Ariana Grande megcsalta korábbi barátját
2013. október 08. 21:03
essztipersona non grata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 1350 Csatolások: 0 Azonosító: 177910 offline |
Annyira tudtam, h ez az ártatlan kinézet csak egy tökéletesen megtervezett imidzs. Sose volt szimpatikus a csaj, de ezek után végképp. És szegény srác... Én ha rátalálnák egy ilyen fiúra, sose hagynám el!
2013. október 08. 21:04
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline |
És mi van akkor? Sok ember megcsalja a párját a világon, mégsem titulálják ribancnak.
A srác mégsem néz ki úgy, mintha megtört lenne, és lássuk be: Ariana sem egy ártatlan kislány.
A srác mégsem néz ki úgy, mintha megtört lenne, és lássuk be: Ariana sem egy ártatlan kislány.
2013. október 08. 21:39
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Ariana lett volna az utolsó, akiből kinézem, hogy megcsalja a párját. Jay szerintem rosszul döntött, hogy a Twitterre írta az érzelmeit, ki tudja ki mit fog erről kavarni...
2013. október 09. 13:18
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Nem szeretem Grandét de ez a cikk nem igaz.
És most a pártját fogom
Arpadeus Mesternél van a pont
És most a pártját fogom
Arpadeus Mesternél van a pont
2013. október 09. 14:01
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Már megint egy olyan cikk, amiben színtiszta baromsággal hülyítik az embereket. Persze csak azokat, akik hagyják magukat. Én inkább nem mondok erre a 'most Jai csalta meg Arianat, vagy Ariana Jait?' helyzetre, inkább ebből kimaradok, és továbbra is utálom Arianát, Jait meg szeretem. Engem nem érdekelnek az ilyenek.
2013. október 09. 14:58
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 538 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline |
"girls80
ribanc . ............"
te nem is ismered őt hogy jössz ahhoz hogy leribancozod?? ne anyádból indulj ki..csak magad minősíted
ribanc . ............"
te nem is ismered őt hogy jössz ahhoz hogy leribancozod?? ne anyádból indulj ki..csak magad minősíted
2013. október 09. 15:38
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Elég csúnya dolgot tett... Ez tényleg megbocsájthatatlan.
2013. október 09. 16:19
Tudod, ezek a fanatikus rajongók mindenütt ott vannak
Amúgy én is azt mondtam, hogy biztos volt Ariananak oka a megcsalásra, vagy ez, vagy az - mondtam ezt azért, mert én sem látom úgy, hogy felnőttként képesek elintézni a problémát. Egyszerűbb megcsalni a másikat, hadd beszéljen róluk mindenki. A rajongóik meg bármit bevesznek. Ez a showbiznisz.
Amúgy én is azt mondtam, hogy biztos volt Ariananak oka a megcsalásra, vagy ez, vagy az - mondtam ezt azért, mert én sem látom úgy, hogy felnőttként képesek elintézni a problémát. Egyszerűbb megcsalni a másikat, hadd beszéljen róluk mindenki. A rajongóik meg bármit bevesznek. Ez a showbiznisz.
Idézet (Zsécii @ 2013.10.08. 18:34)
Én nem értem ezt, hogy lehet mondani, hogy biztos volt rá oka. Ha én szeretek valakit, akkor az a minimum, hogy hűséges és őszinte vagyok hozzá és ha úgy érzem, hogy nem megy tovább a dolog, akkor meg kell beszélni és ha lehet, közös megegyezéssel különválni. Igaz, így a felnőttek szokták elintézni, nem az ilyen kislányok/gyerekes gondolkodású emberek, mint ez a lány. Megfenyegette? Pont úgy néz ki ez a srác, mint aki annyira szokott fenyegetőzni. Nekem egy kis alamuszi nyuszinak tűnik, aki inkább meghúzza magát. SMS-ben szakított vele? Ott voltál mikor a srác az üzenetet megírta vagy a csajszi elolvasta? Vagy csak valamelyik pletykalap hasábjain olvastad? Esetleg Ariana tweetjeiben? Elég érdekes. Ennyi erővel az is ugyanúgy kamu, mint a megcsalás dolog. Vagy Ariana nem hazudik?
2013. október 09. 21:02
Idézet (Zsécii @ 2013.10.08. 18:34)
Én nem értem ezt, hogy lehet mondani, hogy biztos volt rá oka. Ha én szeretek valakit, akkor az a minimum, hogy hűséges és őszinte vagyok hozzá és ha úgy érzem, hogy nem megy tovább a dolog, akkor meg kell beszélni és ha lehet, közös megegyezéssel különválni. Igaz, így a felnőttek szokták elintézni, nem az ilyen kislányok/gyerekes gondolkodású emberek, mint ez a lány. Megfenyegette? Pont úgy néz ki ez a srác, mint aki annyira szokott fenyegetőzni. Nekem egy kis alamuszi nyuszinak tűnik, aki inkább meghúzza magát. SMS-ben szakított vele? Ott voltál mikor a srác az üzenetet megírta vagy a csajszi elolvasta? Vagy csak valamelyik pletykalap hasábjain olvastad? Esetleg Ariana tweetjeiben? Elég érdekes. Ennyi erővel az is ugyanúgy kamu, mint a megcsalás dolog. Vagy Ariana nem hazudik?
Igazad van!
Én személy szerint mindig is utáltam ezt a lányt. Annyira idegesített, hogy mindig vigyorog a fótókon. És tudtam mindig is hogy ez csak ez a megrendezett imidzse. Sajnálom, hogy a rajongói ezek után se lássák milyen ez a lány..
2013. október 10. 15:52
zsanet02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 179230 offline |
Szeretem Arianát egy kicsit most csalódtam benne....De attól még ugyanúgy szeretem És egyébként biztos volt valami ami miatt megcsalta Ariana vagy nem tudom.
2013. október 10. 17:48
Őszintén meg kellett volna beszélniük és nem megcsalnia Ariana-nak a barátját.Egy jószívű,őszinte,és elsőre lehet,kicsit nyers tisztázás sokkal jobb,mint álszent kis jókislányként vigyorogni a kamerába.
2013. október 10. 18:51
Szeretem Arianát, de ez egy kicsit durva. Ha nem szerette már mért nem közölte vele? Tisztességesebb dolog mint megcsalni.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.