Miley Cyrus ezúttal mindent megmutat - újabb botrányos fotók (18+)
2013. október 04. 17:10
Párizs-89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155933 offline |
az hogy csakorlatilag minden látszik tényleg talán túl sok. de minden valamire való popikonak volt ilyen vad "szarok bele a világba" időszaka. ezért nem szabad a feje felet pálcát törni! + ehez jön még Terry kész a botrány. (azt is észre kell venni hogy ezek mind szándékos, direkt dolgok...valyon miért? hogy jól fogyon az új album? mert mindenki kíváncsi lesz rá? hmmm)
2013. október 04. 17:25
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline |
Szánalmas ez a nő.. Egyre lejjebb csúszik, NE akarja már ennyire bebizonyítani, hogy ő már NEM Hanna Montana és felnőtt. Szerintem mindenki felfogta abban a percben mikor már nem dolgozott többet a Disney-nél, és Hannat se játszotta..
De úgy látszik Ő maga NEM hiszi el ezt magáról.. Ez meg már az Ő saját maga hibája!
Azért vicc amit csinál.. Legalább van kin nevetni..
Eddig szerettem, de amióta ilyen botrányos és nem találja a helyét elég szánalmas kezd lenni. Gratulálok is neki..
Legközelebb már azt halljuk, hogy öngyilkosságot kísérelt meg? Vagy esetleg Lindsay Lohan 2 lesz? Mert ennél már csak ez lenne a rosszabb..
De úgy látszik Ő maga NEM hiszi el ezt magáról.. Ez meg már az Ő saját maga hibája!
Azért vicc amit csinál.. Legalább van kin nevetni..
Eddig szerettem, de amióta ilyen botrányos és nem találja a helyét elég szánalmas kezd lenni. Gratulálok is neki..
Legközelebb már azt halljuk, hogy öngyilkosságot kísérelt meg? Vagy esetleg Lindsay Lohan 2 lesz? Mert ennél már csak ez lenne a rosszabb..
2013. október 04. 17:39
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Igazából még csak nem is az a baj, hogy ilyeneket csinál, hány sztár csinálja ezt? A baj ott kezdődik, hogy sok ELVAKULT rajongója ezt már természetesnek véli, sőt egyenes azt hiszik, hogy ez a felnőtté válással jár,hogy ez mindenkivel meg esik, holott nem, csak a nem nagy erkölcsűekkel. Példát mutat itt néhány kommentelő is.
2013. október 04. 17:44
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline |
Engem nem érdekel, bírom a a zenéjét és kész!
2013. október 04. 17:46
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Ezek után tényleg ne áltassátok magatokat azzal, hogy Májli 'csak felakar nőni, azért ilyen.' Normálisan, éretten is lehet viselkedni, nem kell így krválkodni, már elnézést a kifejezésért, de rá nincs jobb szó. Szerintem valami nagy bajok vannak a pici agyacskájában, azt hiszi, hogy örökre beskatulyázzák őt Hanna Montananak, és fél ettől. Énis félnék, de ezt meglehetne oldani normálisan és kulturáltan. De neki ez nem megy. Gratulálok annak, aki őt nevezi példaképének, büszke lehet rá.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 04. 17:59
ENci98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 175348 offline |
Oks...!
