Miley Cyrus ezúttal mindent megmutat - újabb botrányos fotók (18+)
2013. október 05. 22:06
Rohacsidanaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 208677 offline |
engem nem érdekel, hogy hogy néz ki.. jó a hangja és kéééész
2013. október 05. 23:46
Fruzsiinahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 150982 offline |
"süljed" ezen jót nevettem. ő dolga azt csinál amit akar. félreértések elkerülése végett nem vagyok nagy Miley fan, de ez már nevetséges amit itt egyesek művelnek:D állandóan más életével kell foglalkozni. jellemző undorító
2013. október 06. 01:03
Még délután láttam először ezeket a képeket itt, majd a weheartit-on és a tumblr-ön is, és őszintén megmondom, fogalmam sem volt, hogy most mit gondoljak. Konkrétan az volt bennem, hogy most hagyjam ezt a francba vagy akadjak ki? Végül az elsőre esett a választásom, nekem tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy mit csinál, ha így érzi magát jól, akkor rendben, egészségére. Komolyan, hidegen hagy az egész. A zenéjét ettől függetlenül szeretem, és Miley egy igenis jószívű lány, amíg világ a világ én őt mindig az egyik példaképemnek fogom tartani. Csináljon bármit. Pont.
2013. október 06. 07:23
Colorful Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 212304 offline |
Hát ezt nem hiszem el. -.- Mit képzel??? Azt hiszi, hogy így csak menőzni fog meg minden? Na, jó most már nekem tök8.
2013. október 06. 07:41
Kezdem szégyellni hogy valaha is olyan nagy kedvencemnek tartottam. Félreértés ne essék, még egy kicsit kedvelem, de magát az embert akivé most vált már egyre jobban rühellem.. Nem fáradt még bele ebbe a viselkedésbe, most komolyan?!
2013. október 06. 08:42
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline |
Eddig mindig kiálltam Miley mellett, mióta így "lázad", legalábbis ő ezt állítja... Én azt tudom elképzelni, hogy ő valóban ilyen őrült, és nem érzi át a súlyát annak, amit csinál. És akkor mondhatjuk azt is, hogy még egyáltalán nem nőtt fel, sőt... Sajnálom, hogy ennyire eldurvult, pedig a tehetsége meg van az énekléshez is, a színészethez is, nem értem, miért kell mindig megbotránkoztatni az embereket, mikor az énekhangjával is a köztudatban tudna maradni.
2013. október 06. 10:09
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
ez a Miley mennyire hülyeee
2013. október 06. 10:11
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline |
Ez az Miley, nem csalódtunk benned! Hozod a formád!!
2013. október 06. 11:38
Miért változott meg? Egyre rosszabb lesz ez a csaj
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.