Azért sajnálom, hogy szétmentek, de ideje volt már!
Hivatalos! Miley Cyrus szingli
2013. szeptember 16. 21:51
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Mily szomorú...csodálkozni kell azon, hogy van rajta ruhadarab.
2013. szeptember 16. 21:52
Szeretem Mileyt de ezt annyira elcseszte ahogyan még sosem . Végre talált egy normális pasit magának és gyerekes viselkedésével amit produkál manapság csak 1 a gond hogy Liam össze jön azzal a szöke csajal és Miley megy a süjesztőbe .. Hát így jártál """"babám""""vagyis Miley
((
2013. szeptember 16. 21:53
|
|
cissssssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 208845 offline
|
Ezt 100%-an megértem és igaza van, „Felnőtté váltam, amikor gyereknek kellett volna lennem. Most felnőtt vagyok, de úgy viselkedek, mint egy gyerek.”
2013. szeptember 16. 21:54
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Bárki bármit mond, én sajnálom őket. Jó, hogy párszor már szakítottak, de ha úgy vesszük, az a három év nem kevés. Sokak szerintem nem illettek össze (hol Miley javára, hol Liam javára), de szerintem igen. Szépek voltak együtt, és sajnálom, hogy ennek vége.
Miley egyébként gyönyörű azon a képen!
Miley egyébként gyönyörű azon a képen!
2013. szeptember 16. 21:54
Én anyira nem sajnálom Mileyt, de azért át érzem a fájdalmát!
2013. szeptember 16. 22:01
Jók lettek ezek a képek. Miley-t viszont nagyon sajnálom. Ha másnak nem is, de a párjának mellette kellett volna lennie még az ilyen nehéz időkben is, hisz a házasság is úgy szól, hogy " jóban-rosszban". Még mindkettő "gyerek" egy házassághoz. Talán csak idő kell nekik.
2013. szeptember 16. 22:02
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Annyira gyönyörű a képeken!
Nagyon sajnálom,hogy szétmentek,de talán így lesz a legjobb számukra..bár tudom,hogy Miley szerette Liam-et szóval most biztos nem könnyű neki :/
Azért remélem,hogy hamar összeszedi magát
Nagyon sajnálom,hogy szétmentek,de talán így lesz a legjobb számukra..bár tudom,hogy Miley szerette Liam-et szóval most biztos nem könnyű neki :/
Azért remélem,hogy hamar összeszedi magát
2013. szeptember 16. 22:02
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na erre nem számítottam robbant a bomba azért sajnálom őket!
2013. szeptember 16. 22:04
"Hivatalosan is vége Miley Cyrus és Liam Hemsworth szerelmének." <- A kapcsolatuk ért véget, a szerelmük már gondolom korábban, csak hogy kötözködjek. xP
Egyébként hálelúja, vége a Liam Miley híreknek. \(*o*)/ No nem leszek érzéketlen, sajnálom Mileyt, nagyon, de szerintem már épp itt volt az ideje lerántani a leplet erről az egészről.
A fotósorozat meg nem tetszik... Nem illik Mileyhoz.
Egyébként hálelúja, vége a Liam Miley híreknek. \(*o*)/ No nem leszek érzéketlen, sajnálom Mileyt, nagyon, de szerintem már épp itt volt az ideje lerántani a leplet erről az egészről.
A fotósorozat meg nem tetszik... Nem illik Mileyhoz.
2013. szeptember 16. 22:06
|
|
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline
|
Ezek a képek eléggé tűrhetőek lettek
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: