Liam Hemsworth máris továbblépett
2013. szeptember 18. 18:21
petruskahh...új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 198158 offline |
A bunkóját!
Nagyon sajnálom a kapcsolatukat
Nagyon sajnálom a kapcsolatukat
2013. szeptember 18. 18:21
Hát ez elég nagy bunkóság. Máris túllépett Miley-n?
2013. szeptember 18. 18:22
Az igaz, hogy nem látok bele a kapcsolatukba, de amit kívülről mutatnak (vagy inkább mutattak) én azt szűrtem le, hogy az egészet Miley cseszte el, de roh#dtul. We Can't Stop-os fellépéseknél más férfiakon ugrabugrál, mert szerinte ez szexi. Hát, nem éppen.. A VMA-es fellépéséről meg inkább ne is beszéljünk semmit, undorító, gusztustalan és ízléstelen volt. Vannak sztárok, akik szexik, vagy botrányosak de Miley már egyik kategóriába sem tartozik, és én komolyan nagyon remélem, hogy végre lenyugszik.
Személy szerint egyáltalán nem kedveltem, hogy Liam és Ő egy párt alkotnak - na de nem a féltékenységből. Liam-hez egyszerűen csak nem illett Miley, Ő még csak most élheti ki rendesen a tinédzseréveit, Liam meg már egy kész férfi. Intelligens, vonzó és hihetetlenül tehetséges. A csajszival meg sok boldogságot.
Személy szerint egyáltalán nem kedveltem, hogy Liam és Ő egy párt alkotnak - na de nem a féltékenységből. Liam-hez egyszerűen csak nem illett Miley, Ő még csak most élheti ki rendesen a tinédzseréveit, Liam meg már egy kész férfi. Intelligens, vonzó és hihetetlenül tehetséges. A csajszival meg sok boldogságot.
2013. szeptember 18. 18:23
Ezen sajnos nincs semmi csodálkozni való, már egy jó ideje érezni lehetett hogy Liam tovább lépne.
2013. szeptember 18. 18:23
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Olyan kis naívak az emberek. Nyilvánvaló, hogy nem most szakítottak, attól, hogy most jelentették be. Ez az ismerős-féle idézet tipikus szennylap kamu. De legalább most már tudjuk, hogy Liam miatt időzítették mostanra a hivatalos bejelentést, a srácnak már biztos viszketett a... tenyere, hogy gond nélkül csajozhasson ismét. Lehet hogy ő meg annyira naív, hogy azt hiszi, hogy most aztán egycsapásra rögvest megszűnik majd a magánélete körüli érdeklődés.
2013. szeptember 18. 18:24
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Idézet (Eszti. BridgitFan @ 2013.09.18. 18:11)
Szerintem sem kellett volna,ezt tennie Mileyval.
Elviekben együtt voltak, mikor Miley a színpadon vonaglott más férfiak ölében, szvl nem értem miért Liamet állítjuk be vétkesnek. A kapcsolat felett régóta "ítélet született", csak a megfelelő időpontra vártak, ahogyan a sajtósok fogalmaztak.
2013. szeptember 18. 18:25
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Ez a González rihe elbújhat, eléggé pofátlan kis dög, de majd hátha ő is koppanni fog, adja Isten.
Liam meg most bizonyította be, hogy egy bunkó szemétláda, meg se érdemelte Mileyt...
Nem hiszem, hogy Liam Miley nélkül is ekkora népszerűségre tett volna szert...na de nam baj... jön még kutyára úthenger.
Liam meg most bizonyította be, hogy egy bunkó szemétláda, meg se érdemelte Mileyt...
Nem hiszem, hogy Liam Miley nélkül is ekkora népszerűségre tett volna szert...na de nam baj... jön még kutyára úthenger.
2013. szeptember 18. 18:26
oszandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.20. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 198214 offline |
Már ne is haragudj de a színpadon amit előadnak az előadók az egy szerep mint a filmekben,el kell játszani..szóval Miley nem csinálta meg sosem Liamet erre ez a ...nem először csalta meg Mileyt..kihasználta Őt és Miley azért lett olyan amilyen.. A másik meg ha Miley nem szerette volna(szerintem mindig szereti) akkor már rég szakítottak volna mert Liam sztem csak kihasználta,hogy hírneve legyen,ennyit erről!
2013. szeptember 18. 18:26
Utálom Miley-t, de azért ez tényleg nem volt szép... Bár megértem Liam-et egy kicsit, mert már régóta szerintem (már a VMA előtt jóval) eléggé kiszerethetett ebből a kis ...-ból.
2013. szeptember 18. 18:27
Idézet
Liam nem tiszteli Miley-t, mivel alighogy szakítottak, máris egy másik nővel enyeleg. Ha igazán szerette volna, akkor most nem tenné mindezt a nyilvánosság előtt.
2013. szeptember 18. 18:30
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Idézet (mse90 @ 2013.09.18. 18:23)
Olyan kis naívak az emberek. Nyilvánvaló, hogy nem most szakítottak, attól, hogy most jelentették be. Ez az ismerős-féle idézet tipikus szennylap kamu. De legalább most már tudjuk, hogy Liam miatt időzítették mostanra a hivatalos bejelentést, a srácnak már biztos viszketett a... tenyere, hogy gond nélkül csajozhasson ismét. Lehet hogy ő meg annyira naív, hogy azt hiszi, hogy most aztán egycsapásra rögvest megszűnik majd a magánélete körüli érdeklődés.
Ott a pont nálad, a sok "utáljuk Liamet mert megcsalta Mileyt" hozzászólást olvasva éppen erre gondoltam, gondolhatjátok, hogy nem a bejelentés előtti órában szakítottak, és akármekkora Miley fanok is vagytok, gondolkozzatok el kicsit, hogy nektek mennyire tetszene ha a barátnőtök/barátotok valakihez hozzádörgölőzve, félpucéran vonaglana a színpadon. Gondolkozzatok csak el és utána kövezzetek meg másokat.
2013. szeptember 18. 18:32
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline |
Szerintem ez rohadt nagy bunkósság Miley-val szemben!! Miley-nak sokkal jobb lesz nélküle.! Egyébként igazuk van azoknak,akik az mondták,hogy Miley nélkül sehol sem lenne..mert ez így van!
Remélem Miley hamar túl lesz rajta
Remélem Miley hamar túl lesz rajta
2013. szeptember 18. 18:32
Úgy bírom, mikor úgy osszák sokan az észt, mintha legalább Miley és Liam (volt) kapcsolatának a szakértői, vagy vezetői lennének Most nem mindegy? Ha Liam boldog ezzel a lánnyal (aki mellesleg nagyon szimpatikus kiállású, számomra), akkor sok boldogságot nekik, kész.
2013. szeptember 18. 18:43
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline |
Szemét Liam meg sem érdemelte Miley-t.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.