Starity

Miért fütyülik ki Sebastian Vettelt?

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 27. 18:08 #21
Vampire Girl5
Vampire Girl5
új tag

StátuszLeave Me Alone I'm Know What I'm Doing!!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 22
Csatolások: 0
Azonosító: 173612
Kimi rajongó vagyok,de már tényleg nagyon kezdem unni,hogy kifütyülik Vettelt. Seb szerintem tehetséges,ezért szerintem nem kéne így megalázni.
2013. szeptember 27. 18:10 #22
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Idézet (Ildikócska10 @ 2013.09.27. 18:05)
Én nem nézem a forma-1-et és nem is érdekel

Akkor minek szólsz hozzá egy Forma 1-es cikkhez.? omg.gif
4 felhasználónak tetszik: Shenayla, Szandiiii, VampireBella, Jody
2013. szeptember 27. 18:10 #23
- törölt felhasználó -    
Ez az irigység, ami az emberiséget körülveszi..
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. szeptember 27. 18:16 #24
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Az én szememben Vettel hosszabb ideje teljesen semleges - nem rajongok érte (igaz, egy időben kedveltem egy kicsit), de nem is utálom. Egyébként apámnak sem lesz sosem kedvence és hiába kérdezem, nem tud rá válaszolni, hogy miért idegesíti ennyire Sebastian személye, csak azt hajtogatja, hogy mennyire nem bírja. Barátnőm szintén falra mászik Vetteltől. Viszont attól függetlenül, hogy sorozatban nyeri a futamokat, még nem kéne kifütyülni. Ennek ellenére egyetértek azzal, hogy kezd ellaposodni a dolog. Mondjuk azt nem értem, hogy miért baj, ha valaki nem tárja ki a magánéletét a világnak. Mindegy, én nem fogom ilyen okokért halálosan gyűlölni.
2013. szeptember 27. 18:21 #25
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3095
Azonosító: 123383
Michael Schumacherrel is ez volt, ki nem állhatták, hogy sorra nyeri a versenyeket. A magánéletét ő is megtartotta magának. Míg ő volt néztem, aztán visszavonult és pár évre rá visszatért. A visszatérését már nem tudtam követni, annyira nem volt a toppon. Szó szerint sajnáltam. sad.gif Vettel számomra nem túl érdekes karakter, de tény, hogy szimpatikus a Forma 1-hez való hozzáállása. Szerény, visszafogott és tehetséges. Sok sikert neki, ami jár az jár! smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Shenayla, Szandiiii, Jody
2013. szeptember 27. 18:24 #26
pixie1013
pixie1013
cheeky