Most komolyan mi a gránát van ezzel .... ?! Régen én is szerettem a számait meg a mostani albuma se rossz csak ezek a képek + klippek amiket csinál ez már eléggé beteges. Úgy látszik a MAI LA Fiatal sztárocskák már nem is az ének hangjukra összpontosítanak hanem, hogy minél nagyobb botrányt csináljanak amit a sajtó rögtön megjelentett. Gusztustalan! Mikor csinált ilyet Michael Jackson ? ....jah mert már ott járunk, hogy magukat hasonlítják MJ-hez ! Wááááá...Borzodájjjjjjjj ! Kéne már neki egy jó kis fejmosás ! XD
Most komolyan mi a gránát van ezzel .... ?! Régen én is szerettem a számait meg a mostani albuma se rossz csak ezek a képek + klippek amiket csinál ez már eléggé beteges. Úgy látszik a MAI LA Fiatal sztárocskák már nem is az ének hangjukra összpontosítanak hanem, hogy minél nagyobb botrányt csináljanak amit a sajtó rögtön megjelentett. Gusztustalan! Mikor csinált ilyet Michael Jackson ? ....jah mert már ott járunk, hogy magukat hasonlítják MJ-hez ! Wááááá...Borzodájjjjjjjj ! Kéne már neki egy jó kis fejmosás ! XD
2013. október 04. 18:05
Sayaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 127021 offline |
Régen imádtam Mileyt, de ahogy telik az idő, úgy kezdem megutálni. Értem én, hogy kezd felnőni, hogy nem akar Hannah Montana lenni, de valaki lehet úgy is nőies, hogy nem k*rválkodik. Erről eszembe jut Emma Watson. Mindenki Hermionaként ismeri, láttuk, hogy nő fel a filmvásznon. Ő is szeretne kinőni a szerepből és felnőtt érett nő lenni, de furcsa módon, róla nem hallani botrányokat és ilyen undorító fotókat sem látni. Ő miért képes erre, és Miley miért nem? Vagy ha már Disney sztár, akkor Selena Gomez. Ő sem kedvencem, és Mileynak jobb hangja van, mégis felnőtten viselkedik nem utcai r*bancnak. Sajnálom, hogyha ezzel megsértek valakit, de lássátok be, valaki lehet a nélkül is felnőtt nő, hogy kitenné mindenét.
De hát az ő élete, ő tudja mit csinál. ár kíváncsi leszek, ha esznek gyerekei, mit szólnak majd ahhoz, hogyha szembe jön velük az anyjuk ilyen fotója...
De hát az ő élete, ő tudja mit csinál. ár kíváncsi leszek, ha esznek gyerekei, mit szólnak majd ahhoz, hogyha szembe jön velük az anyjuk ilyen fotója...
2013. október 04. 18:12
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4621 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline |
Pipi ez a gáz, hogy feljössz itt beszólogat, aztán ha szembe találkoznál lapítanál, mint egy kutyuska ^^ Én nem mondtam, hogy nem nézhetik, csak azt, hogy ha nem érdekli őket minek olvassák?! Nembaj sötét vagy mint az éjszaka. ^^
2013. október 04. 18:12
Miley-ből egy beteg ember lett Tanácsolom neki ha ennyire megakarja mutatni testét vannak p*rn* oldalak és újságok..oda kéne mutogatni magát ha már annyira szeretné..nem ide a világhálóra..Ha azt hiszi,hogy ettől nő lesz akkor inkább vágjanak fejbe egy terhes macskával..."még mindig gyönyörű,nem kell nézni" elnézést..EZ GYÖNYÖRŰ????!!!!Mitt láttok ebbe a képbe..??? most ti ezt nézitek,hogy milyen "gyönyörű"..???Én inkább szégyenkeznék helyettetek mint,hogy "jaj még mindig gyönyörű"..mi az,hogy "nem kell nézni"????
...
...
2013. október 04. 18:13
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
Idézet (Zsécii @ 2013.10.04. 13:06)
Én most konkrétan ezekre a képekre gondoltam, nem értem, miért kell idekeverni a többi dolgot. Persze, Miley is felelős azért amit tesz és valószìnű, hogy ő tudja, mit, miért és hogyan. Már arra is gondoltam, hogy mikor ezek a képek készültek, Miley nem volt józan, valami tudatmódosító hatása alatt volt, nem tudom. Csak az biztos, hogy amíg magátòl nem tér észhez, addig ez a pasas majd ennél durvább fotòsorozatokra is rá fogja venni, ő meg majd hatalmasat kaszál rajta és röhög a markàba, hogy bármit megtehet vele. És most le lehet megint oltani, hogy ez hülyeség, de ez a saját véleményem. Nekem legalàbb van.
Én úgy értettem, hogy szerintem Richardsonnak nem kellett nagyon fűznie a szóban forgó leányzót, és ez a saját véleményem. Mert nekem is van.
2013. október 04. 18:13
Csodás vagy Miley, tényleg. Ennél lejebb már nem is süllyedhetnél.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.