Miért fütyülik ki Sebastian Vettelt?
2013. szeptember 27. 18:08
Vampire Girl5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.16. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 173612 offline |
Kimi rajongó vagyok,de már tényleg nagyon kezdem unni,hogy kifütyülik Vettelt. Seb szerintem tehetséges,ezért szerintem nem kéne így megalázni.
2013. szeptember 27. 18:16
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Az én szememben Vettel hosszabb ideje teljesen semleges - nem rajongok érte (igaz, egy időben kedveltem egy kicsit), de nem is utálom. Egyébként apámnak sem lesz sosem kedvence és hiába kérdezem, nem tud rá válaszolni, hogy miért idegesíti ennyire Sebastian személye, csak azt hajtogatja, hogy mennyire nem bírja. Barátnőm szintén falra mászik Vetteltől. Viszont attól függetlenül, hogy sorozatban nyeri a futamokat, még nem kéne kifütyülni. Ennek ellenére egyetértek azzal, hogy kezd ellaposodni a dolog. Mondjuk azt nem értem, hogy miért baj, ha valaki nem tárja ki a magánéletét a világnak. Mindegy, én nem fogom ilyen okokért halálosan gyűlölni.
2013. szeptember 27. 18:21
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Michael Schumacherrel is ez volt, ki nem állhatták, hogy sorra nyeri a versenyeket. A magánéletét ő is megtartotta magának. Míg ő volt néztem, aztán visszavonult és pár évre rá visszatért. A visszatérését már nem tudtam követni, annyira nem volt a toppon. Szó szerint sajnáltam. Vettel számomra nem túl érdekes karakter, de tény, hogy szimpatikus a Forma 1-hez való hozzáállása. Szerény, visszafogott és tehetséges. Sok sikert neki, ami jár az jár!
2013. szeptember 27. 18:24
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline |
Lassan 7 éve nézem (nézném sokszor), a Forma 1et, de amióta Vettel sikerszériája tart, egyre kevesebbszer kapcsolok a közvetítésre. Baromi unalmas az egész. Félreértés ne essék, nem azért nem nézem, mert Alonso, illetve Kimi drukker vagyok, hanem mert unalmas. Nyilván ha ők nyernének sorba, akkor se nézném, mert minek, úgyis tudom, hogy ki nyer. Emlékszek, pár éve még az utolsó futamig sokszor 3 pilóta is esélyes volt a címre, ki kisebb, ki nagyobb eséllyel. Így megértem azokat akik esetleg nemtetszésüket fejezik ki, bár eléggé bántó dolog, így én se szidom Vettelt.
1 felhasználónak tetszik:
VampireBella
2013. szeptember 27. 18:30
carly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 528 Csatolások: 0 Azonosító: 132467 offline |
én szerintem is már baromira unalmas h folyton ő nyer -.-"" már elegem van belőle. és igen szerintem is csak azért nyer mert ennyire jó a red bull az a legjobban összerakott autó. Alonso a legjobb pilota, ő akkor is ott tud lenni az élen ha a Ferrari gyenge.
2013. szeptember 27. 18:44
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 offline |
Jó pár éve nézem a Forma 1-et. Tény,hogy ezelőtt pár éve az utolsó futamon dőlt el a VB. Az is tény,hogy Sebastian nyerési szériája kicsit már unalmas. DE, kétlem,hogy azért nyerne,mert a Red Bull jó. Webber alatt is ugyanaz a kocsi van, mégsem került a VB cím közelébe. Oké tényleg nem kellett volna megelőznie akkor Markot,de valamilyen szinten meg lehet érteni: nyerni akart, meg akarta/akarja nyerni a VB trófeát.
A magánéletéről meg minek beszéljen?? Azért fizetik,hogy F1-es autót vezessen, nem azért,hogy a családjáról trécseljen az újságírókkal. A himnusz kérdésre pedig annyi: Németországban született, német anyanyelvű az a hazája. Miért kéne a svájci himnusznak megszólalnia?
A magánéletéről meg minek beszéljen?? Azért fizetik,hogy F1-es autót vezessen, nem azért,hogy a családjáról trécseljen az újságírókkal. A himnusz kérdésre pedig annyi: Németországban született, német anyanyelvű az a hazája. Miért kéne a svájci himnusznak megszólalnia?
2013. szeptember 27. 18:52
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Annak ellenére, hogy Alonso az első számú kedvencem a Forma 1-ben úgy érzem cseppet sem vagyok elfogult vele szemben, legalábbis most már nem ... És el kell ismerni, hogy Seb nem azért lesz idén negyedszerre is világbajnok, mert tehetségtelen vagy mert nyomják.
Aki azzal dobálózik, hogy mert jó autó van alatta annak csak azt tudom mondani, hogy ha csak a technikán múlna akkor nem Alonsoval hanem csapattársával kellene harcolnia a címért. Nem akarom bántani Webbert, de hol is áll jelenleg a bajnoki tabellán?
Aki pedig Sebet nagyképűnek gondolja, hát ... szerintem csak azért mondja mert nem az ő "pilótája" nyeri a futamokat. Esküszöm nála szimpatikusabb 'híres' embert még nem láttam. Én imádom benne, hogy mindig mosolyog és belevigyorog a kamerába.
Azt nagyon undorítónak tartom amikor kifütyülik és fújognak, olyankor sajnálom, én nehezen viselném ezt el, az biztos.
