Október 4-én a banda hivatalos Facebook-oldalán posztolt a rajongóknak, hogy a nap végén bizony megnézhetjük, hogyan is készült a videó.
A teljes cikkhez kattints ide!
Within Temptation: werkfilm érkezett a Paradise-hoz
2013. október 07. 05:42
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Reija,
Ms. Shorty
2013. október 07. 14:09
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Én is!
2013. október 07. 15:30
Körülbelül ezerszer néztem meg... imádom. Ez az órási Turunen-mosoly mindent vitt Na meg az "awesome" felkiáltása is. Azon nagyon meglepődtem, hogy Tarja-nak megvannak a WT lemezei otthon, Sharon pedig ugye elmondta, hogy mindig kérdezgették egymást a másikról. "What about Tarja, what about Sharon?" Ja, és ott volt Naomi, Tarja egyik beszéde alatt hallani lehet. Nem elég, hogy fangörcsöt okoztak a Paradise-al, még ez is
2013. október 07. 16:18
Sharonnek hihetetlen kisugárzása van Egyszerűen gyönyörű És vérbeli modell! Ezeket a "hogyan készült" videokat nagyon szeretem, ezekből jobban le lehet szűrni, hogy milyenek is valójában.
2013. október 07. 16:57
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline |
Ezek a Making Of kisvideók imádni valóak. Akár Tarja videói akár a Wt-sek. Imádni valóak a valós életben is. A látottak, és hallottak alapján, nem kizárt hogy lesz még közös duett, aminek én nagyon örülnék
2013. október 07. 18:55
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Ááá, a két metálasszonyom. ^^ Imádom őket.
2014. április 22. 14:18
withintemptationfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 224484 offline |
Lehet őket nem szeretni? <3
Kapcsolódó sztárok
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.