A képek nagyon szupik lettek!
Azért sajnálom, hogy szétmentek, de ideje volt már!
Hivatalos! Miley Cyrus szingli
2013. szeptember 16. 21:51
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Mily szomorú...csodálkozni kell azon, hogy van rajta ruhadarab.
2013. szeptember 16. 21:52
Szeretem Mileyt de ezt annyira elcseszte ahogyan még sosem . Végre talált egy normális pasit magának és gyerekes viselkedésével amit produkál manapság csak 1 a gond hogy Liam össze jön azzal a szöke csajal és Miley megy a süjesztőbe .. Hát így jártál """"babám""""vagyis Miley ((
2013. szeptember 16. 21:53
cissssssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 208845 offline |
Ezt 100%-an megértem és igaza van, „Felnőtté váltam, amikor gyereknek kellett volna lennem. Most felnőtt vagyok, de úgy viselkedek, mint egy gyerek.”
2013. szeptember 16. 21:54
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline |
Bárki bármit mond, én sajnálom őket. Jó, hogy párszor már szakítottak, de ha úgy vesszük, az a három év nem kevés. Sokak szerintem nem illettek össze (hol Miley javára, hol Liam javára), de szerintem igen. Szépek voltak együtt, és sajnálom, hogy ennek vége.
Miley egyébként gyönyörű azon a képen!
Miley egyébként gyönyörű azon a képen!
2013. szeptember 16. 21:54
Én anyira nem sajnálom Mileyt, de azért át érzem a fájdalmát!
2013. szeptember 16. 22:01
Jók lettek ezek a képek. Miley-t viszont nagyon sajnálom. Ha másnak nem is, de a párjának mellette kellett volna lennie még az ilyen nehéz időkben is, hisz a házasság is úgy szól, hogy " jóban-rosszban". Még mindkettő "gyerek" egy házassághoz. Talán csak idő kell nekik.
2013. szeptember 16. 22:02
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline |
Annyira gyönyörű a képeken!
Nagyon sajnálom,hogy szétmentek,de talán így lesz a legjobb számukra..bár tudom,hogy Miley szerette Liam-et szóval most biztos nem könnyű neki :/
Azért remélem,hogy hamar összeszedi magát
Nagyon sajnálom,hogy szétmentek,de talán így lesz a legjobb számukra..bár tudom,hogy Miley szerette Liam-et szóval most biztos nem könnyű neki :/
Azért remélem,hogy hamar összeszedi magát
2013. szeptember 16. 22:02
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Na erre nem számítottam robbant a bomba azért sajnálom őket!
2013. szeptember 16. 22:04
"Hivatalosan is vége Miley Cyrus és Liam Hemsworth szerelmének." <- A kapcsolatuk ért véget, a szerelmük már gondolom korábban, csak hogy kötözködjek. xP
Egyébként hálelúja, vége a Liam Miley híreknek. \(*o*)/ No nem leszek érzéketlen, sajnálom Mileyt, nagyon, de szerintem már épp itt volt az ideje lerántani a leplet erről az egészről.
A fotósorozat meg nem tetszik... Nem illik Mileyhoz.
Egyébként hálelúja, vége a Liam Miley híreknek. \(*o*)/ No nem leszek érzéketlen, sajnálom Mileyt, nagyon, de szerintem már épp itt volt az ideje lerántani a leplet erről az egészről.
A fotósorozat meg nem tetszik... Nem illik Mileyhoz.
2013. szeptember 16. 22:06
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline |
Ezek a képek eléggé tűrhetőek lettek
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.