Aki azzal dobálózik, hogy mert jó autó van alatta annak csak azt tudom mondani, hogy ha csak a technikán múlna akkor nem Alonsoval hanem csapattársával kellene harcolnia a címért. Nem akarom bántani Webbert, de hol is áll jelenleg a bajnoki tabellán?
Aki pedig Sebet nagyképűnek gondolja, hát ... szerintem csak azért mondja mert nem az ő "pilótája" nyeri a futamokat. Esküszöm nála szimpatikusabb 'híres' embert még nem láttam. Én imádom benne, hogy mindig mosolyog és belevigyorog a kamerába.
Azt nagyon undorítónak tartom amikor kifütyülik és fújognak, olyankor sajnálom, én nehezen viselném ezt el, az biztos.
2013. szeptember 27. 18:54
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 768 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline |
Erdekes okok, igaz fele ertelmes fele nem .. amugy csak hallkan jegyzem meg hogy ha ferrariban ulne(isten ments ), akkor ez nem igy lenne, anno alonsot is kifyutyultek a ferraris evei elott most meg istenitik, ahogy kimit /felre ne ertsetek tisztelem oket mint pilotakat.. / en szemely szerint imadom Seb minden gyozelmet de aki a sajat kedvencet szeretne latni a dobogo legfelso fokan annak persze h dogunalmas.. csak nemertem h miert kell kifyutyulni.. oke h nem birod.. de kifutyulni ? azert mert az csinalja amit szeret es tehetseges benne ? nekem soha nem jutna eszembe fujolni pilotat meg ha nem is a szivem csucske es sorba nyerne a futamokat.. ennyi a velemenyem errol ha zavar ne vedd figyelembe .. Go Seb ! Go Schumi ♥
2013. szeptember 27. 18:54
TheMaggotGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 7 Azonosító: 201798 offline |
Nekem csak szimplán antipatikus ^^
2013. szeptember 27. 18:58
hanna_oneDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 180818 offline |
Halál unalmas így a Forma1,talán jövőre a Kimi Ferndando páros megállítja ezt az egoistát.:/
2013. szeptember 27. 19:01
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Én sem bírom, amúgy sem szimpatizálok a németekkel, meg észrevettem, hogy ez hasonlít fejre a justin bíborkára ez is csak növeli az unszimpátiát! Nem lepdnék meg azon, sem ha 1x kiderülne, hogy ez is doppingol vagy a kocsiját buhareálják meg! Ilyen nem létezik, hogy évek óta szinte senki más nem nyer egyetlen versenyt sem, 1-2 kivételtől eltekintve.
2013. szeptember 27. 19:02
Nekem sem a szívem csücske, megmondom őszintén, és ez a Vettel-győzelmi sorozat kezd Schumacher-es lenni. Egyre unalmasabb. Az egyetlen reményem, hogy a 2014-et Kimi és Alonso teszik majd emlékezetessé, és megtörik az unalmat.
2013. szeptember 27. 19:08
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline |
a Svájc vagy Németország hülyeség szerintem csak irigység de ez nagyon sportszerűtlen nagyon megdolgozik a sikereiért és maximálisan megérdemli a győzelmeket
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. szeptember 27. 19:14
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
bár Vettelt kedvelem a legkevésbé az F1-esek közül, az állandó kifütyülést tényleg nem érdemli meg. az tény, hogy nagyon beképzeltnek tűnik, és miatta unalmasak sokszor a futamok, de hát ő csak a legjobbat hozza ki magából a 'szakmájában'. ez ilyen kettős dolog. legszívesebben én is beleverném a fejét néha a falba, hogy már megint ő lett az első, hogy már megint ő van a célpontban, de ha józan ésszel gondolkozik az ember, megérti, hogy ebben a versenyben igen, részt vesz a csapatmunka, de az egyéni a verseny a pilóták számára egyre fontosabb, amit pedig szintén meg lehet érteni.
azzal egyetértek, hogy a történelem megismétli önmagát, egyre jobban hajaz Schumacherre...
én Kiminek szurkolok, akinek nagyon örülök, mert sokkal, de sokkal jobban teljesít, mint tavaly
azzal egyetértek, hogy a történelem megismétli önmagát, egyre jobban hajaz Schumacherre...
én Kiminek szurkolok, akinek nagyon örülök, mert sokkal, de sokkal jobban teljesít, mint tavaly
2013. szeptember 27. 19:34
Taylor00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 362 Csatolások: 10 Azonosító: 174818 offline |
Én nagyon szeretem Vettel.
Nem értem én se mért fütyülik ki.
Csodálatos pilóta.A legújabb tagnak is RedBull-ja van,őt mért nem fütyülik ki?Ugyan az az autó.
Nem értem én se mért fütyülik ki.
Csodálatos pilóta.A legújabb tagnak is RedBull-ja van,őt mért nem fütyülik ki?Ugyan az az autó.
2013. szeptember 27. 19:41
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Szerintem h_lyeség hogy azért fütyülik ki mert irigyek rá, ugyanis nem hinném hogy ilyen sok szurkoló F1-es karrierről álmodna, egyszerűen csak azért mert rettenetes unalmas hogy folyamatosan ő nyer. Én imádom az F1-et, de már inkább a nyolcvanas-kilencvenes évekből nézek videókat, mert akkor még megküzdöttek egy győzelemért nem úgy mint most, és nem adtak mindenért büntetést.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.