StátuszEverything is OK in the end. If it's not OK, then it's not the end...
Hozzászólás: 2570
Csatolások: 3842
Azonosító: 154469
Lassan 7 éve nézem (nézném sokszor), a Forma 1et, de amióta Vettel sikerszériája tart, egyre kevesebbszer kapcsolok a közvetítésre. Baromi unalmas az egész. Félreértés ne essék, nem azért nem nézem, mert Alonso, illetve Kimi drukker vagyok, hanem mert unalmas. Nyilván ha ők nyernének sorba, akkor se nézném, mert minek, úgyis tudom, hogy ki nyer. Emlékszek, pár éve még az utolsó futamig sokszor 3 pilóta is esélyes volt a címre, ki kisebb, ki nagyobb eséllyel. Így megértem azokat akik esetleg nemtetszésüket fejezik ki, bár eléggé bántó dolog, így én se szidom Vettelt.
1 felhasználónak tetszik: VampireBella
2013. szeptember 27. 18:30 #27
carly
carly
Hozzászólás: 528
Azonosító: 132467
én szerintem is már baromira unalmas h folyton ő nyer -.-"" már elegem van belőle. és igen szerintem is csak azért nyer mert ennyire jó a red bull az a legjobban összerakott autó. Alonso a legjobb pilota, ő akkor is ott tud lenni az élen ha a Ferrari gyenge.
2013. szeptember 27. 18:40 #28
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6362
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Nem ezért fütyülik ki....xD Azért, mert egy nagyképű gyerek, aki nem tudja, hogy hol a helye és itt nem a nyerésre gondolok......
2013. szeptember 27. 18:44 #29
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 17626
Csatolások: 18427
Azonosító: 168141
Jó pár éve nézem a Forma 1-et. Tény,hogy ezelőtt pár éve az utolsó futamon dőlt el a VB. Az is tény,hogy Sebastian nyerési szériája kicsit már unalmas. DE, kétlem,hogy azért nyerne,mert a Red Bull jó. Webber alatt is ugyanaz a kocsi van, mégsem került a VB cím közelébe. Oké tényleg nem kellett volna megelőznie akkor Markot,de valamilyen szinten meg lehet érteni: nyerni akart, meg akarta/akarja nyerni a VB trófeát.
A magánéletéről meg minek beszéljen?? Azért fizetik,hogy F1-es autót vezessen, nem azért,hogy a családjáról trécseljen az újságírókkal. A himnusz kérdésre pedig annyi: Németországban született, német anyanyelvű az a hazája. Miért kéne a svájci himnusznak megszólalnia?
2013. szeptember 27. 18:52 #30
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 3667
Csatolások: 40063
Azonosító: 158683
Annak ellenére, hogy Alonso az első számú kedvencem a Forma 1-ben úgy érzem cseppet sem vagyok elfogult vele szemben, legalábbis most már nem ... És el kell ismerni, hogy Seb nem azért lesz idén negyedszerre is világbajnok, mert tehetségtelen vagy mert nyomják.
Aki azzal dobálózik, hogy mert jó autó van alatta annak csak azt tudom mondani, hogy ha csak a technikán múlna akkor nem Alonsoval hanem csapattársával kellene harcolnia a címért. Nem akarom bántani Webbert, de hol is áll jelenleg a bajnoki tabellán?

Aki pedig Sebet nagyképűnek gondolja, hát ... szerintem csak azért mondja mert nem az ő "pilótája" nyeri a futamokat. Esküszöm nála szimpatikusabb 'híres' embert még nem láttam. Én imádom benne, hogy mindig mosolyog és belevigyorog a kamerába.

Azt nagyon undorítónak tartom amikor kifütyülik és fújognak, olyankor sajnálom, én nehezen viselném ezt el, az biztos.
2013. szeptember 27. 18:54 #31
Wercsikee
Wercsikee

StátuszLife is about Passions Thank you for sharing mine... ♥ Schumi
Hozzászólás: 768
Csatolások: 10
Azonosító: 138428
Erdekes okok, igaz fele ertelmes fele nem biggrin.gif.. amugy csak hallkan jegyzem meg hogy ha ferrariban ulne(isten ments biggrin.gif), akkor ez nem igy lenne, anno alonsot is kifyutyultek a ferraris evei elott most meg istenitik, ahogy kimit /felre ne ertsetek tisztelem oket mint pilotakat.. / en szemely szerint imadom Seb minden gyozelmet biggrin.gif de aki a sajat kedvencet szeretne latni a dobogo legfelso fokan annak persze h dogunalmas.. csak nemertem h miert kell kifyutyulni.. oke h nem birod.. de kifutyulni ? azert mert az csinalja amit szeret es tehetseges benne ? nekem soha nem jutna eszembe fujolni pilotat meg ha nem is a szivem csucske es sorba nyerne a futamokat.. ennyi a velemenyem errol ha zavar ne vedd figyelembe biggrin.gif.. Go Seb ! Go Schumi ♥
2013. szeptember 27. 18:54 #32
TheMaggotGirl
TheMaggotGirl
visszatérő vendég

StátuszWater water in the sea, bring your creatures up to me...
Hozzászólás: 112
Csatolások: 7
Azonosító: 201798
Nekem csak szimplán antipatikus ^^
2013. szeptember 27. 18:58 #33
hanna_oneD
hanna_oneD
új tag

