Miley Cyrust törlik az internetről
2013. szeptember 14. 11:51
eperke02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 211723 offline |
Chelsy
Képzeld elolvastam nem konkrétan az alkalmazás miatt írtam azt a kommentet... én mondtam nem vagyok fan, de az hogy rászállnak egy emberre, és addig mennek el ameddig csak lehet, az már szánalmas, oké nevezzük poénnak ezt az alkalmazást, oké nem kötelező letölteni, de azért azt is nézzük már meg hogy mára már majdnem mindegyik előadó fuxos , csillógós , flitteres , bugyikában és melltartóban rázza ... a másik , nekem is van véleményem , ha nem tetszik ne olvasd... de mindenki tudja hogy igazam van, mert bizony akiket felsoroltam , azok csinálták/ják . Csak azt nem értem hogy miért pont rá kell ennyire rácuppanni
Képzeld elolvastam nem konkrétan az alkalmazás miatt írtam azt a kommentet... én mondtam nem vagyok fan, de az hogy rászállnak egy emberre, és addig mennek el ameddig csak lehet, az már szánalmas, oké nevezzük poénnak ezt az alkalmazást, oké nem kötelező letölteni, de azért azt is nézzük már meg hogy mára már majdnem mindegyik előadó fuxos , csillógós , flitteres , bugyikában és melltartóban rázza ... a másik , nekem is van véleményem , ha nem tetszik ne olvasd... de mindenki tudja hogy igazam van, mert bizony akiket felsoroltam , azok csinálták/ják . Csak azt nem értem hogy miért pont rá kell ennyire rácuppanni
2013. szeptember 14. 11:55
panniBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 203978 offline |
Szerintem ez hülyeség..Miért kell bántani most egy szimpla fellépés miatt?! nem értem az embereket..Miley azt csinál amit akar!
2013. szeptember 14. 12:07
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
Micsoda hülyeség. Szerintem sem normális Miley viselkedése, de ennek semmi értelme. Én speciel nem Chrome-ot használok, de ha úgy is lenne, mire mennék azzal, ha azt látnám, hogy "#######", Miley neve helyett?! Not obvious at all.
2013. szeptember 14. 12:14
Viviii99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 202354 offline |
Igaz hogy Miley egyre mélyebbre süllyed ,de ez akkor is hülyeség. Akkor más sztárokkal is csinálhatnák ezt. Nem csak Miley pucérkodik a klipjében,de más is csinált már ilyet biztos. Ez az egész egy nagy baromság...
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline |
Miley már nem gyerek, és azt csinál amit jónak lát. Én személy szerint ezt a számát szeretem, a klippet nemis annyira, de mikor elolvastam, hogy miről is akar szólni, akkor már rájöttem, hogy ténleg van mondanivalója neki. Csak kicsit oda kell rá figyelni. És ez már szégyen, hogy külön alkalmazást csinálnak.. ugyanmár. A sok idejüket inkább hasznos dolgokra költenék.. áá nem.. hanem ilyenekre. Szerintem azért Mileynek ez nemfog jól esni és én már akkor is szerettem, mikor a Hannah Montana-ban játszott, és mindig is szeretni fogom bármit csinál.. És ha valaki meg nemszeretné látni Miley-t, akkor ne nézze a videót, ne nézze a képeit és ennyi idióta népség.. nemszereti Miley-t de belájkolja a rólla kapcsolatos oldalakt, és mikor lássa a képeket akkor meg izél.. jólvan.
Idézet (Sunwell @ 2013.09.14. 12:07)
Micsoda hülyeség. Szerintem sem normális Miley viselkedése, de ennek semmi értelme. Én speciel nem Chrome-ot használok, de ha úgy is lenne, mire mennék azzal, ha azt látnám, hogy "##", Miley neve helyett?! Not obvious at all.
igaz.
2013. szeptember 14. 12:19
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7748 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline |
Idézet (Viviii99 @ 2013.09.14. 12:14)
Igaz hogy Miley egyre mélyebbre süllyed ,de ez akkor is hülyeség. Akkor más sztárokkal is csinálhatnák ezt. Nem csak Miley pucérkodik a klipjében,de más is csinált már ilyet biztos. Ez az egész egy nagy baromság...
egyetértek veled
2013. szeptember 14. 12:22
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Abban tényleg van ráció, hogy ebből is csak ez a rihe profitál, hiszen a negatív reklám is reklám, mint tudjuk. Az ilyenekben mindig van valami malacság, s sokszor megegyeznek az adott hírességgel, hogy a befolyt összeget felezik, ennyi. Valahol már én is unom ennek a csajnak a rusnya p*fázmányát, de ami tiltott dolog, arra mindig többen és többen fognak rákeresni, hiszen mindig a tiltott gyümölcs a legfinomabb. A Chrome egy kiváló böngésző alkalmazás (egyik IQ light tagunk kezdte el fikázni, aki biztos, hogy ezen, az IE-n és a Firefoxon kívül mást aligha ismer), amit könnyű kezelni, nincsen sok sz*ros extra baromsága feleslegesen és a gép prociját sem terheli. Abszolút korrekt olyan kis laikus netezők számára, mint amilyen én magam vagyok. Másjluskának az lenne a legjobb, ha mindenki nagy ívből lesz*rná, mert nem csak a munkájában f*s, de magánéleti emberként sem egy nagy durranás. Valószínűleg a k*rvás imidzsével is az volt a célja, hogy polgárpukkasztással "írja be magát a történelembe", ami hála a jó Istennek nem sikerült neki. Vicces nézni az erőlködését, mint egy partra vetett hal egyébként.XD A süllyesztő már azonban nagyon közel van...
2013. szeptember 14. 12:29
Miért?? Még egy csomóan vannak... akkor miért őt törlik?? nem csak ő pucérkodik a klippjeiben! Szánalmas! Azért csinálja ezt (szerintem), hogy ne Disney sztárnak emlegessék...
2013. szeptember 14. 12:38
BebeQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline |
jaaaj rágjalak meg titeket, sok Miley Cyrust védő idióta tini:DDDD persze, mindenki azt állítja, hogy van mondanivalója a dalának, de ha szomorú szerelmes dalt akartok hallgatni, akkor legalább valami klasszikusat hallgassatok, Beatles, Oasis, meg egyéb ilyen szépségeket. kiírhatja bárki a fájdalmát, de miley ilyen viselkedéssel mindig is egy idióta kis picsa marad, remélem, a kapcsolata is rámegy erre, aztán rájön, hogy ezt elkúrta... érdekes módon selena és demi lovato is ki tudtak törni ebből a disney karakterből, pedig ők se kedvenceim de amit ez a lány csinál nevetséges és szánalmas. más is csinál ilyet, az tény, de azért gagának feleannyi tizenéves, befolyásolható kislány rajongója van mint miley-nak. térjetek már észhez
2013. szeptember 14. 12:40
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline |
modjuk ez tényleg már kicsit sok, de miley is vissza vehetne !
2013. szeptember 14. 12:45
Ez szerintem elég vicces. Mit ki nem találnak. ..
2013. szeptember 14. 13:10
MárkusKarolinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 177752 offline |
nem nagyon csodálkzom! a zenéje meg mindig jó, de a klipjei borzalmassak! -.-' nem tudom elképzelni hogy lett az aranyos, kedves Mileybol egy ilyen.... nem is tudom mi..... szánalmas!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.