Egyáltalán nem csodálkozom ezen,várható volt..
„A hajam mindenki életét megváltoztatta – jobban, mint a sajátomét”
Nem Miley hajával van/volt a gond hanem ezzel a viselkedéssel,pl ha egy kislány most kezdené el nézni a hannah montanat és a példaképévé válna,akkor megnézném az arcát mikor megnézi a we can't stop klipjét,vagy Mileyt a vma-n..
Hivatalos! Miley Cyrus szingli
2013. szeptember 16. 22:07
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
2013. szeptember 16. 22:08
éppen ideje volt. Mileyt meg nem sajnálom egyáltalán.
2013. szeptember 16. 22:12
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Haha, én inkább azt a címet adtam volna neki, hogy Liam végre szingli. Erre várunk ezer éve.
2 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy,
House Of Wax
2013. szeptember 16. 22:20
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Végre feladták a kapcsolatukat, és persze csak is akkor jött a nagy hír, amikor májluska albuma meg fog jelenni. Micsoda véletlenek vannak itt, kérem szépen! Liamet nagyon sajnáltam, mert amit ez a csaj művelt vele az utóbbi időben, hát az valami kegyetlen megalázó volt. Anno bíbőrre és szalonnára is köpködtem, de azok még aránylag humanoid élőlényként bántak egymással. Nekem is az a sanda gyanúm, hogy ez az egész valami marketing kapcsolatnak indult, s a végén lehet, hogy tényleg találtak egymásban valamit. Nagyon örülök, hogy szétmentek, hiszen nem adtak egymásnak, hanem csak mérgezték a kapcsolatukat. Nem csak Liam, de úgy alapvetően minden férfi sokkal többet érdemel egy ilyen májlus-féle rihénél.
2013. szeptember 16. 22:22
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Nem sajnálom, Liam semmit nem tette a kapcsolatukért. Ez így van jól, Miley jobb ha szingli marad egy darabig.
2013. szeptember 16. 22:25
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline |
Nem értem,hogy miért kell az írni,hogy "májluska" vagy "bíbőr"..meg az,hogy "szalonna". Annyi tiszteletet megadhatnál nekik,hogy legalább a rendes nevüket ki tud írni.
hála a jó égnek, már mióta mondtam, hogy Liam nem normális, ha együtt maradnak, de szerencsére vége... fúúú
Ancsaaa2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 205539 offline |
Most már jobban néz ki nem mint mikor kidugja a nyelvét így sokkal jobb remélem visszatér a régi miley
2013. szeptember 16. 22:26
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Végre megjött Liam esze és kidobta ezt a nőnek nevezett valamit. amikor először bejelentették, hogy össze fognak házasodni már akkor tudtam, hogy nem lesz abból semmi.
2013. szeptember 16. 22:27
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Nem vagyok meglepve, már az eljegyzésnél is voltak kétségeim, hát még mikor Májli megkezdte ámokfutását... na mindegy, a lényeg, hogy ez várható volt, szerintem senki sem lepődött meg.
2013. szeptember 16. 22:35
Hónapok óta várható volt, csak az volt a kérdés mikor lesz hivatalos a különválás. #Amit nem lehet megjavitani, azt a kukába kell dobni.# Ez az ő esetükhöz pont köthető. Az évben látszott is hogy eltávolodtak egymástól. A régi képeiken látszik mennyire voltak boldogok, de a mostanság előkerülő fotókról ez nem mondható el.. Sajnálom, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk, mert szerintem jól mutattak egymás mellett. Számomra egy összeszokott páros volt. Talán van esély, hogy még kibékülnek, de ez már kérdéses.. Amit pedig kijelentett az nagyon tetszett. Tudja ő is tisztán magáról, hogy nincs a helyzetek magaslatán és nem helyes az, amit néha napján elkövet. Valóban gyerekes viselkedésre utal a nyelvnyújtogatás és a twerkelés is. A képeken egy csinos, korához illő nő néz ránk, nem pedig egy seggrázós infantilis kislányt. Meg kellene próbálnia felnőnie viselkedésileg is, mert éveken át nem lesz olyan túl érdekes dolog, és akkor már sehol se fog tartani.. Ha valami új oldalát mutatná meg akkor lenne visszaút, de igy.. képtelenség..
2013. szeptember 16. 22:42
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Jaj nee.. most meg majd erről jönnek a cikkek , hogy együtt vannak e vagy sem ezek után..
2013. szeptember 16. 22:44
jordin_pannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 66489 offline |
a címnek inkább "Liam szingli!"-nek kellett volna lennie
2013. szeptember 16. 23:00
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Míg csak a Starityn olvasok ilyet addig egyáltalán nem hiszem el...
Ezt a címlapot pedig annyira imádom
Miley olyan gyönyörű rajta meg az utolsó képen is
Ezt a címlapot pedig annyira imádom
Miley olyan gyönyörű rajta meg az utolsó képen is
2013. szeptember 16. 23:39
Sajnos azt kell hogy mondjam, nem vagyok meglepve.
2013. szeptember 17. 00:14
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Teljesen ledöbbentem...
Csak azért szétmenni egy szerető menyasszonnyal, mert az sorozatban röhejessé teszi a kapcsolatot az elkötelezettségre tett ígéretét és úgy egészében önmagán kívül azt is, aki képes komolyan venni mint barátnőt?!
Nem értem miért?
Őszintén szép párnak tűntek
Csak azért szétmenni egy szerető menyasszonnyal, mert az sorozatban röhejessé teszi a kapcsolatot az elkötelezettségre tett ígéretét és úgy egészében önmagán kívül azt is, aki képes komolyan venni mint barátnőt?!
Nem értem miért?
Őszintén szép párnak tűntek
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.