Státusz"And in the end The love you take Is equal to the love You make" :)
Hozzászólás: 29
Azonosító: 180818
Halál unalmas így a Forma1,talán jövőre a Kimi Ferndando páros megállítja ezt az egoistát.:/
2013. szeptember 27. 19:01 #34
rocknroller
rocknroller
Hozzászólás: 1790
Azonosító: 17168
Én sem bírom, amúgy sem szimpatizálok a németekkel, meg észrevettem, hogy ez hasonlít fejre a justin bíborkára ez is csak növeli az unszimpátiát! Nem lepdnék meg azon, sem ha 1x kiderülne, hogy ez is doppingol vagy a kocsiját buhareálják meg! Ilyen nem létezik, hogy évek óta szinte senki más nem nyer egyetlen versenyt sem, 1-2 kivételtől eltekintve.
2013. szeptember 27. 19:01 #35
Vivus2002
Vivus2002
visszatérő vendég

StátuszMariah Carey Biggest Fan :)
Hozzászólás: 204
Csatolások: 1
Azonosító: 206329
Utálom őt Fernando Alonso a legjobb biggrin.gif
2013. szeptember 27. 19:02 #36
- törölt felhasználó -    
Nekem sem a szívem csücske, megmondom őszintén, és ez a Vettel-győzelmi sorozat kezd Schumacher-es lenni. Egyre unalmasabb. Az egyetlen reményem, hogy a 2014-et Kimi és Alonso teszik majd emlékezetessé, és megtörik az unalmat. pardon.gif
2013. szeptember 27. 19:08 #37
Vera23 szív
Vera23 szív
visszatérő vendég

Státusz1D minden mennyiségben ez van <3 vélemény ?? :) nekem ok
Hozzászólás: 253
Azonosító: 181150
a Svájc vagy Németország hülyeség szerintem csak irigység de ez nagyon sportszerűtlen nagyon megdolgozik a sikereiért és maximálisan megérdemli a győzelmeket smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. szeptember 27. 19:14 #38
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
bár Vettelt kedvelem a legkevésbé az F1-esek közül, az állandó kifütyülést tényleg nem érdemli meg. az tény, hogy nagyon beképzeltnek tűnik, és miatta unalmasak sokszor a futamok, de hát ő csak a legjobbat hozza ki magából a 'szakmájában'. ez ilyen kettős dolog. legszívesebben én is beleverném a fejét néha a falba, hogy már megint ő lett az első, hogy már megint ő van a célpontban, de ha józan ésszel gondolkozik az ember, megérti, hogy ebben a versenyben igen, részt vesz a csapatmunka, de az egyéni a verseny a pilóták számára egyre fontosabb, amit pedig szintén meg lehet érteni.

azzal egyetértek, hogy a történelem megismétli önmagát, egyre jobban hajaz Schumacherre...

én Kiminek szurkolok, akinek nagyon örülök, mert sokkal, de sokkal jobban teljesít, mint tavaly happy.gif
2013. szeptember 27. 19:34 #39
Taylor00
Taylor00
visszatérő vendég

StátuszI'm Lovatic. ♥ ♫
Hozzászólás: 362
Csatolások: 10
Azonosító: 174818
Én nagyon szeretem Vettel.
Nem értem én se mért fütyülik ki.
Csodálatos pilóta.A legújabb tagnak is RedBull-ja van,őt mért nem fütyülik ki?Ugyan az az autó.
2013. szeptember 27. 19:41 #40
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Szerintem h_lyeség hogy azért fütyülik ki mert irigyek rá, ugyanis nem hinném hogy ilyen sok szurkoló F1-es karrierről álmodna, egyszerűen csak azért mert rettenetes unalmas hogy folyamatosan ő nyer. Én imádom az F1-et, de már inkább a nyolcvanas-kilencvenes évekből nézek videókat, mert akkor még megküzdöttek egy győzelemért nem úgy mint most, és nem adtak mindenért büntetést.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok