Szakításából merített ihletet új albumához Britney Spears
2013. szeptember 22. 12:45
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (justthetruth @ 2013.09.21. 19:44)
Nekem is pont ez jutott az eszembe, remélem ez csak 1 kis kitérő.
Amúgy jó ez a szám szerintem, de nem Britney-hez képest! Ő nem követi, hanem diktálja a zenei vonalat, én ezt így gondolom, most bele lehet kötni h "eltucatosodott" zeneileg de sztem korai következtetés!!!
Amúgy meg gyönyörű ezen a képen.
Régebben tényleg diktálta a zenei vonalat, ám a Femme Fatale korongját elnézegetve sokkal inkább elkezdte követni azt. Már akkor tudni lehetett, hogy Britney már nem az a Britney, aki egykoron rózsaszín köntösben énekelte a Luckyt vagy egy szexi bőrszerkóban a Toxicot. Majdnem sírtam, amikor anno meghallgattam a Hold it against me slágerét, ami sokkal inkább ilyen gagyi tucctucc diszkó zene, mintsem a Britney-féle értékelhető szórakoztató pop. Remélhetőleg a Work bitch valami véletlen kis hiba volt, mert, ha erre a szintre süllyedt le, hiába is ő a Pophercegnő, lehúzhatja a rolót. Szívből remélem, hogy a hangzás hasonló lesz a pályakezdő albumaihoz, mint például az Oops!... I did it again vagy a Britney, ám egy In the zone-nak is hihetetlenül örülnék.
2013. szeptember 22. 12:50
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
annyira várom az albumát
2013. szeptember 22. 12:59
Már nagyon várom az új albumát és nagyon örülnék pár érzelmes dalnak,mert Britney-nek nagyon jól áll és igaz hogy az utóbbi albumairól hanyagolta az ilyen dalokat.
2013. szeptember 22. 13:55
Érdekes... Taylor Swiftet mindenki fikázza ez miatt, de Britneynek meg mindenki elnézi.
2013. szeptember 22. 18:27
Már kíváncsian várom. Bár a femme fatale-től nem számítok jobbra
2013. szeptember 23. 14:51
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline |
Már várom d enagyon *w*
2013. szeptember 23. 18:53
vivandóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 177933 offline |
a Femme Fatale a kedvecem az albumai közül de mégis a Circus-t mondom tökéletesnek. kíváncsi leszek mit dobott össze. itt a work bitch is. mindenki azt mondja h csak legyél ön magad meg h nem kell tökéletesnek lenned. francokat nem. igaz h én ezt nem így gondolom. de ma már ez megy. szóval jól halad. :3
2013. szeptember 24. 10:24
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
juj már nagyon várom az albumát *----*
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.