Starity

Within Temptation: werkfilm érkezett a Paradise-hoz

2013. október 07. 05:05   |   Szerző: Falling Awake

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 4-én a banda hivatalos Facebook-oldalán posztolt a rajongóknak, hogy a nap végén bizony megnézhetjük, hogyan is készült a videó.

hirdetés
Within Temptation: werkfilm érkezett a Paradise-hoz

Néhány napja jelent meg a Paradise (What About Us?), amiben a metál egyik koronázatlan királynője, Tarja Turunen áll a másik mikrofon mögött, de hamarosan eléri az egymilliós nézettséget.

„Sharon és Tarja megmutatják nektek, milyen is volt elkészíteni a videót, elmondják, milyen is volt együtt dolgozni, és beszélnek a dalról és a videóról is” – posztolta hivatalos közösségi oldalára a banda. A kisfilmben láthatjuk, hogyan készültek a sminkek, hajak, ruhák és maga a a díszlet is. Láthatjuk azt is, ahogyan Tarja először látja azt a masinát, amelyet építettek, és a meglepődést is az arcán.

Külön-külön is elmondják véleményüket a közös produkcióról és hogy milyen volt először találkozni, illetve beszélni. Megtudhattuk azt is, hogy Tarja és Sharon is ismerték egymást, és szeretik egymás zenéit, de személyesen még nem találkoztak ezelőtt.

Jövő márciusban hazánkba látogat a holland együttes, és reményeink szerint egy felejthetetlen album turnéval búcsúztathatjuk majd az estét, amelyet már rengeteg fanatikus vár. A jegyek már kaphatók!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek