem vetkőzök le pucérra ..és nem nyalogattok kalapácst de a mai világban ez a normális
2013. szeptember 15. 21:49
beyo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 729 Csatolások: 11 Azonosító: 154837 offline |
A YouTube amúgy hogy nem blokkolja a We Can't Stop, vagy a Wrecking Ball klipjeit, hogy csak a 18 feletti felhasználók láthassák? Ettől sokkal kevésbé durva klipeket bezzeg rögtön blokkolnak.
2013. szeptember 16. 08:35
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline |
Én nagyon sajnálom, hogy Miley ennyire elrontotta a karrierjét! Én nagyon szerettem régen, de most már ahogy olvasom a róla szóló borzalmas cikkeket egyre jobban elszomorodom, hogy ilyen botrányos lett! Mindenesetre a számai egész elfogathatóak, de a videóklippeit már nem tudom végignézni, mert rosszul leszek a látványtól!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.