Így ünnepelte születésnapját Bella Thorne
2013. október 10. 18:35
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline |
Nagyon szép a tortája.!!
2013. október 10. 18:37
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline |
Jó a tortája, én bírom ezt a csajt! Am twitteren már olvastam...de boldog szülinapot neki!)
2013. október 10. 18:38
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Szuper torta és jók a képek is
Utólag is boldog szülinapot!!
Utólag is boldog szülinapot!!
2013. október 10. 18:41
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Nagyon jól nézett ki a tortája és boldog szülinapot neki utólag is
2013. október 10. 18:51
a bretonja felcsatolva..fura de meg igy is szep Boldog szulinapot Bella! nah es a tortara annyit h sajnaltam volna megenni
2013. október 10. 18:54
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Szívesen elmentem volna... Haha,rossz vicc. Biztos nagyon jó lehetett azok az IQ 0 szintű lányok között lenni,kihagyhatatlan.
Csak azért mondom,hogy Boldog Szülinapot,mert egyre közelebb van a süllyesztőhöz.
Amúgy hozzátenném: A kis parti r.banc
Csak azért mondom,hogy Boldog Szülinapot,mert egyre közelebb van a süllyesztőhöz.
Amúgy hozzátenném: A kis parti r.banc
2013. október 10. 18:57
Ignes írta:
Ja igazad van k*rva "csini" tortája van :/Baz+ mi azon a csini? Az egy k*rva cipő meg valami álarc.Ja és aki az ilyen szarokat nézi az egy kis idegesítő hüllye kib*szott p*csa lehet Már bocs
Milyen gazdag szókincsed van. Az egyetlen normális mondatod is csak 2 szóból áll. Amúgy szerintem nincs jogod arra, hogy valakit akinek kb. csak a felhasználónevét tudod ilyen szavakkal illess! Nagyon büszke lehetsz magadra, amúgy nem értem mi a bajod vele. De ha nem tudsz szépen,normálisan írni - és nem úgy mint egy 2 éves aki próbál nagy lenni - akkor inkább ne is írj semmit! Olyan megerőltető lenne kulturáltan leírni a mondandód? Furcsa másnak sikerült, te is próbáld meg! Már bocs. Tartott egy bulit. És? Máris ilyen trágár szavakat kell használnod? Amúgy lehet szép egy torta is.
Ja, és ColorBird. Mi az, hogy 1 nappal közelebb van a halálhoz? (Tudom már átszerkesztetted.)
Csak azért mert nem kedvelsz valakit nem kéne ilyet írnod. Persze lehet, hogy ezt kívánod, de nem kéne reklámozni.
Ja igazad van k*rva "csini" tortája van :/Baz+ mi azon a csini? Az egy k*rva cipő meg valami álarc.Ja és aki az ilyen szarokat nézi az egy kis idegesítő hüllye kib*szott p*csa lehet Már bocs
Milyen gazdag szókincsed van. Az egyetlen normális mondatod is csak 2 szóból áll. Amúgy szerintem nincs jogod arra, hogy valakit akinek kb. csak a felhasználónevét tudod ilyen szavakkal illess! Nagyon büszke lehetsz magadra, amúgy nem értem mi a bajod vele. De ha nem tudsz szépen,normálisan írni - és nem úgy mint egy 2 éves aki próbál nagy lenni - akkor inkább ne is írj semmit! Olyan megerőltető lenne kulturáltan leírni a mondandód? Furcsa másnak sikerült, te is próbáld meg! Már bocs. Tartott egy bulit. És? Máris ilyen trágár szavakat kell használnod? Amúgy lehet szép egy torta is.
Ja, és ColorBird. Mi az, hogy 1 nappal közelebb van a halálhoz? (Tudom már átszerkesztetted.)
Csak azért mert nem kedvelsz valakit nem kéne ilyet írnod. Persze lehet, hogy ezt kívánod, de nem kéne reklámozni.
2013. október 10. 19:00
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
A torta tetszetős, de kit érdekel, hogy hogyan ünnepelte a szülinapját? Ennyi erőből írjanak cikket az én szülinapomról is.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.