Tetszik nektek ahogy Junhyung rapper? Mit gondoltok róla? Mióta szeretitek?
Yong Jun Hyung
2013. október 01. 14:38
A téma a Beast rappere Junhyung. Aki szereti Junhyungot szóljon hozzá, töltsön fel képeket esetleg videókat, de ha valaki szeretne mozgóképeket is feltölthet. Ide bármit leírhatok, amit szeretnétek megosztani Junhyungról vagy a Beastről.
2013. október 03. 17:06
|
|
Selzee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.17. Hozzászólás: 507 Csatolások: 370 Azonosító: 138902 offline
|
A kedvenc rapperem!Nagyon jól rapper és még énekelni is nagyon jól tud!Imádom!!
http://data3.whicdn.com/images/79972379/large.gif
http://data3.whicdn.com/images/79972379/large.gif
1 felhasználónak tetszik:
kara jiyoung
2013. október 14. 22:30
Hogy tetszik-e ahogy rapper? IMÁDOM!! YoSeob mellett ő volt az akibe anno egyből bele szerettem. A bandából számomra ő a legvarázslatosabb, hiszen egy bámulatos ember. Akár melyik Beast dalt is hallgassak az a legjobb mikor elér JunHyung részéhez a dal. A hangja olyan nyugtató, hogy bármilyen hangulatom is legyen mindig megnyugszok és olyankor csak a hangjára tudok figyelni.
A show műsorokban ő mindig is az a csendesebb fajta volt és jobban szerette inkább csak nézni ahogy a többiek hülyét csináltak magukból, de persze időről időre azért ő is megmutatta, hogy ő is tud hülye lenni.
Számomra ő mindig egy rejtély marad, mert a mai napig tud meglepetést okozni. Hiszen azon felül, hogy remek rapper és énekes, tökéletes a szövegírásban, dalszerzésben, tavaly pedig produceri képességeit is bemutatta Yo Seob albumánál, valamint 2013-ban, mint színész okozott nekem meglepetést, a Monstar című sorozatban.
Bámulatos egy ember, akit bárhonnan is nézünk TÖKÉLETES. A külsején pedig a mosolya a kedvencem, mert olyankor a szomorúnak tűnő szemei is mosolyognak.
Egy napon még nagy ember lesz belőle, hisz G-Dragon és Kangta mellett ő a harmadig aki nem kevés jogdíjat szed be évente.

A show műsorokban ő mindig is az a csendesebb fajta volt és jobban szerette inkább csak nézni ahogy a többiek hülyét csináltak magukból, de persze időről időre azért ő is megmutatta, hogy ő is tud hülye lenni.
Számomra ő mindig egy rejtély marad, mert a mai napig tud meglepetést okozni. Hiszen azon felül, hogy remek rapper és énekes, tökéletes a szövegírásban, dalszerzésben, tavaly pedig produceri képességeit is bemutatta Yo Seob albumánál, valamint 2013-ban, mint színész okozott nekem meglepetést, a Monstar című sorozatban.
Bámulatos egy ember, akit bárhonnan is nézünk TÖKÉLETES. A külsején pedig a mosolya a kedvencem, mert olyankor a szomorúnak tűnő szemei is mosolyognak.
Egy napon még nagy ember lesz belőle, hisz G-Dragon és Kangta mellett ő a harmadig aki nem kevés jogdíjat szed be évente.

2013. október 17. 20:32
|
|
IDevil8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.21. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 212170 offline
|
Ő egy elég érdekes és különlebes figura(jó értelemben)
1 felhasználónak tetszik:
kara jiyoung
2013. december 06. 15:53
|
|
kara jiyoungvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
Amikor megismertem a B2stet,Ő volt az a tag, akinek a nevét mindig elfelejtettem.
De mostmár ebből a korszakomból kinőttem és azért már a nevekkel is tisztába vagyok. De térjünk inkább Junhyungra. Szerintem Ő az egyik legtehetségesebb rapper a földön.
Nagyon szeretem, ahogy rapper. A stílusa is jó, bár volt már olyan ami nem tetszett.
2014. január 02. 14:15
Jun Hyung valóban egy nagyon tehetséges rappel.
Nagyon szeretem és a hangja is nagyon jó, teljesen különbözik a többi tagtól mégis el nem tudnám képzelni a Beastet nélküle.
Saranghae Jun Hyung <3
Hallotátok már Jun Hyung szóló számát?
Ismét megmutatta hogy milyen tehetséges.
Jun Hyung: FLOWER
Saranghae Jun Hyung <3
Hallotátok már Jun Hyung szóló számát?
Jun Hyung: FLOWER
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.